ו.....יום ראשון!!

זאת בדיוק הבעיה...

שלדעת רוב האנשים בנושאים בהם אני מעמיק אין טעם להעמיק. את חושבת שאין טעם להעמיק בנושא היהודים-סינרגיה(שאגב בכלל לא היה קשור לגנבת השאלון בלה בלה בלה,רק ההודעה הראשונה שלי עסקה בכך,אם היית באמת קוראת את אותו שירשור ולא רק את ההודעה שלי היית יודעת את זה) אבל לדעתי הנושא מעניין ויש טעם לדון בו. את באמת חושבת שהייתי דן בנושאים שמשעממים אותי? אין מה להתעמק ולדון? כל אחד ודעתו שלו. אני חושב שאין מה להתעמק ולדון בהשפעת "קח אותי" של נינט על הקריירה של היהודים. יש לי זכות להגיד לכל מי שכן מתעמק בנושא שאין טעם להתעמק בנושא?(או במילים יותר בוטות "חופר") (ואגב הנה חזרתי על עצמי פעמיים,נו נו נו לי) אז סליחה שאני מתנגד לדעה שלך אבל לדעתי שורש הבעיה היא שאנשים אגואיסטים,הם רואים נושא שלא מעניין אותם במיל ואז קל להם להגיד שאני "חופר ללא טעם". אז נכון,יכול להיות שאני אתעמק בנושא שלא היה מעניין 99.9% מהאוכלוסיה,אבל הוא עדיין מעניין אותי נכון? סה טו. לגבי הביקורת הבונה שלך. אוקי זאת דעתך,אף פעם לא טענתי שאני כתב של הניו יורק טיימס. יש סיכוי סביר מאוד שאני חוזר על עצמי המון פעמים בהודעות מסוימות. מה לעשות אף אחד לא מושלם,וגם לא הכתיבה שלי. לדעתי עדיף לכתוב הודעות ארוכות שחוזרות על עצמן מלא לכתוב בכלל ולהשאר אנמי וחסר עניין. בכל מקרה אל תדאגי אני לא נעלב. ההפך. הרבה יותר נעים לי לשמוע את הביקורת הבונה שלך מאשר לשמוע ביקורות פחות בונות שבדרך כלל במסתכמות ב"חלאס לחפור"

Z A M i

New member
"אבל יש אנשים שיטענו שהיא בדר"כ

עניינית"
רצחת וגם ירשת. למה במיוחד לי?

ואיי ניר../images/Emo12.gif

גם אם טעיתי באיות מילה זה לא שכתבתי קפית, או סקית זה בסך הכל מילה שאפשר לכתוב אותה בשתי הצורות ככה התרגלתי לכתוב אותה אני לא מבינה את הקטנוניות הזאת

זו אינה קטנוניות.

אוקיי, התרגלת. כתבת. טעית. אני מאמינה כי אם לא יתקנו אותי/לא אתקן אחרים. לא נתקדם לשום מקום. יש לנו שפה וחבל לא לשמור עליה.

reiya

New member
"הרצון לדייק במילים.."

פקק תנועה\אביתר בנאי ממש הזכיר לי חחח

נכתוב על יום ראשון(למרות ששני היום)

דבר טוב שקרה לי היום:עשיתי אירובי =],דיברתי איתו הרבה,קיבלתי את הרישיון,היה מצחיק בביביסיטר דבר רע שקרה לי היום:הוא נסע ואני לא יכולה לדבר איתו,לא נסעתי לחברים שרציתי,ולא עשיתי נסיעה ראשונה באוטו =\

הממ.

- ישנתי 12 שעות אחריי שבטיול כמעט ולא ישנו.
- גיליתי שיש לי מחר מועד ב' במתמטיקה, וגיליתי מלא דברים שלא ידעתי עליהם.

Z A M i

New member
(על יום ראשון)

דבר טוב שקרה לי היום:עבדתי, היה אח'לה אצל עמרי, הכרתי את אהבת חיי ברעננה!
דבר רע שקרה לי היום:עבדתי
, הלילה שאחרי עמרי(חוץ מהחלק של אהבת חיי..
),ומסקנות שלא היה בא לי להגיע אליהן.

hagitos1

New member
../images/Emo49.gif

יואווו אתה עוד תשלם על מה שחברייך עשו לי...אמאלה איך נבהלתי...חחחחח 333> מתי אתה בא לרחובות?=[

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifיום ש-ני. ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר טוב שקרה לי היום:
דבר רע שקרה לי היום:

little WhiSper

New member
../images/Emo182.gif

תגבורים- לא למדתי, ראיתי אנשים. ברית- ראיתי משפחה [מורחבת!].
לאמשנה.

ב י ז י

New member
בא לי ../images/Emo185.gif

דבר טוב שקרה לי היום: או ליתר דיוק, משהו שהעלה חיוך על פני: מאור חוזר ביום רביעי בסוף, ומה שמנהל הפורום השחור והחתיך שלנו אמר לי דבר רע שקרה לי היום: עייפות יתר נפלה עלי

לא לאטום אוזניים.

: גם במיונים של היום היה כיף
ונראה לי שהלך לי טוב (טפוטפוטפוחמסהחמסה וכד'), והלכתי לאימון!
: אני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ עייפה.

למעלה