הקשר לזה שאני ירצה לעשות קרחת או אם זה שאני לא מורט גבות(מי כן!) אז מה אם אין לי מכנסי עור אני מעדיף טרנינג ומה הייתה השאלה על האם עליתי על הסחרחרה בלונה פארק?על מה זה מעיד?
הרי כל השאלון הזה והתשובות שאנחנו מפרסמים כאן הן מעין שעשוע מסוים, אתה לא באמת מאמין שיש לכך הרבה משמעות באמת? ואם אתה כן נותן לזה משמעות רבה יקירי, בלי להעלב סביר להניח שגילך הצעיר (כפי שהוא מופיע בכרטיס שלך) או הזהות המינית שלך הביאו אותך "להתעצבן" מהתגובות שלנו. אנחנו סכ"ה משתעשעים לנו קצת בתשובות ובתגובות, קח ת´דברים בהומור
מה כל-כך מפחיד בלהיות דו? תהנה משני העולמות בו-זמנית. אין לך מה לפחד מזה, זה שלב שרובנו אני חושב עוברים בגיל זה או אחר. יתכן ויגיע הזמן שתוכל להגיד לעצמך "אני הומו וזהו" או שלא, אין צורך בהגדרות, תחייה איך שנוח לך.
לעשות את זה עם בנות? מה לעזעזל אמורים לעשות עם שני הגושים האלה שלי אישית מזכירים ברבצק (כן, הבצק הזה שהיינו משחקים בו בגן) ובכלל, אין להן בולבול, אז מה זה שווה?
סליחה??? סקס סטרייטי וסקס הומו-לסבי משעממים בדיוק באותה מידה: מידת השעמום של המשתתפים בהם
ובנימה אישית יותר - אייל, צר לי לשמוע שהיה לך סקס סטרייטי משעמם, אבל מזה להגיע להכללות שסקס סטרייטי הוא משעמם הדרך עוד ארוכה. ובכלל, אמנם זה פורום גאה, אבל אני לא מוצאת סיבה להעליב סטרייטים בלי סיבה.
תלוי במשתתפים. באופן אישי אינני חובבת סרטי פורנו, הם לא ממש מדליקים אותי, ואם להיות כנים אני מוצאת אותם די משעממים נקודה. בלי קשר לאם הם סרטי גייז/סטרייטים/s&m/... ועדיין - כמו בכל דבר - יש סרטים טובים יותר וטובים פחות. אבל אם נשמעתי תקיפה מדי, אני מתנצלת.