זאת מלחמה זאת?

../images/Emo111.gifלמה צריך נשים??

אתה בא ממזמז את חברה שלך שניכם שיא הארטף פתאום היא אומרת לך "די אנחנו נסחפים.." אח"כ היא אומרת לך "אם אני יעשה את זה עכשיו אני אצטער על זה אח"כ " בא לך להגיד לה "אם לא נעשה את זה עכשיו אני אצטער על זה.." או שאתה יוצא עם בחורה שרק אתמול נפרדה מחבר למסעדה פתאום היא אומרת לך "יאוו זה האוכל שדני הכי אוהב.." אתה הולך איתה לסרט היא אומרת "יאוו זה הסרט שלי ושל דני.." אתה מנשק אותה "יאוו דני מנשק יותר טוב.." סוף הערב בא לך לדפוק את דני!! בקקיצור נשים וגברים, הגברים הם השולטים..נשים זה רק צרות!!

Jinx007

New member
חחחחחחחחחח...

הזכרת לי עכשיו את הפגישה הראשונה שלי...
צודק, אין מה לעשות בקשר לזה.. מה הפיתרון לנשים כאלה? לא להתקרב אליהן..חכה שישכחו מהחבר או תמצא אחת אחרת..
למה להסתבך?

STA1

New member
ויש גם את העניין שכל שערה מסכנה שיש

על הרגל או על היד אתן ישר רצות לעשות שעווה או משהו..מה זה פה??מה אנחנו לא קופים..אנחנו לא שעירים כמו שימפנזה!!

DeP FiFa

New member
|חיחחחח סליחה לא כל הבנות כאלה חיחי

אני טפו טפו טפו לא ככה.. חחח

That80sshow

New member
אגב, בנוגע לקטע של "עליונות" גברית

תשמעו, יש פה כמה בעיות בתפיסה לאנשים ואני רואה שיש אנשים שבאמת מאמינים בסטיגמות, אני לא באמת חושב שנשים לא ממציאות דברים ולא יכולות לעשות כל דבר שהן רוצות, וגם היו נשים ממציאות אבל באמת לא הרבה ודבר זה באמת נגרם מדיכוי גברי אבל לא ניתן להכחיש את העובדה שגם במאה האחרונה אין הרבה נשים ממציאות בהשוואה לגברים אבל כמו כל פעם ניתן להגיד שזה כתוצאה מ"תקרת הזכוכית" (מושג בסוציולוגיה שבעצם אומר שיש רק עמדה מסוימת שכל אישה יכולה להגיע עליה בכל מקום עבודה נתון ומשמה היא לא תוכל לעלות, דבר שדי הוכח כנכון באמריקה לדוגמה חוץ מכמה נשים מסוימת כגון מנכלית HP לשעבר) אבל אני מניח שזה בגלל שהמאה ה20 הייתה מאופיינת יותר בתגליות מתמטיות משאר המאות כגון המחשב פצצת האטום (E=mc בריבוע) וכו וכו, ובתחום זה מה אפשר לעשות עד כה גברים הראו עליונות, כמו שמחקרים הראו שגברים טובים יותר בלהתמקד במטרה אחת ונשים טובות במולטי-טסקינג (ביצוע של כמה מטלות בבת-אחת), קיצי אי אפשר ממש לקבוע אם נשים כביכול "חלשות" בדברים מסוימים עקב השפעות הסביבה או עקב גנטיקה עדיין, אלא רק בעוד איזה 500 שנה.

SiLvEr P

New member
../images/Emo111.gif

אנחנו יותר קשוחים. אנחנו משתינים בעמידה. אנחנו יותר ישירים. אנחנו.... יותר רומנטיים. יש לנו יותר יוזמה. וכו'........

מממ... ../images/Emo100.gif

אנחנו יותר קשוחים. - מי אמר, לפעמים אתם גם שפנים שאפשר למות! אנחנו משתינים בעמידה. - אבל מחרבנים בישיבה! אנחנו יותר ישירים. - לא נכון, וזה מניסיון! אנחנו.... יותר רומנטיים. - לא נכון, גם מנסיון, וכואב... יש לנו יותר יוזמה. - אם לימור לבנת הייתה בן היית יכול להגיד את זה.. כן אני יודעת שזה דבילי... תמרה

Jinx007

New member
../images/Emo45.gif מי היה מאמין?

יש עוד נשים בפורום שלא מוכנות לקחת חרא מהגברים כאן...
וכבר התחלתי לחשוב שנטשו אותי במאבק על כבודנו..

Sponge

New member
נשים חונות פחות טוב

והן מרכיבות פאזל יותר לאט. הוכח מדעית שלנשים יש ראיה מרחבית פחות טובה מגברים.

אני אישה ../images/Emo100.gif

אומנם קטנה, אבל אישה, והראייה המרחבית שלי היא מצויינת והיא כמעט הדבר שאני הכי טובה בו מכל הדברים שאני עושה, ואני לא כל כך גרועה.. אני חושבת...

Piren

New member
כשתגמרי, תביני.

למרות שיש ויש, וייתכן שאת פשוט יבשה יותר מבנות אחרות.

למעלה