זאת מלחמה זאת?

היי היי...!

אף אחד לא טיפש ותוקע גרפסים שיושב מול מכשיר ו... ואף אחד לא מכריח אף אחת להיות עם אף אחד..

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo111.gif

אנחנו לא צריכים להתגנדר לכל דבר, אפילו לצאת החוצה לזרוק את הזבל... (מצד שני, רק אנחנו זורקים את הזבל... אבל הבנתן את הרעיון.)
אנחנו יודעים להעריך כראוי משחק "מטומטם" של "22 מפגרים שרצים אחרי הכדור, ואז כשסוף סוף מגיעים אליו - בועטים אותו מהם".
אנחנו "מקבלים", ואילו אתן כל הזמן צריכות רק "לתת"...
(רוב) הגברים מתגלחים רק מהצוואר ומעלה, בעוד ש(רוב) הנשים מגלחות מהצוואר ומטה...
(רוב) הגברים לא יודעים מה זה שעווה (במובן של לחוש את זה)
מערכת הרבייה שלנו מתפקדת עד מותנו (נכון שעם השנים היכולת יורדת, אבל היא קיימת, ולא מסתיימת בסביבות גיל ה 45).

1. גם אנחנו לא צריכות להתגנדר.

זה מרצוננו החופשי. :] ולא חסרים בנים שמתגנדרים. 2. זה שאתם יודעים להעריך משחק מפגר, לא בא לטובתכם. :] וזה גם עניין של טעם, so.. 3. אנחנו גם מקבלות.
ולשאר צודק אבל בקשר לאחרון- זה תלוי אם עומד לכם עדיין.

TheWhiteTigris

New member
עשי טובה

להתגנדר מרצונכן החופשי? אפילו שזה ללכת לבית של השכן לשאול משהו ולחזור? I don't think so... 2. זה מאוד לטובנו שאנחנו מעריכים משחק "מפגר". כי בניגוד אליכן, המשחק מבוצע על הכדור, לא על הבן זוג... 3. תמיד תשמעי "היא נתנה לו". את לא תשמעי "הוא נתן לה". 4. אני מניח שבגיל 90 זה בקושי יעבור את ה 5 מעלות צפונה יותר מפעם בחודשיים, אבל אפילו בגיל הזה אפשר להכניס להריון.

אה, אנחנו בקטע של הקצנה?

הבנתי אותך. סבבה. WTF. מה הקשר? זה כ"כ עניין של טעם. אבל שיהיה. אני דווקא שומעת. שוב, אתם בקטע של הקצנות כנראה, אז בכיף שלכם.

TheWhiteTigris

New member
לא הבנתי מה הקצנה פה?

לפחות תסבירי, כדי שאוכל להסביר יותר בבהירות את דבריי...

Jinx007

New member
אם כבר מדברים...

דווקא אני שמעתי "הוא נתן לה"..
תאמינו או לא אבל יש חיה כזאת.. אגב, אתה אולי תתפלא לשמוע שלא כל הבנות בכלל אוהבות איפור וכל מה שבא עם זה...יש כאלה שפשוט שונאות איפור, ולא טורחות להתלבש יפה לשום אירוע.... נראה לך שכל הבנות זה רובוטים??? לכל אחת אופי שונה... אבל בכל זאת - אנחנו עדיין נראות טוב יותר ממכם בכל יום נתון...

TheWhiteTigris

New member
את לא חושבת שזה מינוס

"אנחנו עדיין נראות טוב יותר ממכם בכל יום נתון"... בסופו של דבר, אתן נראות טוב - בשבילנו (ואני לא מאמין לשטות של "אני מתייפייפת בשביל עצמי"). יענו בסופו של דבר, אנחנו נהנים מפירות המאמץ שלכן להראות טוב. ומותק, סטיגמות, סטיגמות. אני יודע שלא כל הבנות מתאפרות, ואני אישית מעדיף את אלה שלא מתאפרות כמעט, כי אז אם הן יפות - הן יפות באמת, ולא בגלל שכבת צבע עבה...

Jinx007

New member
גם אני לא ממש חובבת איפור..

אולי פעם ב...באיזו יציאה שווה... התכוונתי מקודם שאנחנו הנשים, לא משנה מה נעשה עדיין נראה טוב יותר מכם רק בגלל העובדה שאנחנו נשים...אנחנו לא חייבות להתאפר או להתלבש יפה...מספיק שאנחנו נשים...
אגב, יש נשים שאוהבות להיראות טוב (מבחינת איפור וכו' וכ'ו) לא כי הן רוצות להיראות טוב בעיני הגברים, אלא כי זה: 1. לחץ חברתי (תתפלא אבל יש לו מרכיב חשוב בסיפור הזה) 2. להשיג מה שהן רוצות (בחורה שיודעת להשתמש במה שה' נתן לה מקבלת הרבה) 3. זה די מגעיל להיות מלוכלכת ולא מטופחת. (כן, גם לנו זה לא כיף להיראות כמו איש שלג ואנחנו רוצות להרגיש יפות...לא בהכרח בשבילכם, ברור?)

pain is MY love

New member
עוד משהו

לבנות תמיד יש תור מקוצר במועדונים/משחקי כדורגל/כל תור על הפלנטה הזאת! שלא לדבר על קיצורים ופרוטקציות כשיצא לי כבר לא פעם להיות מוקפת במאות גברים כשכולם נאלצו לפנות לי את דרכי לכניסה... רק כי אני בחורה...

Jinx007

New member
יש את אלה של הגברים..../images/Emo4.gif

ת'אמת מעולם לא הפריע לי השלט "MEN" על הדלת...עדיין יש שם אסלה, לא?

TheWhiteTigris

New member
מה שנכון...

אני רוצה להשתין בשירותים לגברים (יש משתנות בעמידה), ונכנסות בנות שאומרות: "נו, תסיים זריז, אנחנו צריכות להשתין!" כאילו מה, תעופו מפה, מה אתן עושות ב MAN?! אין את החלק של ה WO שאתן יכולות להפריע חופשי...

Bassman

New member
../images/Emo111.gifאנחנו לא צריכים לצאת למשחק

"חפש את המטמון" כדי לגמור

pain is MY love

New member
../images/Emo100.gif אז מה?

אנחנו לא מסוגלות לגמור כמוכם מלהשתפשף על עמוד חשמל... מה רע בזה שתשקיעו קצת?...

מי שמשקיע שוקע...

את זה לא תלמדי בקורס צבאי... אבל לפעמים זה נכון... ולספק אתכן זה תאמת.. לא מעניין אחרי שאנחנו מסופקים ובדרך כלל אנחנו ראשונים... אז... תנווטי לבד... בטוח לימדו אותך לנווט...

pain is MY love

New member
אומנם למדתי לנווט

אבל לפחות אני יכולה להינות מסקס יותר מ-5 וחצי שניות....

למעלה