זאת מולדתינו אך לא מדינתינו..

junior gong

New member
הפתרון של נתן זהבי לגבי הקסאמים ../images/Emo45.gif

אני בעד......... נתן זהבי מעניק לממשלה מתנה לחג ומספק פיתרון מפתיע לירי הקסאמים לעבר העיר שדרות 7/9/2007 אחרי ישיבת הממשלה, ישיבת הקבינט, ישיבת הוועדה המיוחדת, ישיבת המטכ"ל, החמ"ל, המועצה לשלום הגמל ומי לא, הוחלט שההחלטה בעניין הקסאמים תינתן בקרוב, וישראל מזהירה שאם יפלו עוד קסאמים ידנו הקצרה? הקטועה תשיג את המשגרים, המשלחים, האחראים ושאר ירקות. אז אחרי כל הפאקה פאקה של כל הראשים המקובעים, המשנים הקשקשנים, הסגנים העייפים והמומחים המזדמנים לצרכי כותרת, הנה ההצעה שאין בילתה לפתרון בעיית הקסאמים : על פי הוראת ראש הממשלה ושר הביטחון למחלקת הבינוי של משרד הביטחון ולאנשי חיל ההנדסה של צה"ל , עשרים קרוואנים יעשו הסבה לתאי מאסר מסורגים אליהם יועברו ראשי ג'יהאד וחמאס הכלואים בישראל. זמן ביצוע משוער: שלושה ימים . הקרוואנים יועברו ל-20 הנקודות הפגיעות ביותר על ידי קסאמים בעיר שדרות וביישובי עוטף עזה. זמן ביצוע משוער: יומיים . המשטרה הצבאית ושב"ס מקבלים הנחיה להתארגנות וביצוע שמירה על 20 הקרוואנים. (ליד עמדות השמירה תהיינה בטונדות ממוגנות עבור השומרים למקרה "צבע אדום" ). יוקם גם מערך הזנה לאסירים ולשומריהם. זמן התארגנות וביצוע: שלושה ימים . רק תתחילו לזוז ולבצע העברת ראשי ג'יאהד איסלאמי וחמאס הכלואים בישראל מבתי הכלא שלהם למקום מאסרם החדש. זמן התארגנות וביצוע: שלושה ימים . הכנה והסברה לתושבי שדרות ויישובי עוטף עזה על תוכנית ההגנה החדשה-העברת ראשי חמאס וג'יאהד לתחומיהם. זמן היערכות וביצוע: שלושה ימים . מערכת הסברה באמצעות התקשורת הישראלית , הערבית והעולמית על הניסיון להגן על אזרחים חפים מפשע בצד הישראלי ובצד העזתי באמצעי חדש, ופנייה ישירה למשפחות האסירים שיהיו כלואים באזורי נפילת הקסאמים שאם יימשך הירי עלולים בני משפחתם היקרים למצוא את מותם. מועד תחילת ההערכות: היום בבוקר . שלב הביצוע: במהלך השבוע הבא. בחוק הבינלאומי אין לאף מדינה התחייבות כלשהי היכן תמקם את מאסרם של אסיריה שנידונו כחוק בבית במשפט. לבני משפחות האסירים יובהר שלמדינת ישראל יש פטנט שיכול לגרום לצינורות מתכת ממולאים חומר נפץ ליפול על הקראוון בו ישהו קרובי משפחתם, ולא נכנס לפרטים המדויקים של הפטנט . ההצעה הזאת ניתנת כשי חינם על ידי לכבוד ראש השנה לראש הממשלה, למשנה שלו (חיים תכבה את האור), לסגניו , לראשי מערכת הביטחון, ובעיקר לתושבי שדרות. אני מעניק לכם גם את זכויות היוצרים על הרעיון. רק תתחילו לזוז ולבצע .

THE WIZARD 55

New member
חחחחח מייק..אחלה רעיון רק ש....

יש לי שאלה ממי שלי, אתה חושב שאכפת להם אם ירו על בני משפחותיהם? או שאלה יהפכו שאהידים...תחשוב על זה:)

mike00

New member
אז אם כך מה את מציעה?בואי נשמע את הפתרון שלך

לבעיית האסירים[שאנו משלמי המיסים מממנים מכיסנו]ולבעיית הקאסמים/רקטות ושאר הירקות המעופפים?

