זאת מולדתינו אך לא מדינתינו..

THE WIZARD 55

New member
זאת מולדתינו אך לא מדינתינו..

לפני כשלוש שנים ביקר ראש הממשלה לשעבר, אריאל שרון, בעיר נצרת והכריז קבל עם ועדה בפני מקבלי פניו הערבים: תשרתו, תקבלו. כלומר, זכויות מול חובות. שרון ומנהיגי ישראל לדורותיהם התעלמו במזיד מהעובדה כי במדינה דמוקרטית-ליברלית אין התניה בין מתן זכויות למילוי החובות, אבל מאחר שישראל מגדירה את עצמה כמדינה דמוקרטית-יהודית, מתעוררות שאלות נוספות בנוגע לפרויקט השירות הלאומי לערבים הפלשתינאים בישראל, שמשרד ראש הממשלה מנסה בימים אלה לכפות עלינו. מאז קום המדינה החליטו הדרוזים בישראל לשרת בצה"ל. לפי הנוסחה "תשרתו, תקבלו" היו בני העדה אמורים לקבל זכויות אזרחיות מלאות. אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד. כפרי הדרוזים בגליל ובכרמל סובלים ממדיניות של אפליה. הכפר בית ג'ן, שיותר מחמישים מבניו נפלו במלחמות ישראל, הוא הדוגמה הטובה ביותר להמחשת הפער בין יהודים ללא-יהודים: קרקעות הופקעו, הרשות המקומית פורקה על ידי משרד הפנים, אין כבישים, אין תשתיות, אין שירותים אני בעד שירות לאומי, קודם כל כי אני חושבת שזה תורם לחברה, אבל אם גם מבטיחים שיוויון, אז למה לא מקיימים.. תמיד עולה השאלה הזאת, על הדרוזים, שאכן משרתים את המדינה ונאמנים לה איך אתם מסבירים את זה שעדיין הם לא שווי זכויות, וגם הם מופלים לרעה..

אני בתור יהודי.....

אני בתור יהודי מתבייש בצורה שבה מדינת ישראל מתנהגת כלפי הדרוזים בדאוים צארכסים ונוצרים שכן נאמנים למדינה וכן עושים צבא ומדינת ישראל לא יודעת להעריך את זה אני במקומה הייתי לוקח את כל הזכויות של כל אותם אנשים שלא עושים צבא יהודים דרוזים צארכסים בדואים ודואג שההטבות ינתנו אישית לכל אותם אנשים שכן עשו צבא ושאלה שלא עשו צבא לא יהנו מאותם הטבות למשל הנחות רציניות במס הכנסה וכשאת אומרת שאת בעד שירות לאומי את מדברת על מתן שירות לאומי למגזר שלך או גם ליהודים?

THE WIZARD 55

New member
לכל המגזרים שצריכים סיוע

גם ככה אני הייתי מתנדבת, ללא קשר לשירות לאומי.

לא לסייע למגזרים שלא תורמים כלום למדינה

ובטח ובטח לא למגזר שיש לו בעיה עם זכות קיומה של מדינת ישראל כפי שהיא היום

מוחמד5

New member
איש יקר זוהיר

למה לא טורחים לענות לשאלות שלו.............. אהההההההההההה כי אין תשובה.

respecta1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו הצחקת אותי מאוד :)) ולמה אתם לא עניתם לשאלות האמיתיות שאלו אותכם בהודעות נפרדות הפצירו בכם לענות ולא הוצאתם מילה... ואם אתם מודים בשאלות האלה אתם צריכים לארוז מזוודות ולעוף מפה\ להתנהג כמו אזרח נאמן ולא לשנוא את המדינה ( מה שאתם לא מצליחים לעשות)

respecta1

New member
ועזוב את זה שנתת את ההודעה

הזו שעה אחרי שהיא בכלל כתבה את ההודעה ובשעה מוקדמת אצלנו עברו ימים ולא הגבתם.. ובשעה מי אתה מצפה יענה? =\

מעניין שכחת להוסיף את החלק החשוב ביותר בכתבה

מאחר שהרוב המוחץ של בני המיעוט הערבי בישראל שוללים את הגדרת ישראל כמדינה דמוקרטית-יהודית, אך טבעי שהם יסרבו לשירות לאומי מעניין שבחרת לא להעתיק את זה לתגובה שלך

והחלק שאומר שמדינת ישראל כמו שהיא היום

לא שמוגדרת כמדינת העם היהודי לא רלוונטי כלפיך? ואם לא אז זה רלוונטי ל 99.9% מהמגזר שלך

respecta1

New member
איך בדיוק הם מופלים לרעה?

זכויות לא מותנות בחובות? יש חובה לשמור על חוקי המדינה מי שעובר על חוקי המדינה בדרך כלל ילך לבית כלא מה שזולל את זכות החופש שלו לא יודע איך בדיוק מסבירים את זה אבל בפשטות זה ככה. ועזבי אותנו ממאמרים של עיתון ארץ העיתון הזה זה עיתון תעמולה שיקרי.

THE WIZARD 55

New member
בבקשה

היום יצאנו למשימה, להבעיר את האיזור בקלקיליה(איפה אסדה שיגיד לי איפה זה קלקיליה), מוחמד5 אחז בידו 3 בקבוקי תבעירה אני הייתי אחראית על המצית, אך אבוי, עד שהגענו לשטח, נזכרתי שהשארנו אותה באוטו, מייד התקשרתי למייק שהסיע אותנו לכאן והוא הביא את המצית.. מכאן הדרך קצרה..זרקנו אותם תוך כדי צחוק פרוע..וריקודים מייק תקלט לנו טראנס כל הדרך חזרה הביתה היה פיצוץ..

junior gong

New member
זה באמת נכון

חוץ מהקטע של התיקלוט,,,,,,,שכחתי את הטכניקסים בבית.

למעלה