זאת האמת

זאת האמת

אחשוף לפניכם את האמת... האמת היא שאתם עובדים עבודה זרה וזה אסור ה' אסר על האדם לעבוד עבודה זרה עם השנים בני האדם החלו לעבוד את הפקידים של הקדוש ברוך הוא(שמש,ירח,ים אדמה ועוד...) וזאת הדת שלכם כולה שקר וכזב מתי תבינו כבר ש "בראשית ברא אלקים" עזבתם מקור מיים חיים לטובת בורות ריקים

Justin Angel

New member
סתום ת'פה ותקשיב פעם אחת אחרונה.

דעותייך הדתיות, בורות ופרימיטיביות ככל שיהיו, אינן מעניינות אפילו קלות את תושביי הפורום הזה. זוהי חוצפה ממדרגה ראשונה ודבר שפשוט לא יחזור על עצמו אי-פעם שוב שאתה תעיר למישהו כאן בפורום על הדת שלו. בין אם הדת שלי היא אמת אובסולוטית או בין אם היא דת שקר, אין זה מעניינך. אנא, להבא הדר את אפך מדברים שאינם נוגעים לך או שמישהו עלול להעלב מכך שאתה אומר אותם (ולהעיף בכוח את אפך מענייניו הפרטיים). אני לא אקיים איתך דיון ענייני לעולם, יש לך מספיק חרחורי ריב ומלחמה בפורומים דתיים אחרים בתפוז, ואתה לא תוציא עוד ממני. עצם כתיבת הודעה כזו שמטרתה להאיר את עינינו הכופרות גורמת לכך שהמסר שלך הלך לאיבוד. שהדובר הוא ליצן החצר אף-אחד לא יקשיב. והמלצה אישית שבאמת באה רק להטיב איתך, אל תדבר על אמת. העולם משתנה לנצח, ואין אמת אחת, לא שלך, לא שלי, לא של יהווה, לא של הדרואידים, לא של השמאנים ולא של אף-אחד אחר. אם אתה רוצה לעוור את עינך לאפשרות שאולי אתה טועה ובכך להישאר צודק לנצח, זוהי זכותך, אבל אל תכפה עלינו להקשיב לברבורים המתלהמיים שלך. אני קורא לחבריי הפורום לא להגיב להודעה זו בצורה עניינית, אין עלינו להגן על בחירותינו לבחור לעצמנו דת (זכות שניתנה לנו בלידה על ידי האלים ומוגנת על ידי חוק אנושי, גם במדינתנו). אדם באמת חכם ובאמת משכיל יודע מתי צריך לדבר ומתי צריך לסתום, מתי צריך להתווכח ומתי צריך את פיו לבלום, מתי צריך לצרוח מכל הגרון ומתי לא. כמובן שכל אחד והשיקולים שלו. ברכות זוהרות

??????מה???.Justin Angel זה אתה?

אתה רציני.? אתה עוד זכור לי מהימים שבהם היית מתווכח בפורום חופש ובפורום אתאיזם ודת נדמה לי ובעוד כמה פורומים ולא דיברת בעד דתך זו אלא דיברת בעד האבולוציה והצדקת אותה והסברת אותה אפילו מה קרה לך Justin Angel? קיבלת טריפ חוזר? או מה? נ.ב נסה לא לאבד את עשתנותיך סך הכל חשפת לפניך את האמת וכידוע לך אמת יש רק אחת

E c h o

New member
אכן, זאת האמת.

