ושוב ג'קו נכנס לשיחה.. עד מתי??

ככה זה יהי'ה כל הזמן..מחפשים רק את

הדברים השליליים,לא צריך להתייחס! וכמו שכתבתם כשייצא התקליט שלו כולם ישתקו!!

Karina85

New member
רק שיצא כבררר

אנחנו כבר מתות פה מציפיה!!! זה אי אפשר ככה בלי ג'קו כ"כ הרבה זמן... חחח סתם סתם... אני סתם מתוסכלת מהפסיכו... נמאס לי ללמוד...
אני כל כך עצלנית לפעמים...

kapit5

New member
היי קארינוש-את מזכירה לי נישכחות

ביזמנו כשלמדתי לפסיכומטרי,אמא שלי היתה מזה מיתקרצצת לי בתוך הנשמה שאני אלמד.כל שניה היתה עוברת כאילו במיקרה ובודקת אם אני לומדת.מצאתי פטנט.בתוך הספר העבה של הפסיכומרטרי הייתי מחביאה קיטעי עיתון או משהו וככה שתינו היינו מרוצות. היא היתה בטוחה שאני חורשת ואני הייתי בינתיים מיתפנה לקריאה של דברים שעניינו אותי יותר

Karina85

New member
חחח אז עכשיו אני לומדת מול הפורום..

כפיתוש השאלה אפ הצלחת בסוף להוציא ציון נורמלי??? כי בקצב הזה... בעעע

kapit5

New member
קארינוש-אם הייתי היום צריכה להיתקבל

לחוג אותו בחרתי-אני בטוחה שלא הייתי מיתקבלת כי הדרישות מאוד מאוד עלו. ביזמני כמעט לא היו קורסים והרוב למדו בבית ומי שהצליח הצליח ומי שלא כניראה לא השקיע מספיק או כשאלוהים חילק את מה שחילק המועמד להתקבלות לא עמד בתור הנכון
לא היתה כזאת היסטריה סביב הקבלה לאוניברסיטה.

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

אוף, חבל שאי אפשר לא ללמוד... פשוט להירדם על החולות כל היום ואיכשהו לעשות כסף... חחח
טוב נו... מה איתך חוץ מזה...???

kapit5

New member
אןמרת../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifעל כל יום שעובר

וכולם במישפחה עדיין בריאים.החזר
חזר מחו'ל וזה כבר כיף.הנטל שוב חזר להיתחלק בין שנינו למרות שזה אף פעם לא היה שווה בשווה. עם כל הכבוד לג'קו,ויש כבוד,קצת קר להירדם עכשיו על החולות, לא?
מתוקיזה-שלא יהיה לי על המצפון שאת לא לומדת.דרך אגב למה את רוצה להיתקבל? תעני לי באישי אם לא בא לך בפרהסיה. בכל מיקרה.החזק רוצה קצת תצומי ויחס חם אז אני אכנס מאוחר יותר.

Karina85

New member
חחח... סבבה, גשי להעניק

יחס חם... אנחנו נדבר אח"כ. ולגבי הלימודים - עוד לא ממש החלטתי...

kapit5

New member
היי דוריתוש../images/Emo25.gif

התעמלת טוב?מתחת את הדורש מתיחה? וחיזרת את הדורש חיזוק? עם השנים אנחנו מגלות שאכן כוח המשיכה עושה את שלו .....

דורית41

New member
אהלן !!!

קארינוש-את מדאיגה אותי....בסוף לא תתקבלי לרפואה,ןאנונו בנינו עלייך שתהיי רופאת הפורום לימים שבהם נגיע להופעות בשיניים תותבות,ומקל הליכה,ותצטרכי למדוד לנו לחץ דם שלא נתרגש יתר על המידה.... אז קדימה-ללמוד אותיות. וכפיתוש-מה קורה לך היום עם החיזורים במקום חיזוקים..... היום לא מתחתי....כלומר לא היה לי שיעור התעמלות...-זה בימים אחרים. מה שלומך?????

דורית41

New member
אני ../images/Emo7.gif

מה נותרתי כאן בדד?....נראה לי שכולם הלכו לחזר את החזקים/לחזק את החייזרים/או משהו כזה....

kapit5

New member
אני פה אני פה

מצאתי איזה קטע וידאו שטליטל לא העלתה בשירשור וידאו הגדול אז אני מנסה להביא .

דורית41

New member
איזה קטע?

יו....עכשיו אני נזכרת,שברב עוונותי לא נכנסתי עדין לקישור לתגובות לג'אמוס מ-2003, ובהזדמנות זו -טליטל תודה!!!

Karina85

New member
לא לא... אני כאן...

לאן אני כבר יכולה ללכת... אני פה עם הכרטיסיות לנצח... חחח

למעלה