זאת מולדתינו אך לא מדינתינו..

THE WIZARD 55

New member
הוא השכיל לעשות בערוב ימיו

ההתנתקות היתה צעד חיוני. רוב העם היה אחריו.

רוב העם הפלסטיני היה אחריו

בעם היהודי לא היה לו מנסט לגירוש יהודי כנראה שגירוש היהודים גרמה לכם למחוק את כל הנשאה שלכם אליו פתאום הוא הפיך למנהיג נערץ אצלכם

ערביה שרואה בשרון מנהיג כריזמטי??

חחחחחח בטח יהודי שמגרש יהודי הוא כריזמטי מבחינתכם אבל אם הוא היה מגרש "חס וחלילה" ערבים אז הוא היה פאשיסט ממשיך דרכו של היטלר נכון?

אושרי 7

New member
הפתרון לבעיית הקסאמים פשוט

על ישראל לשטח מיד כל אזור שממנו נורים קסאמים. כולל בתים, בתי חולים, גני ילדים, הכל. ההפקרות הזאת של אזרחי ישראל לא מתקבלת על הדעת. לאחר פעמיים שלוש בעיית הקסאמים תפטר.

לשטח אותם עם התושבים

הם יורים עלינו קאסמים על מנת להרוג אנחנו צריכים לשטח את הבתים על מנת להרוג עין תחת עין שן תחת שן

אושרי 7

New member
מצחיק אותי איך כולם נטפלים לשירות הלאומי...

אני לא מבין, אתם באמת מצפים מערביי ישראל לשרת שירות לאומי? לא הגזמתם קצת? זו הבעיה שלכם עם ערביי ישראל, שהם לא משרתים? וזה שמעל 85% מהם תמכו בחיזבאללה בקיץ 2006, זה בסדר? וזה שאחוז דומה מהם תומכים בחיסולה של ישראל (הם רק קוראים לזה בשם "זכות השיבה") זה בסדר? עם זה אין בעיה? הנקודה ברורה - כל עוד הם מהווים גיס חמישי, הם לא אמורים לקבל אפילו רבע זכות. אם הם יחליטו לבטל את תמיכתם הבלתי מסוייגת בטרור, ולהכיר בישראל כמדינת העם היהודי, אז נוכל לדבר על שירות לאומי וכיו"ב.

THE WIZARD 55

New member
מעל 85% תמכו בחיזבאללה?

רק?...הנתונים שלך פשוט מוטעים!!! 100 אחוז מאיתנו תומכים בחיזבאללה, ולמעשה אנחנו לא רק תומכי טרור אנחנו מסייעים לכל מי שרוצה לפגוע בישראל.. רגע הטלפון מצלצל, זה בטח אבו חמיזה מעזה, מגדודי עז א-דין אלטיזו, ביי

THE WIZARD 55

New member
מבחן החיים:

בכל גיל, להשתדל לא לדבר שטויות בפרהסיה.. ראה את דבריך בשאר השרשורים.. תסבח עלא אלף כיר..

KingTino

New member
תגיד משהו אושרי

לפני שאתה כותב משהו חושב עליו, או אתה זורם עם המחשבות ההזיות שלך וכותב אותם, תן לי להבין שאני אדע איך להגיב לך רק שלא תבוא לך מחשבה במישור הפילוספי ותראה בה שכל ערבי ישראל נושאים עליהם חגורות נפץ ומתפוצצים להם במעדונים או באוטובוסים, בזמן קניות לחג, התמונה להמחשה בלבד

אושרי 7

New member
סליחה סליחה סליחה

כתבתי "ערביי ישראל". התכוונתי לפלסטינים. אלה האחרונים תומכים בחיזבאללה תמיכה מוחצת - התמיכה של ערביי ישראל בנסראללה צנועה יותר ועומדת "רק" על כ 50%.

למעלה