סתום ת'פה ותקשיב פעם אחת אחרונה.
דעותייך הדתיות, בורות ופרימיטיביות ככל שיהיו, אינן מעניינות אפילו קלות את תושביי הפורום הזה. זוהי חוצפה ממדרגה ראשונה ודבר שפשוט לא יחזור על עצמו אי-פעם שוב שאתה תעיר למישהו כאן בפורום על הדת שלו. בין אם הדת שלי היא אמת אובסולוטית או בין אם היא דת שקר, אין זה מעניינך. אנא, להבא הדר את אפך מדברים שאינם נוגעים לך או שמישהו עלול להעלב מכך שאתה אומר אותם (ולהעיף בכוח את אפך מענייניו הפרטיים). אני לא אקיים איתך דיון ענייני לעולם, יש לך מספיק חרחורי ריב ומלחמה בפורומים דתיים אחרים בתפוז, ואתה לא תוציא עוד ממני. עצם כתיבת הודעה כזו שמטרתה להאיר את עינינו הכופרות גורמת לכך שהמסר שלך הלך לאיבוד. שהדובר הוא ליצן החצר אף-אחד לא יקשיב. והמלצה אישית שבאמת באה רק להטיב איתך, אל תדבר על אמת. העולם משתנה לנצח, ואין אמת אחת, לא שלך, לא שלי, לא של יהווה, לא של הדרואידים, לא של השמאנים ולא של אף-אחד אחר. אם אתה רוצה לעוור את עינך לאפשרות שאולי אתה טועה ובכך להישאר צודק לנצח, זוהי זכותך, אבל אל תכפה עלינו להקשיב לברבורים המתלהמיים שלך. אני קורא לחבריי הפורום לא להגיב להודעה זו בצורה עניינית, אין עלינו להגן על בחירותינו לבחור לעצמנו דת (זכות שניתנה לנו בלידה על ידי האלים ומוגנת על ידי חוק אנושי, גם במדינתנו). אדם באמת חכם ובאמת משכיל יודע מתי צריך לדבר ומתי צריך לסתום, מתי צריך להתווכח ומתי צריך את פיו לבלום, מתי צריך לצרוח מכל הגרון ומתי לא. כמובן שכל אחד והשיקולים שלו. ברכות זוהרות