THE WIZARD 55

New member
בקשר לירקות, תמיד אפשר לעשות מהם

סלט מעופף...טרנד חדש...נשק צמחוני, הם יזרקו עגבניות, אנחנו מלפפונים ככה גם המסחר יפרח.. הבעיה שלא ניתן לעשות כלום, כי האזרחים כאן אימפוטנטים, אף אחד לא אכפת לו ממה שקורה, כולם מדברים, ולא עושים כלום, כי אין מה לעשות. לא נראה באפוק מנהיג כריזמטי בדמותו של שרון למשל..שיכול לסחוף את כל המדינה אחריו.. אני עוד אחשוב על משהו מחר בבוקר..אני איידע אותך ונתחיל לפעול..

THE WIZARD 55

New member
זה לא עניין פשוט כל כך

אני מאמינה בענישה, נתן זהבי העלה רעיון הזוי למשל.. לכלוא אסירים במקומות שיכולים ליפול קסאמים. מה שקרה שם בתקופה האחרונה, חידד את העובדה שאין ערך לחיים שם, מאחר ואין להם חיים. כלומר, הם לא יהססו לסכן את האסירים ע"מ להשיג את המטרה. אז גם רעיון כזה נועד לכשלון. לשטח את הבתים שם? לזרוק אלפי ילדים לרחוב..גם לא הומינטרי למרות שלפעמים אתה אומר, שרק ככה הם יבינו..חייבם להשאר אנושיים! לא לנהוג בזולת למרות שהם נוהגים כך. צריך להתעלות מעל יצר הנקמה, רק בשל העובדה שיש שם אנשים חפים מכל פשע, אנשים מסכנים, ילדים קטנים שנזרקים לרחוב.. כל פעולת צבאית היא רק אופטלגין, כל תפיסת מבוקשים, הכי הרבה אדוויל ג'ל הקמת מדינה לעם הפלסטיני במיידי, פיצויים לאנשים במקום זכות השיבה שיאפשרו להם לבנות את עצמם. זה הפתרון!

THE WIZARD 55

New member
לא לנהוג בזולת למרות שהם נוהגים כך.*

ועוד כל מיני שגיעוט מהירות..:) תסתדר.. אגב, היה שווה לחכות?

mike00

New member
היה בהחלט שווה לחכות../images/Emo140.gif

את מתגלה כאשת שיחה נחמדה ומעניינת.... ממש לא שגרתית ולא בעלת תגובות רובוטיות כמו לחלק מהגולשים האחרים בפורום הזה[ערבים ויהודים].. טוב שבאת

THE WIZARD 55

New member
תודה על המחמאה../images/Emo20.gif

אני משוחחת בנעימים רק עם אנשים שיש איתם על מה לדבר.. השאר זוכים ממני לתגובות לא קונבנציונליות:)

mike00

New member
אוקי,אם כך מה יהיו

הגבולות של אותה מדינה[לדעתך כמובן]? מה יהיו פיצויים הוגנים[שוב לדעתך]? ואני מסכים איתך שלמרצחים אין שום בעיה להקריב עוד כמה אנשים למען המטרה שלהם... אבל משהו חייב להעשות בשביל שאנשים כאלה לא יהיו בעמדות של כוח!! על אום נידאל שמעת? היא פוליטיקאית מטעם החמאס,אם שמעת עליה אז את בטח יודעת איך היא הגיעה לאן שהיא הגיעה... מה עושים כדי שאנשים מהסוג הזה לא יהיו בעלי השפעה? ומה עושים בקשר לעיתונות מסיתה?הרי העיתונות בישראל משדלת לדייק ולהביא עובדות רציניות, לעמות זאת אני יכול להביא לפה רשימה של כתבות מעיתון 'אלאיאם',עיתון 'אלחיאת אלג'דידה',עיתון 'אלקודס',עיתון 'אלרסאלה',הטלוויזיה הפלסטינית,ערוץ אלאקצא (חמאס) ועוד מקורות שכל מטרתם היא לגרום וללבות את השנאה.. אז מה לדעתך רצוי לעשות?

