ושוב דלתות וחלונות

אם פי 3

New member
אני מעדיפה

לטפל קודם כל בדברים הפונקציונליים, ורק בעדיפות שניה בדברים שקשורים לאסטטיקה. כלומר - אם זה משתלב, אז יופי, ואם אפשר גם וגם, עוד יותר יופי, אבל כשאני צריכה לקבוע סדרי עדיפויות, ולא הכל יכול להתקיים, אני אעדיף את הפונקציונליות. כמו כן, מעדיפה דברים שיותר מורכב להוסיף אח"כ, לעשות מהתחלה. אלו סדרי העדיפויות שלי, והם כמובן לא טובים יותר או פחות משל אחרים. אני מקווה שיהיה לי כסף גם לוילונות, למרות שאולי בהתחלה "פושטיים" כאלו, של הום-סנטר או דומיו, או להעביר את הוילונות שיש לנו כרגע, גם אם הם לא לגמרי יתאימו. אבל אם לא - זה יכנס ל"תכנית החומש להשלמות לא-דחופות" ונשלים בהדרגה לפי היכולת הכספית.

איריסג

New member
../images/Emo45.gif בדיוק.

אחד השלבים המוקדמים בהתבגרות שלנו בכל מה שקשור לבניה של הבית, היתה ההתפכחות מהחלום של כניסה לבית שמעוצב עד רמת הוואזה והוילון.... ומכיוון שיש דברים שאנחנו לא רוצים לוותר עליהם (פרקט בכל הבית, חלונות בלגים של קליל וכו') - אז יש פינישים שכן נוותר עליהם בשלב זה, או ננסה למצוא חלופות מאד זולות בשלב ראשון. למשל, חשבנו שרוב הריהוט יתחלף. אז זהו, שלא... על טקסטיל (וילונות וכיוב' ) אני בכלל לא חושבת , גופי תאורה - התחלתי לשוטט ברח' וולפסון כדי לראות מההעניינים שם. גיליתי (לא לתדהמתי, חשבתי שזה מה שיהיה ) שהמחירים של נמלתל אביב גבוהים פי שניים מרח' וולפסון... ואז אמרה לי מעצבת הפנים שלנו שהיא תיקח אותי איתה לטירה, ושם יש לה ספק שעושה את כל הדברים בעוד יותר זול. וכו' וכו'.

Rשף

New member
אאני עם במחוזותינו

חלונות בלי תריסים עד כמה שראיתי במחוזותינו הגשומים יותר יש תריסי עץ, אבל התפקיד שלהם הגנה מגשם ולא החשכה.

למעלה