ושוב ג'קו נכנס לשיחה.. עד מתי??

ושוב ג'קו נכנס לשיחה.. עד מתי??

שבוע שעבר שליין הרגיז עם ירידות מעצבנות ועכשיו שוב.. סתם פתחתי טלויזיה העברתי לערוץ 2 ויש את התוכנית פאנל הלא יותר מידי מעניינת עם המנחה הבלונדינית שאין לי מושג לשמה וגם סנדרה רינגלר,שגב, מיכל אמדורסקי ועוד כמה בקיצור אמדורסקי הזכירה איזו כתבה לפני 10 שנים שהיא לא רוצה לזכור אז אחת מקבוצת ה"כאילו חכמים" (שכחתי את שמה, זאת מהתוכניות אוכל) עונה: " את מתלוננת, תגידי תודה שאת לא ג'קו, הוא יכול לשבת עוד 10 שנים ולבכות על הכתבה שלו .. ועוד משו רצתה להמשיך וכולם פרצו בצחוק התמוגגו מה"בדיחה" הלא מצחיקה... די לא שאני כזו רגישה, אבל נמאס שכל אחד כתב/סלב/ מנחה/הוסיפו כרצונכם.. חושב שאם רק יכניס את המשפט ג'קו למשפט ישר יהיה לו אייטם חם ביד.. איף איתם
שמצאו מישהו אחר להתעלק עליו...

שונית 7

New member
הי שמיים.מעניין אותי במיוחד אם גם

מיכל אמדורסקי צחקה מכמה סיבות.א:מצבה בתקשורת גם היום לא במיוחד טוב. וב:עד כמה שידוע לנו בעלה יצא באופן מאד מוש בעד ג'קו

זאת שאמרה את הבדיחה צחקה והמצלמה

זזה מהר ועברו לנושא הבא, לא שמתי לב אם מיכל צחקה או לא אבל גם אם כן, לא ציפיתי שהיא תצא להגנתו קבל עם וטלוויזיה..זה נהיה כזה דבר שבחבר'ה לצחוק ולהכניס את ג'קו לכל עניין..זה בסדר, בסוף הוא יצחק על כולם

דורית41

New member
אהבתי את זה...

הם באמת גם מרומים מעצמם.... ועוד אמת אחת-הכל באמת איטי היום..."בסלואו מואושן "

kapit5

New member
עזבי -למה להיתעצבן

כשיצא הדיסק והמוסיקה תתחיל להיתנגן זה יסתום את הפה לרבה מאוד אנשים. ממילא קשה בארץ לפרגן לאנשים.

Karina85

New member
../images/Emo46.gifגררר

בעזרת השם... הוא עוד יסתום להם את הפיות...

kapit5

New member
../images/Emo13.gif קארינוש-איזה טלפטיה

מה שלומך?איך הלימודים?

Karina85

New member
טלפתיית נשמה היא דבר שכיח פה בפורום

הלימודים... האמת שאני מיואשת מעצמי, אני בכלל לא משקיעה, אין לי כוח לזה...
מחר אני הולכת לקורס, אבל אחרי שאני אחזור אני מבטיחה לעצמי להתחיל ללמוד ברצינות... מה איתך נשמה? מה שלומך? מה קורה?

דורית41

New member
TAKE IT EASY.....

באמת לא שווה התעצבנות... את מתכוונת לשרית ווינו אלעד?אני לא מחזיקה ממנה מקבוצת החכמים דווקא.(אני מניחה שאליה התכוונת כי הדלקתי עכשיו ואני רואה שהיא משתתפת בתכנית)

למעלה