THE WIZARD 55

New member
על אום נידאל לא שמעתי

או שכן, אני סנילית לשמות, אז אודה לך אם תספר עליה.. בקשר לעיתונות, התקשורת, אני חושבת שזה היה הכח שלהם עד לפני המאבקים בין הפת"ח לחמאס, שבה הם הראו לעולם כולו עד כמה אין בליבם רחמים..גם על ילדיהם. הם השתמשו בילדים כשאהידים, סחטו דמעות, כל פעם שהם היו נרצחים ע"י הישראלים, אך הם רצחו בילדיהם, בנשותיהם. אני יכולה גם לאמר לך שיש להם תוכניות ילדים, שמחנכות אותם להיות שאהידים מלבים את השנאה. זאת אשמת המבוגרים בלבד..אבל אם תתעמק תבין שהם חיים במציאות שונה משלנו, לא מחנכים אותם לחלום על העתיד..הם רואים רק מוות מסביבם. בוא נגיד שגם העיתונות הישראלית מראה רק צד אחד, היא מספרת את סיפורם של הקורבנות הישראלים בעוד שמדובר על מאות ילדים שנפצעו בשטחים מידי ישראל, אפילו את שמותיהם אינכם זוכים לראות. כלומר היא לא מייצרת אמפאתיה כלפי הפלסטינים. כל כתב מביא את זווית הראיה שלו. אני בטוחה שאם היו מעבירים בחדשות ערוץ 2 או 10 את הסיפורים מאחרי השמות, גם אתה היית מזיל דמעה. הרבה חפים מפשע מצאו את מותם על לא עוול בכפם, וכואב לי בפרט שמדובר בילדים. העליתי כתבה בעבר שנעשתה בערוץ 2 על סיפור אחד על ילדה, אולי אוכל להעלות את זה כאן, סיפור אחד מיני רבים.. טוב עכשיו הולכת להביא את האחיינית מהגן...הפסקת פרסומות..

