איזה הומו אני
ז ז י ק ו New member 10/12/02 #22 40% אני בשוק... היתה שם שאלה מעניינת האם אתה מעדיף להיות יפה וטיפש או חכם ומכוער.. משום מה בחרתי את האפשרות השניה..
40% אני בשוק... היתה שם שאלה מעניינת האם אתה מעדיף להיות יפה וטיפש או חכם ומכוער.. משום מה בחרתי את האפשרות השניה..
Y Yaniv-DC New member 10/12/02 #38 ולי יצא יניב הוא בעצם קמפארי, עם אותם 63 אחוזים. מה שכן, נורא מפחיד המד הומואיות בהתחלה, שהוא עולה עד ה-100 אחוז ורק אז כתוב ללחוץ לתוצאה...
ולי יצא יניב הוא בעצם קמפארי, עם אותם 63 אחוזים. מה שכן, נורא מפחיד המד הומואיות בהתחלה, שהוא עולה עד ה-100 אחוז ורק אז כתוב ללחוץ לתוצאה...
C campari New member 11/12/02 #49 ../images/Emo48.gif "...יניב הוא בעצם חומד, אני שמח ונרגש לחלוק אתך את המשבצת. אוף, הייתי שמח גם לסטטיסטיקת הסקס שלך, אבל זה כנראה עניין למבחן אחר.
../images/Emo48.gif "...יניב הוא בעצם חומד, אני שמח ונרגש לחלוק אתך את המשבצת. אוף, הייתי שמח גם לסטטיסטיקת הסקס שלך, אבל זה כנראה עניין למבחן אחר.
ע עודד 24 New member 11/12/02 #50 מסתבר שאני רק... 40% הומו, שזה בין רבע לחצי. ממש אחיו התאום של גרין בירד. כנראה שנדבקתי ממנו, זה מה שקורה שנמצאים זמן ממושך במחיצתו. במידה והבנת את הרמז.
מסתבר שאני רק... 40% הומו, שזה בין רבע לחצי. ממש אחיו התאום של גרין בירד. כנראה שנדבקתי ממנו, זה מה שקורה שנמצאים זמן ממושך במחיצתו. במידה והבנת את הרמז.
ג גריןבירד New member 11/12/02 #51 תמשיך להסתובב איתי... ועד מהרה תמצא את עצמך נשוי + 2 ולא הבנתי את הרמז...