זאת האמת

Nizzan Cohen

New member
הדבר הכי טוב בכל השרשור...

... העלוב הזה !
.

אריק ל

New member
אני מוריד בפניך את הכובע

הצלחת לעבוד עליי - כבר האמנתי שאתה באמת מאמין בזה

SupermanZW

Well-known member
תגובה

יש רותראים במזרח הרחוק (אשר אני מניח שאינם קשורים לריביניווג ורותרא שהם למעשה גוויניביר וארתור) אשר משמשים כאלילים. פירוט בקישורים

רואים ש...

יש פה אנשים מאוד אינטילגנטים שיקנו את הבולשיט שלך. לא במקרה אין לו שום קישורים למחקרים אקדמים רציניים שנעשו בנושא ויתנו גב למה שהוא העלה לכאן. מלבד זאת,אין כל היגיון בטענה,תחשבו על זה. האם הגיוני שהיו 25 ספרים בתנ"ך המזוייף ההוא כאשר רק בשלושה הראשונים ידובר על כל אל מבלבד ה' ובכל שאר 22 הספרים לא יוזכר דבר בעניין? למעשה ב"שאר" הספרים כתוב בדיוק ההפך-שאין אלוהים מלבד ה'. האם הוא טוען שגם את זה זייפו הכהנים? מה אני אגיד לכם...ממש תאוריית קונספירציה מרתקת. מגוכחת וחסרת שחר כמובן,אבל מרתקת. עוד משהו שהצחיק אותי-"ריביניווג ורותרא בראו אלים רבים - את אלי היוונים, אלי האינדיאנים, אלי הכושים, וגם את יהוה אל היהודים". גם זה כתוב בספרים שלך? אני כבר יכול לראות איך כתוב שם על אלי האינדיאנים והכושים
איזו בדיחה בחיי. פייד!

Vendetta

New member
תוכיח

אני טוען שברהמה ברא את היקום, וישנו שומר עליו ושיווה לבסוף הורס אותו, וכך זה חוזר חלילה במחזוריות. ליהוה אין שום התערבות בכך. אתה חושב שאני טועה? שיהוה ברא את היקום? תוכיח. אחרת, תקח את עצמך ואת המסיונריות העלובה שלך ותעוף מפה.

Vendetta

New member
The best defence is offence

חוץ מזה, מעת לעת ויכוח עם אינפנטילים כמוהו יכול להיות משעשע.

galileo2003

New member
איזו תגובה מפגרת!!!

'האלים בראו את היקום' , בסדר זכותך להאמין- אבל אני אישית הייתי מתביישת בכלל לפרסם דעה כזאת בפורום ועוד להציג אותה כעובדה?! רגע, שאני אבין.. אתה בכלל רציני בעניין הזה ? ואם כן, תסביר לי בבקשה באיזו צורה אתה "עובד" את האלילים שלך, אם בכלל... ושלא תעז להשמיץ את שם ה' גם אם אתה לא מאמין בקיומו!

Vendetta

New member
למזלי, אני לא את

אז אין בי שום בושה לפרסם דעה כזו. אולי זו את שצריכה להתבייש באמונתך? אם את רוצה שיכבדו את אלוהייך, תכבדי את אליהם של אנשים אחרים. פאגאנים הם לא נוצרים, הם לא בהכרח מושיטים את הלחי השנייה...

galileo2003

New member
תקראו את מה שכתבתי למטה

אין לי מה להוסיף... חוץ מדבר אחד, השואה שתקפה את העם היהודי כנגד הגישה שלכם היא דווקא סיבה למה כל להאמין באלוקים..

שריונר 7

New member
עלבון לאינטילגנציה האנושית

עבודת אלילים???? איך אנשים יכולים להיות כל כך מטומטמים?! לעבוד את רוחות השמיים , את אמא אדמה או את אל הירח והשמש?! הרי יש אלוהים שברא הכל וכל יכול וראינו מה היה סופם של אותם עובדי אלילים ( שהיו בקרבנו בתקופות קדומות יותר ....) ויש את ההגיון הישר ... שאם יש דקל שצומח לי בגינה אז זה לא בגלל האל שאחראי על הדקלים או התמרים..... קיצר מה אני בא לומר..- צאו מהסרט שלכם....

כתום

New member
לזה שמעליי, תראה איזה מגוחך אתה...

כתבת: " עבודת אלילים???? איך אנשים יכולים להיות כל כך מטומטמים?! לעבוד את רוחות השמיים , את אמא אדמה או את אל הירח והשמש?! " ומיד אח"כ, כתבת: " הרי יש אלוהים שברא הכל וכל יכול " אני לא מרגיש צורך לפרש לך את הטימטום שנובע מכתיבתך... ולקינוח הבאת: "שאם יש דקל שצומח לי בגינה אז זה לא בגלל האל שאחראי על הדקלים או התמרים....." הרי שהוא צומח בגלל אלוהי ישראל זה הרבה יותר הגיוני, נכון? תסתכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים...

שריונר 7

New member
חכה שניייה

אני מביא לך פסל שאלוהי התמרים שתוכל להשתחוות אליו כמו החיתים...... שתסיים תגיד לי יש לי גם פסל של אלוהי השמש ....

כתום

New member
זה נסיון לרדת עליי?

כי אני ממש, אבל ממש לא פאגאני... ההודעה פשוט בדף הראשי של תפוז... אבל טוב שחזרתי, כי נזכרתי שרציתי להגיב על עוד מתגובתך המשכילה... אמרת לנו לראות מה קרה לעמים עובדי האלילים... אבל ליהודים היה יותר טוב? (שואה) (שואה) (שואה) (שואה) (שואה) (שואה) (שואה). וחוץ מזה, גם המוסלמים והנוצרים שרדו עד היום (יחד עם הבודהיזם וכו'), אז עליי להאמין בהם?

למעלה