ושוב, מבחן אישיות חביב...

moo moo moo

New member
איזה שאלות מטומטמות...מה

הקשר לזה שאני ירצה לעשות קרחת או אם זה שאני לא מורט גבות(מי כן!) אז מה אם אין לי מכנסי עור אני מעדיף טרנינג ומה הייתה השאלה על האם עליתי על הסחרחרה בלונה פארק?על מה זה מעיד?

guy1974

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif יקירי, קצת הומור

הרי כל השאלון הזה והתשובות שאנחנו מפרסמים כאן הן מעין שעשוע מסוים, אתה לא באמת מאמין שיש לכך הרבה משמעות באמת? ואם אתה כן נותן לזה משמעות רבה יקירי, בלי להעלב סביר להניח שגילך הצעיר (כפי שהוא מופיע בכרטיס שלך) או הזהות המינית שלך הביאו אותך "להתעצבן" מהתגובות שלנו. אנחנו סכ"ה משתעשעים לנו קצת בתשובות ובתגובות, קח ת´דברים בהומור

amet

New member
שאולי אתה......

הדגש|מתהפך-מסתובב
| קבל
זה בסדר.................באמת!!!

moo moo moo

New member
אל תדאג אני לא בהכחשה

אני רק קצת מודאג כי לאחרונה אני חושב שאני דו וזה מפחיד

guy1974

New member
פה קבור ה-../images/Emo107.gif

מה כל-כך מפחיד בלהיות דו? תהנה משני העולמות בו-זמנית. אין לך מה לפחד מזה, זה שלב שרובנו אני חושב עוברים בגיל זה או אחר. יתכן ויגיע הזמן שתוכל להגיד לעצמך "אני הומו וזהו" או שלא, אין צורך בהגדרות, תחייה איך שנוח לך.

Yaniv-DC

New member
בטח שזה מפחיד!

לעשות את זה עם בנות? מה לעזעזל אמורים לעשות עם שני הגושים האלה שלי אישית מזכירים ברבצק (כן, הבצק הזה שהיינו משחקים בו בגן) ובכלל, אין להן בולבול, אז מה זה שווה?

Liroy25

New member
מה מפחיד עדיין לא הבנתי

בין אם אתה דו, סטרייט או גיי, העיקר זה שתזרום עם מה שעושה לך טוב!

ELP

New member
75% הומו

"אייל הוא 75% הומו, זהירות! אתה עדיין לא קלישאה של הומו אבל בדרך הבטוחה לשם, בטוח שכל הבנות מעריצות אותי".
הייתי כנה בשאלת הפורנו הלסבי...

Liroy25

New member
אני קרוב לוודאי אצטער על השאלה...

אבל מה באמת כתבת בשאלה על הפורנו הלסבי איילי?

ELP

New member
ת´אמת...

לא יעזור כלום וסקס בין לסביות זה אחלה דבר, למרות שאני לא מעוניין להשתתף בכזה, רק כיף לראות..

ELP

New member
נ.ב

רק רציתי להגיד שסקס בכלל בין גייז או לסביות הוא הרבה יותר מעניין מסקס סטרייטי שהוא ממש ממש ממש משעמם ובגלל זה אני אוהב גם סקס של לסביות.

.m

New member
../images/Emo46.gif

סליחה??? סקס סטרייטי וסקס הומו-לסבי משעממים בדיוק באותה מידה: מידת השעמום של המשתתפים בהם
ובנימה אישית יותר - אייל, צר לי לשמוע שהיה לך סקס סטרייטי משעמם, אבל מזה להגיע להכללות שסקס סטרייטי הוא משעמם הדרך עוד ארוכה. ובכלל, אמנם זה פורום גאה, אבל אני לא מוצאת סיבה להעליב סטרייטים בלי סיבה.
mai

ELP

New member
להרגע שם!

לא אמרתי שהיה לי סקס סטרייטי משעמם התכוונתי שסרטי סקס סטרייטים הרבה יותר משעממים מסרטי סקס של גייז דובר על צפייה לא עשייה!!

.m

New member
אז שוב אני אומרת

תלוי במשתתפים. באופן אישי אינני חובבת סרטי פורנו, הם לא ממש מדליקים אותי, ואם להיות כנים אני מוצאת אותם די משעממים נקודה. בלי קשר לאם הם סרטי גייז/סטרייטים/s&m/... ועדיין - כמו בכל דבר - יש סרטים טובים יותר וטובים פחות. אבל אם נשמעתי תקיפה מדי, אני מתנצלת.
mai

למעלה