ואני חושבת שרובנו יודעים אותה. למרות, שזאת האמת שלך. ואולי אתה מאמין בה, אבל אנחנו לא. בבקשה, תספר לנו למה האמת שלך היא האמת היחידה (ציטוטים מהתנך לא נחשבים, כמו שאי אפשר להסביר מילה כשמשתמשים באותה מילה.) אלא אם אלוהים בא אליך ואמר לך שזאת האמת, ויש לך הוכחות כדי להוכיח את זה, אתה לא יכול לדעת את מה שאתה טוען. בידיוק כמו שאנחנו לא יכולים להוכיח את שזה שקר. ועכשיו, לניצול שרשור. לאלו שלא יודעים, הניק הישן היה Weirdi. לאחרונה אני דיי פאסיבית בפורום,בגלל שיקולים אישיים. לאלו שזוכרים אותי, אתם זוכרים ש'איימתי' שאני עוברת לאנגליה. אז לאחר הרבה איומים (ושאלות של 'מה, עוד לא עברת?') , אני אכן עוברת לאנגליה. ב5 לפברואר, אני על מטוס למנצ'סטר. אני מקווה שאני אוכל להמשיך לכתוב בפורום מידי פעם, אבל שום דבר אינו ידוע בבטחה כעת. אני מאחלת רק טוב לכולכם, ולהתראות:) לֹטם.

Vendetta

New member
זאת האמת

אחשוף לפניך את האמת: אתה עובד אלוהי שקר. יהוה לא קיים וכל מה שכתוב בתנ"ך הוא עורבא פרח. הדת שלך היא שקר וכזב. מתי כבר תבין שהאלים בראו את היקום ואין ליהוה שלך שום התערבות בכך?

אלים?

איזה אלים אה?? אל האדמה אל הירח אל הגשם אל האש אל האהבה? האלוקים שלי הוא בעל הכוחות כולם אתם עובדים את הכוחות שהוא יצר ולא עובדים את הדבר האמיתי הדת שלכם היתפתחה מטלפון שבור

איני יודע לגבי המשתתפים האחרים

בפורום, אך אני משער, שהם כמוני בתחום זה - איני מרגיש צורך עז, או צורך בכלל, להכנס לפורומים שעוסקים בדת היהודית ולהכריז "כל מה שאתם מאמינים בו הוא טעות!", גם מפני שאיני מרגיש צורך או רצון כלשהו לחשוב כך. יש בי הבטחון באמונה שלי ואני מאמין בה, בלי הצורך להכפיש אמונות אחרות. אמונתי לא תלויה בעד כמה אני חושב שאני צודק, אלא במה שאני מרגיש בתוך הלב ויודע בתוך הראש, ושום מידה של טקסט וירטואלי לא תערער את זה. ד"א, ההכרזות שלך, מעידות עליך כי אתה מחפש חיזוקים לאמונתך. במקום לחפש זאת מול אחרים, נסה לחפש זאת מול עצמך. שיהיו לך חיים נפלאים, ושהאל שאתה מאמין בו יברכך.

צלמגור

New member
פחחחחחח ....

אם כבר לצטט מהתנ"ך ולדבר על אלוהי היהודים, תהיו מספיק ישרים בשביל להביא את האמת כולה בתנ"ך יש כ"ד ספרים, כששלושה ספרים - המשלימים את מניין הספרים לכ"ז כנגד 22 אותיות הא"ב ועוד 5 האותיות הסופיות - הועלמו על ידי הכהונה בעת חתימת התורה. שלושת הספרים הראשונים מביאים את הרקע המלא לתנ"ך. בראשית הזמן והחלל לא היה דבר כלל - רק ואקום. מתוך הואקום נוצרו באופן ספונטני מלכת ישויות האור ריביניווג ומלך אינויות החושך רותרא, כמסופר בספר ה"אבוד" הראשון. אילו הביאו ליקום את כל ישויות האור, אינויות החושך, החומר, האנרגיה וכל השאר במפץ גדול, כמסופר בספר ה"אבוד" השני. ריביניווג ורותרא בראו אלים רבים - את אלי היוונים, אלי האינדיאנים, אלי הכושים, וגם את יהוה אל היהודים. כל אל, אלה, או קבוצת אלים, בראו את העם שעובד אותם בטריטוריה שלהם. תהליך החלוקה הזה מתואר בספר ה"אבוד" השלישי. בעת חתימת התנ"ך שלושת הספרים ה"אבודים" הוצאו מהקאנון, ונשמרו בידי מתי מעט שעדיין עובדים את ריביניווג ורותרא. לכן יהוה הוא אל היהודים וארץ ישראל בלבד. כך גויים שונים שחיו בארץ נאלצו לעבוד הן את אלוהיהם והן את יהוה, ולדוגמא להקריב קורבנות בבית המקדש או להסתכן בהתקפות של אריות פראיים, כמסופר בתורה ובמשנה.

