זאת מלחמה זאת?

Bassman

New member
../images/Emo111.gifלזיין מישהי צעירה מאיתנו זה

לא מוזר. ושיוצא עם מישהי מבוגרת יותר זה "כבוד".

../images/Emo100.gif אולי הגברים התברכו ב...

להשתין בעמידה אבל אנחנו התברכנו בשרשרת אורגזמות

Jinx007

New member
../images/Emo100.gifמשהו לא קשור בהכרח לסקס

הריון. אנחנו יכולות להביא חיים לעולם... ואין דבר שאתם הגברים יכולים לעשות על מנת להתעלות על זה.

Bassman

New member
|הקונדום| אנחנו מכניסים אתכן להריון

מביאים חיים לעולם ולא סובלים כאבים/בטן/כל השאר התעלתי

Jinx007

New member
יש גם הפריה מלאכותית...לא?

כך שאם יום אחד לא ישארו גברים על פני כדור הארץ....אנחנו הנשים עדיין נוכל להתקיים... אגב, עיניין הכאבי בטן וכל מה שמתלווה לזה - לא כזה גרוע, נעלם חצי שעה אחרי שאנחנו לוקחות כדור, לא אצל כל הנשים הכאב הוא באותה מידה ויש כאלה שאין להן כאבים בכלל...
ועדיין - אין לכם מושג מה זה להיות בהריון, שיש לכם חיים נוספים שגדלים בתוך הבטן, ואתם גם לעולם לא תדעו מה זה.. וכאן הפיספוס הכי גדול שלכם בחיים...

TheWhiteTigris

New member
את יודעת מה זה הפרייה מלאכותית

נכון? זה שלוקחים זרע של גבר ביום שיתחילו להשתמש רק בגנטיקה של נשים מול נשים (לקיחת תאים של שני נשים), למעשה תוכלו לייצר רק תינוקות ממין נשי (אין כרומוזום Y) ואז אנחנו ניכחד (הפנטזיה העכשווית של הפמיניסטיות). אבל עד שנגיע ליום הזה - אתן צריכות נשים. ולהגיד "הפרייה מלאכותית" זה כמו שגבר יגיד "אימוץ"...

Jinx007

New member
לא...דווקא שמעתי ש..

לא צריך בהכרח זרע של גבר...או בכלל... עם התפתחות הטכנולוגיה אפשר לעשות כבר הכול...

TheWhiteTigris

New member
זה בפיתוח מואץ

לאור העובדה שסיימו את פרוייקט הגנום האנושי, כבר מבצעים ניסויים של איחוד שני תאי נשים לעובר (עדיין לא הצליח). אבל שוב, כרומוזום Y לא מתקיים במצב כזה. (ועכשיו לציטוט ההודעה הקודמת שלי) "ואז אנחנו הגברים ניכחד." לא נראה לי שאת ושאר הבנות (לפחות הנורמליות שבניהן) באמת רוצות בזה... כך שזה לא ממש פלוס.

reanimation

New member
../images/Emo111.gif לצורך הויכוח

בנות פחות חכמות מבנים! היום הייתי בתחרות קודגורו שבה בודקים את היכולת של מתמודדים בפתירת בעיות לוגיות מסובכות ולא הייתה אפילו בת אחת שעלתה לשלב הגמר.. בסביבות 35 איש עלו לשלב הגמר ואפילו לא בת אחת..(מפתיע..)

TheWhiteTigris

New member
היה מחקר בקשר לזה...

שהראה שההתפלגות של הבנים שונה מהבנות מבחינת IQ. בעוד שרוב הבנות נמצאות על מרכז האיי קיו, הבנים נוטים להתפצלות גדולה יותר כשחציים (בערך כמובן) בעל איי קיו גבוה מהממוצע (ומכאן שגם גבוה משל הבנות) בעוד שהחצי השני נמוך מהממוצע (נמוך מרוב הבנות). מה שאומר שחלקנו חכמים מהבנות בהרבה, וחלקנו טיפשים מהן בהרבה. זה מה שנקרא "מי שעמד בתור לחלוקת השכל בגן עדן..."

אותנו אלוהים ברא...

אתכן הוא ברא מאיתנו רק כדי שתשעשעו אותנו... אבל אתן דווקא גורמות לי לעצבים.....!!!!!!

Bassman

New member
מצטער- פה אתה טועה.

יש שני סיפורי בריאה הראשון מדבר על בריאת האדם והאשה ביחד "שניים שניים ברא אותם, זכר ונקבה ברא אותם" (מצטער- אמא מורה לתנ"ך)

לא יודע איזה תנ"ך היא מלמדת...

אבל מה שבטוח שהאדם נברא לבד... נתן שמות לכל החיות שהיו זוגות... ואלוהים ברא מהצלע שלו את הנקבה... כדי שלא יהיה לו משעמם...

למעלה