mike00

New member
אום נידאל-חברת פרלמנט מטעם החמאס

אום נידאל פרחאת התפרסמה לראשונה כאשר הצטלמה בעת שסייעה לבנה מחמד פרחאת לצאת למשימת הפיגוע בנצרים במהלכו נהרג ב-29.3.2002. כעבור כשנה נהרג בנה השני, נידאל, בפעולת חיסול ישראלית. בראיון שפורסם הן בשבועון "כל אל-ערב" היוצא לאור בנצרת, והן ביומון הלונדוני, "אל-קדס אל-ערבי" הדגישה שוב אום נידאל כי מות הקדושים ["השהאדה"] הוא הדבר הנעלה ביותר ואחד מעקרונותיו המקוריים של האסלאם. להלן עיקרי הראיון: ש- "ראשית, נדבר על השהיד מחמד. את בעלת סבלנות ומאמינה. אולם, מה שמייחד את מות מסירת הנפש [הכוונה להתאבדות] של בנך מחמד הוא שאת ביקשת ממנו שייצא לג'יהאד ושיחזור רק כשהיד. ת- השבח לאללה. הדבר הזה הוא מעקרונותיו המקוריים של האסלאם, שבהם אנו דבקים. אנחנו מוסלמים מאמינים. כוחה של האמונה הוא אשר מדרבן אותנו לבצע את הדברים האלה. אני רואה את עצמי כאם לכל השהידים ולא רק של מחמד ונידאל. כל הלוחמים שישראל רדפה אחריהם גרו אצלי בבית, למשל, השהיד הגיבור עמאד עקל אחד המפקדים הראשונים ב"גדודי עז אל-דין אל-קסאם" של החמאס]. אני רואה בנוער האחראי ובבני העם הפלסטיני את בני. תמיד ייחלתי להיות אם של שהיד. בני נידאל היה אומר לי: 'אמא, מותי רק כאשר תהיי אם של שהיד'. ש- כאם לשני שהידים, מה השתנה בחייה של אם נידאל? ת- לא השתנה דבר. הכוח והכבוד רק גברו. לא חשוב לי אם יהיו לי שניים או שלושה [בנים] שהידים. [מצידי] שיהיו אפילו כל בני שהידים. מה שחשוב הוא לעשות את מה שירצה את אללה ולצאת לג'יהאד למען המולדת הזו. זהו חסד [שהעניק אללה] ואנו בשירות הדת והמולדת. ש- השהיד מחמד היה רווק, אבל נידאל היה נשוי ויש לו ילדים. האם ילדיו שואלים עליו? ת- ...בכל יום שאני רואה את בניו של השהיד נידאל-אני חשה כאב. עימאד- בנו הבכור של נידאל- בן 4- שאל אותי לפני כמה ימים: 'איפה אבי? מדוע הפך לשהיד? אני מתגעגע אליו.' דברים אלה שורפים את הלב. בניו של נידאל שורפים את ליבי כל יום... ש- מכנים אותך 'ח'נסאא פלסטין' מה את אומרת על כך? ת- ברצון אללה, [הלוואי] ואהיה ראויה לתואר זה, אולם אני חושבת שכבוד זה אינו מגיע רק לי. אם היית בוחן את מצבן של נשות פלסטין- אימהות ורעיות- היית רואה את הפלא הזה ומכנה [גם] אותן ח'נסאא... ש- אילו היתה לך האפשרות להעביר מסר לשני השהידים- מחמד ונידאל- מה היית אומרת להם? ת- הייתי אומרת: 'בני, אני מתפללת לאללה שאראה אתכם בגן העדן ושאללה יקבל את השהאדה שלכם. קיימתם את [מצוות] כיבוד אב ואם הטובה ביותר.' לא ציפיתי מילדי שיקיימו את [מצוות] כיבוד אב ואם [בדרך טובה יותר] מהשהאדה למען אללה. ש- מהו המסר שלך לאימהות השהידים? ת- אני מחזקת את ידיהן ומבקשת מהן להתאזר בסבלנות ולזכור שמוות של הקרבה עצמית [הכוונה להתאבדות] מזכה את עושהו בכניסה לגן העדן. אני מתפללת לאללה שיחזק אותן משום שהכאב קשה ולא קל לשכוח אותו; אך אני אומרת לכולן: 'למרות הכאב והקרבות והדם שנשפך, עלינו להמשיך בדרך הג'יהאד עד לניצחון או לשהאדה ועד אשר תשוחרר כל אדמת המולדת. גמולו של המוסלמי המאמין לעולם לא יכלה.' זוהי אדמת [חזית] המערכה של האסלאם וכבוד גדול נפל בחלקנו לחיות בה. השבח לאללה שבחר בנו להיות תושביה של האדמה הזו. השבח לאללה שבחר בשני בני להיות מבין השהידים. כל אם פלסטינית או רעיה צריכה להיות גאה ולהרים את ראשה משום שאללה בחר בבעלה או בבנה להיות מבין השהידים. זה הדבר הטוב ביותר בעולם הזה ובעולם הבא."

THE WIZARD 55

New member
חולת נפש!

אין לי דרך אחרת להגדיר את זה טוב יותר אם שמייחלת למות בניה, היא חלאת האנושות אישה בהריון שמתכוונת להתאבד, כנ"ל אמהות צריכות להיות בעלות לב רחום וחנון בפרט לילדיהם. אני מאמינה שנשים כמוה הם מיעוט, מזל..

mike00

New member
אם כך,

איך לדעתך אפשר להגיע להדברות עם אנשים[צעירים ומבוגרים כאחד]שעוברים שטיפות מוח שיטתיות שלא מאפשרות להם לגבש דיעה אובייקטיבית לגבי המצב האמיתי בשטח? איך אפשר להגיע להבנה עם מישהו שמפרסם ידיעות שיקריות[מעבר להסתה]? מה על מדינת ישראל לעשות כדי להגיע אל האדם הפשוט ברחוב הפלסטיני? בקשר לעיתונות הישראלית אני לא כל כך מסכים עם הקביעה הזאת מכיוון שבהחלט כותבים על תושבים שנפגעו מחיילי צה"ל והתקשורת אצלנו נחשבת לשמאלנית.... אם זכור לך המקרה של נהג המונית בדהרייה ואת אופן הטיפול המהיר באשמים... ואם את מדברת על המקרה של עביר עראמין אז אני מכיר אותו וכואב לי על מה שקרה...אני לא יכול להאשים את חיילי מג"ב מכיוון שלא התבצעה חקירה רצינית,אבל אני מאשים את החוקרים שטייחו את הפרשה ולא חקרו אותה בצורה רצינית ובזמן..

respecta1

New member
אריאל שרון סחף מישהו?