אריק ל

New member
בא לך להביא מידע באנגלית?

אולי מגוגל? כי החיפוש שאני ביצעתי לא העלה כלום.

צלמגור

New member
בא לחוקרים הישראליים של המגילות

הגנוזות להביא לך מהדורות מדעיות של הטקסטים בעברית ? מה, לא ?! מה, אחרי עשרות שנות מחקר אקדמי אפשר למצוא רק חלק מהמגילות בעברית, ותרגומים לאנגלית, וגם זה אחרי מהומות משפטיות בין-לאומיות ? יש לך עותק של ספר מלחמות יהוה שמוזכר בתנ"ך ? משה חלמיש מזכיר בספרו 'מבוא לקבלה' בעמוד 121 טקסט בשם 'אילן החכמה ועיגול הספירות' משנת 1284, ואי אפשר למצוא עליו כלום באינטרנט. אתה חושב שהוא לא קיים ? צר לי, אך אינני מוכן לחלק מידע על הספרים הללו - הם עוברים מיד המורה לידו של התלמיד, מחשש שאם ידלפו יגרמו למהומות ומהפכות ברחבי העולם, אבל תאמין לי שהם קיימים ושזה מה שכתוב בהם.

אריק ל

New member
מאוד לא מכובד

מצד אחד אתה מביא לפה חתיכת מידע די משמעותי, ומצד שני אתה לא מוכן לתת את שאר המידע. עדיף שתתן איזה חוט - לפחות את השמות באנגלית. לפי מה שהבנתי, ספר מלחמות ה' נאבד לעד, לא? ושתבין אותי, אני לא דתי או משהו, אני פשוט הדבר שכתבת מאוד מעניין אותי ואני רוצה למצוא עוד מידע.

Vendetta

New member
גם אותי זה מאוד מעניין

ידעתי שקיימים ספרים חיצוניים שנגנזו ולא הוכנסו לתנ"ך (באחדים מהם, כמו ספר חנוך, מתואר יהוה בתור אל גשמי בעל צורה וגודל), אבל מה שנכתבת לעיל חדש לי לחלוטין.

צלמגור

New member
שמות שלושת הספרים הם

ספר דמאור ריביניווג ומחשכי רותרא, או Liber Naught ספר מעשי ריביניווג ורותרא או Liber Naught Limess ספר חלוקות ריביניווג ורותרא או Liber Naught Limess Lux

אריק ל

New member
אלה לא שמות עבריים וגם לא אנגליים

אלה שמות גרמנים במבט חטוף. איך אתה מבטא את השם של האלים שכתבת, ריבניווג ורותרא (שאגב בגוגל העברי התייחס לזה כאל "ארתור") באנגלית?

אריק ל

New member
רגע במחשבה שנייה...

כל הסיפור נראה לי קצת חשוד... רותרא זה ארתור בהיפוך, ובאופן מקרי ריבניווג זה גווינביר... אתה בטוח שאתה לא מתבלבל קצת? מה גם שאלה בכלל לא שמות עבריים, מה שעושה את זה מאוד לא סביר שהם יופיעו בתנ"ך. וגם השנה, המאה ה-13, ימי הביניים, ארתור ואישתו גווינביר בתור אלים יוצרים... אני רואה פה איזו אמונה הזויה... תצטרך לתת לי יותר מזה או לפחות לזרוק אותי מקו המחשבה הזה אם אני טועה.

צלמגור

New member
ולבסוף, ה Bullshit Detector מופעל !

אמונה הזויה בדיוק כאמונתו של ידידנו המבריק ...

Nizzan Cohen

New member
זו היתה פרודיה גאונית ?!

אהבתי
.

למעלה