ושוב ג'קו נכנס לשיחה.. עד מתי??

זה בסדר לא התעצבנתי וכן אליה

וגם אני לא מחזיקה ממנה חכמה גדולה,סתם קשקשנית בגלל זה רשמתי "כאילו חכמים", עכשיו ראיתי את שם התוכנית 'מומחים עם סגנון'- למה בדיוק הם מומחים, ואיזה סגנון יש להם????

moon line

New member
היי שמים לא נורא כל עוד כותבים עליך

ומזכירים אותך משמע אתה קיים, עוד כמה זמן הם יוכלו ללעוס את כל "הקטע " של ג'קו זה נמאס ומתישן .עוד דבר ,הרבה אומנים שנשכחו היו מתים להיות מוזכרים בתדירות שג'קו מוזכר ועוד עם כל העקיצות ... אז... שלא יעבדו עליכם...

moon line

New member
טוב מותק מה אצלך? את יודעת ששוב

שני ה-
שלנו דיברו ? חחחחח שותפות גורל

דורית41

New member
לא...שלי עדיין לא הראה את זיו פניו

יתוחקר כשיגיע...מה שאני יודעת הוא שבמפגש הקודם הם סכמו להקים פורום מתחרה,ולקיים את טקס ההכרזה על הפורום בתאילנד....

moon line

New member
אממממ ../images/Emo6.gif עכשיו אני מבינה למה כולם

רוצים לתיאלנד , היום הוא ב -night off וזה מגדיל את מאזן החובה שלו והמבינה תבין.. וזה ישר מוביל להתבאסות של יום שבת למה זה בוטל ,המאזן רק גודל וגודל לחובתו מתי נצמצם את הפער?... יוחזר ג'קו לאלתר! אוף (פעם ראשונה שלי בפורום)

moon line

New member
גם אני צריכה לנטוש , אולי אכנס

יותר מאוחר ואם לא אז לילה טוב לכולן :)

שונית 7

New member
לפחות יודעים מיהו ג'קו לטוב או לרע

אני בטוחה שברגע שיצא הדיסק כולם יהיו סקרנים לשמוע אותו

Nova5

New member
היי, יפיפיות

בנות, מוני, ואני כן דואגת...מנסה לשכנע את עצמי ובכל זאת דואגת

Karina85

New member
אל תדאגי נובוש...

את הרי יודעת שאי אפשר לעמוד בפני הכישרון הזה...

Nova5

New member
פה אני חולקת עליך...

קצת יותר מחודש גיליתי ת'התחביב החדש שלי: אני מה זה אוהבת לעמוד בפני הכישרון הזה (יחד איתכם, כמובן...)

Karina85

New member
תחביב...? זה כבר הרבה מעבר לתחביב..

זו התמכרות לשמה!!!

שונית 7

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifצריך שוב לשלוח לו הרבה

אנרגיות טובות .אין מה לעשות עוד יהיו עליות וירידות עד שבסוף יהיה טוב.אבל אני מאמינה שהמוזיקה תנצח בסוף את כל הרוע

Nova5

New member
אגב, אתם יודעים

שלפני ההופעה האחרונה ב"סילבר " לא עשינו שרשור אנרגיות טובות? וכתוצאה קובלנו "דחיית" ההופעה וגם תופעות ליוואי שונות ומשונות אחרות...

moon line

New member
למה לדאוג נובה? הדיסק יצא ב"ה

הוא יהיה פיצוץ , הוא יחוזר ע"י כל רשתות הטלויזיה והאינטרנט, יושמע כל הזמן ,ימלא איצטדיונים

למעלה