ושוב דלתות וחלונות

אאההה, טל גל...

הוא מיבא מייצר ועושה המון המון דברים יפים כולל ווטרינות וויטראז'ים. לגבי הליבה, מצטער, שאלתי את צביקה, הוא מסביר שבגלל שהיציקה מבוצעת בתבנית חול, הוא לא יכול לשלוט בחומר כאשר הכמות גדולה יותר ממה שהוא מוזג היום. הוא מסביר שטכנית זה אפשרי, אך עושים זאת במפעלים עתירי טכנולוגיה. שרון

ענתש

New member
הסגנון שלנו הוא יותר כזה..

אבל בלי העיטורים, חלק. או עם משהו יותר עדין על המתכת.

positive 27

New member
קלטתי את הטעם שלך

משובח בדיוק כמו שלי
האמת שאני לא יודעת ממה הדלת עשויה- ראיתי אותה באחד האתרים ושמרתי לי אותה, אבל אני לא יודעת ממה עשויה מצרפת עוד דלת שאהבתי, אבל קצת פחות מהראשונה

ווריאציה עושים המון דברים יפים.

הפלטפורמה שלהם היא דלת בטחון (פלדה). יש להם עיצובים מדהימים והם גם יעשו לך עיצוב בהזמנה אישית. אחלה רעיון. שרון

לגבי התריסים

אני מתארת לעצמי שאת מתכננת לשים בחדרים וילונות מה שיסנן קרני שמש חזקות לדעתי מלבד הכנה לעתיד לתריסים חשמליים לא כדאי להשקיע כרגע בכך (בעוד כמה שנים כשתשתחררו מהמסה הכבדה ואם תחלטי עדיין שאת רוצה תהייה לך האופציה להוסיף אותם) והסיבה היא כמו שכתבת- האור בבוקר הוא כיף, ובלעדיו, אני לפחות, לא מצליחה להתעורר באופן כמעט גורף, לא נהוג במחוזותינו לשים תריסים

אם פי 3

New member
אני לא יכולה לדמיין בית בלי תריסים

האור מפריע לי לישון, וגם החשיפות (אפילו אם אין מילה כזאת) של "רק וילון" מפריעה לי. אני אעדיף לדחות את קניית הוילונות אם נשאר בלי כסף, ולא את התריסים.

איריסג

New member
כמוני כמוך...

למרות שאני דווקא לא ה"בעייתית". אני התברכתי ביכולת לישון כמו בלוק, ולא משנה מה השעה בחוץ או מצב האור... ואם אני מתעוררת בטעות באמצע הלילה או משהו - אין לי שום בעיה לחזור לישון תוך דקה שתיים. האיש שלי, לעומתי, ניחן בשינה הכי קלה ביקום פחות או יותר, כך שאם הוא רוצה ללכת לישון ובחוץ יש אור - הוא חייב חושך מוחלט. לכן בחדרי השינה אנחנו לא מוותרים על תריסים.

ענתש

New member
גם אצלינו... בעלי ישן כמו בקבר.

אם נכנסת קרן אור אחת הוא מתעורר. שתדעי לך שזה נושא מהותי ובעייתי אצלינו... כי אני בחושך עיוורת לגמרי. ראיית הלילה שלי מזעזעת ואני נתקלת בקירות אם אני צריכה לקום (ואני קמה לילדים בלילה כי אני מניקה). וחוץ מזה אני אישית אוהבת להתעורר מאור טבעי של השמש וזה מבאס אותי שכבר בוקר בחוץ ובחדר חושך זפת. אז בחדר השינה שלנו יהיו תריסים חשמליים לצערי
מה שלא יהיה. ואנחנו מתכננים אור ש"רץ" לאורך הקיר (קצת כמו האורות מילוט במטוס
) כדי שאוכל להדליק בלילה כדי לראות משהו אם אני קמה. אבל הילדים ממש לא צריכים כרגע, הם אוהבים להתעורר עם השמש. אני גם זוכרת את זה מילדותי ככיף גדול מאד.

איריסג

New member
לנו, כזכור עוד אין ילדים

אבל איכשהוא ברור לי שהגנטיקה בעניין הזה תעבוד לרעתי, והם יקבלו את הרגלי השינה הקלוקלים של אבא שלהם.... לכן אני מעדיפה שיהיו תריסים - מקסימום, לא נוריד אותם...

עניין של הרגל

אני מרגישה מחנק עם תריס סגור אוהבת את האור הטבעי, גם בלילה- של הירח ותאורת החוץ ולעומת זאת חדר בלי וילון בעיני הוא חדר עירום לכן נראה לי שהכי הגיוני לעשות רק הכנה ולא לגמור את כל התקציב על תריסים ולגור בבית שלא מרגיש חמים כי אין תקציב לוילונות ושטיחים, אבל כאמור זה אינדיוודואלי, וכל אחד והרגליו.

למעלה