זה כבר מעשה מגונה...
זה כבר עלול להיחשב למעשה מגונה. ואני לא מוכן לשים את עצמי בסיכון כזה, ובעצם גם לא רוצה למשמש אף בחורה זרה באוטובוס, שבכלל מפנה לי עורף ומביטה לכיוון השני ולאחר מכן יורדת מן האוטובוס ולא מביטה לאחור.
אני מוותר מראש על התענוג הזה, ושומר אותו לגברים אחרים.

גם אמרתי שהמגע הזה באוטובוס, הוא בדר"כ מאוד עדין, מאוד מרומז, מאוד על הגבול שבין מקריות לבין כוונה.
מי שזאת לא תהיה- אני הרי לא אשכב איתה בסוף.... אז בשביל מה לי לשחק איתה? בשביל לשקוע עוד יותר עמוק בפינטוזים על סקס? לא תודה.
שתשחק לה עם אחרים, ושתיתן לי קצת א מיניות, או היעדר של מיניות.

אני גם לא אוהב להחמיא לבחורות ככה סתם בחינם. לא בשביל לחזר ולא בשביל להחמיא ולא בשביל להטריד.
זו תמיד הליכה חבל דק, ובסוף לא יוצא מזה סקס, אז... זה סתם כמו "רעש סביבתי".

אני לא מקבל מחמאות בחינם, אלא אם צריכים ממני משהו, ואני מעדיף שלא לחלק מחמאות בחינם- בטח שלא באמצע הרחוב או בעבודה.

שמע- ככל שיש אינטגרציה יותר ויותר חזקה של נשים עם גברים, ככה נגזרת עליך שתיקה יותר חריפה, יותר נוקשה.
בשום מקום לא אומרים לך "אתה חייב לשתוק". אבל אומרים לך מה אסור לך לאמר. לאט לאט, מכרסמים לך בחופש להטריד מילולית.
וכל מה שנשאר.. זה שהבחורה מטרידה אותך דרך העיניים שלך, או על דרך של הטעיה שהיא כביכול זמינה מינית, והיא לא זמינה מינית....
זה בדיוק העניין, זה הקטע- שהבחורות משדרות זמינות מינית גבוהה מאוד, אבל בפועל, הזמינות המינית היא בעצם אפסית. זה לב לבו של העניין.... אווירה מינית, ואפס מימוש.
יש גם בחורים שכאילו מלבים את האש, מוסיפים שמן למדורה.. עם כל מיני יציאות כמו "וואי וואי, מה שאני הייתי עושה לה.... וואי....". או "מה שעשיתי לזאתי אתמול בלילה... וואי...". וגם "אתה פראייר, תעשה משהו..".
זה רק מלבה את האש. מלבה את היצרים, ומגביר את הנטייה להטריד.
בסוף, הגבר הוא זה שמסתבך ... לא האישה.

שתיקה בין גברים לנשים בעבודה - היא עובדה.
גברים לא רשאים לדבר עם נשים על כל נושא, גם לא בצחוק.
זה הולך רק לפי הרצון של הבחורה. אם היא רואה עצמה מוטרדת- היא עברה הטרדה. חד וחלק.