להזכיר לך את הדיקטטורה שהוא עשה בשביל לעשות את ההתנתקות? היה רוב מוחץ נגד ההתנתקות ולהרבה מהמדברים שהוא עשה, לסחוף מישהו הוא לא עשה.. נחמד איך עושים את הראשי ממשלות אגדות אם הם מתים (או במקרה הזה נכנסים לקומה) ושוכחים כל כך מהר את כל הטעויות ואת כל השטויות שהם עשו כשהם היו בתפקיד, צריך לכבד אדם שמת...לא צריך להפוך אותם לאגדות מבחינת תפקודם בממשלה בזמן שהם גם עשו הרבה מאוד שטויות שעלו לנו בהרבה..

Mellow29

New member
אתה לא יכול להתעלם מהעובדות

אם שרון היה לפני שנה היינו מנצחים במלחמת לבנון השנייה. אם שרון היה הוא היה כבר מזמן עושה משהו עם הקסאמים. לשרון הייתה כריזמה (וזאת הסיבה שהוא גם הצליח לעשות התנתקות), וגם נסיון צבאי (מה שהיה כל כך חסר לנו בלבנון...)

respecta1

New member
הוא לא היה מנצח

התוצאות היוטיפה יותר טובות בגלל שהוא איש צבא אבל לנצח הוא לא היה מנצח ההפסד בלבנון קרה כי בלבנון הייתה מלחמת גרילה, ואי אפשר לנצח מלחמת גרילה גם ארצות הברית ורוסיה הקומוניסטית הגדולות עם הצבאות הענקיים שלהם מכל הבחינות..הפסידו במלחמת גרילה והתוצאות של המלחמה לא היו כאלה גרועות אתה לא רואה את חיזבאלה על הגבול אתה לא רואה חטיפות חיילים אתה רואה רק דיבורים וגם הם יותר מתונים הוא לא היה עושה כלום עם הקאסמים כי אין מה לעשות... אי אפשר לעצור משהו שאפשר לסחוב על הגב להניח במקום כל שהוא ותוך דקה אתה כבר מתחיל לשגר וגם קאסמים זה לא נשק רציני..אין לזה קוטר פגיעה גדול ...כמה אנשים מתו בשנתיים האחרונות 10? זה 10 יותר מדי אבל רק השבועיים למשל נהרגו 10 מתאונות דרכים.. הקאסם יכול להרוס לאנשים את החיים הנורמאלים..וגם זה רק פסיכולוגי חבל שזה קורה ועצוב על האנשים.. אבל לא כדאי להשקיע מאות מיליונים בהגנה מנשק שגם ככה לא רציני ובקושי מזיק לא הייתה לו שום כריזמה התקשורת שחטה אותו הציבור ברובו רצה שיתפטר הוא היה מושחת הוא עשה דיקטטורה..והוא בכלל אשם בזה שיש קאסמים על שדרות =\

mike00

New member
בקשר למלחמת לבנון יש לך טעות קטנה

לא ניצחנו מכיוון שהפקודות היו לא ברורות,ומכיוון שהן התקבלו מוושינגטון ולא מירושלים.. כשחיילים מקבלים פקודה להכנס לשטח עויין,מגיעים אל המקום ואז מקבלים פקודה לצאת ממנו משהו בהחלט לוקה בחסר.. אני מאמין שאם אריאל שרון היה מפקד על המלחמה הוא לא היה מפקיר חיילים ללא מזון,מים או פקודות ברורות.. ולא משנה אם בוש או קונדי אומרים לו משהו אחר..

למעלה