זאת מלחמה זאת?

Piren

New member
../images/Emo111.gif כבר הוזכר...

אך לכן יש את הגירבוץ הנשי.. לסדר את החזיה, להחזיר את החוטיני למקום .. והדבר הכי מגעיל - מכנסיים בגזרה נמוכה.. שאתן מתיישבות.. כל החריץ בחוץ... ואפילו לא הזכרנו עדיין את ההנקה בציבור

TheWhiteTigris

New member
מה רע ב"החריץ בחוץ"?

יענו אם מישהי תלך ערומה ברחוב, תכסה את העיניים ותגיד: "איכס, גועל נפש, רואים לא רק את החריץ אלא את הכל"?

Piren

New member
ככה זה

לראות חריץ זה לא יפה .. זה תקף גם לגברים.. הבדיחה הכי ישנה על החריץ של השרברב ..

Jinx007

New member
ת'כלס זה באמת מגעיל...

אני מתביישת במין שלי... אצלי לפחות לא רואים חריץ בשום מקרה.. אנחנו צריכה לשמור על המעמד של "הליידי" שיש לנו...אחרת אם נסתובב עם התחת בחוץ...אלוהים, מי יקח אותנו? בעעע.. בחיי שזה מגעיל..

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo111.gif

מותר לנו להיות מגעילים - לתקוע גרעפסים, לגרבץ, להפליץ ועוד כהנה וכהנה. בחורה שתעז לעשות זאת... חחחח לא יודע מה יקרה כי עדיין לא חזיתי במקרה כזה...
אנחנו לא חייבים להכיר את האדם שמולנו ולפתח איתו שיחה כדי לשתף איתו פעולה (נניח בכדורגל וכו')
אנחנו יודעים לנהוג!
הבנים יודעים למה אלוהים באמת ברא את יד ימין...
אנחנו, ה"אבא", רק עוד אחד משורת הילדים בבית
. (אני בכוונה מכניס גם קצת סטיגמות מעצבנות, הרי אנחנו רוצים מלחמה, לא?
)

זכוכיות

New member
מותר לכם?

הבחור שיתנהג ככה מולי יתפס על ידי כוולגרי, ואני אשתדל לתפוס ממנו מרחק. זה מותר?

Piren

New member
את עושה זאת שוב ../images/Emo6.gif

ואגב.. הכוונה זה שמבחינת תרבותית.. לגברים "מותר" לעשות את זה ולבנות לא... ואת זה את לא יכולה להכחיש.

זכוכיות

New member
אני עושה מה?

בסך הכל מגיבה לו, לא משתתפת בחוקי השרשור.בער לי להגיב לו. ומבחינה "תרבותית" גם לבנים אסור לעשות כאלה דברים, בשום מצב.

Piren

New member
חחחח

אני מניח שאם בא לך לא לדבוק "בחוקי השרשור" את לא חייבת. .אבל לא חרם? סתם הורס את הפואנטה של השרשור, ויגרור לויכוחים מיותרים
בתרבות הישראלית זה לא מקובל לתקוע גרעפסים? זה חדש לי... (לא שאני ככה
)

Bassman

New member
../images/Emo111.gif אנחנו לא חייבים להגיד את

המילה ה אחרונה

bad girl201

New member
../images/Emo100.gifתרשה לי לתקן אותך

חלקכם לא חייב לומר את המילה האחרונה (מניסיון)

bad girl201

New member
הוא אמר שהם לא חייבים לומר את

המילה האחרונה- אז תיקנתי ואמרתי שלפעמים זה לא כמו שהוא אומר

../images/Emo100.gifלעומת זאת, רוב התאונות

נגרמות ע"י גברים. :) [ואל תמכור לי ת'שיט הזה שיש יותר נהגים כי זה לא מוריד מכמות התאונות שאתם גורמים] [אגב, בנות יודעות לנהוג.
]

TheWhiteTigris

New member
זה לא שיט...

כשיש כמות גדולה יותר במשהו, יהיה גם יותר גומרים שליליים בו. ולכן זה לא שיט, שאם יש יותר נהגים, אז גברים יהיו מעורבים יותר בתאונות... זה הגיוני. ובנות יודעות לנהוג - עד סוף שיעורי הנהיגה

זה ועוד איך שיט.

כי אפילו אם אתם יותר על הכביש, הפערים עצומים. מה גם שאתם כל חייכם עסוקים בלהוריד לבנות את הבטחון על הכביש ואח"כ מתפלאים ואני מכירה מספיק בנות שנוהגות מעולה ולא need for speed כמוכם, חולי הגה.

TheWhiteTigris

New member
את סותרת את עצמך

"מה גם שאתם כל חייכם עסוקים בלהוריד לבנות את הבטחון על הכביש ואח"כ מתפלאים" מול "מספיק בנות שנוהגות מעולה" או שאין להן ביטחון (בגללנו, כמובן, הגברים תמיד אשמים בכל דבר, נכון?) והן לא נוהגות טוב, או שהן כן נוהגות טוב... מה שכן, חייבים להודות, ניד פור ספיד על הכביש זה הרבה יותר אדנרלין...

לא אמרתי על מה מתפלאים.

אתם מתפלאים שהבנות מגבשות צורך להתגונן בפני המטרת השטויות שלכם אין לך מה להתווכח עם עובדות- יש נשים שיודעות לנהוג כמו שיש גברים שיודעים לנהוג ויש נשים שלא יודעות לנהוג, כמו שיש גברים שלא יודעים לנהוג. ומה הקשר של המשפט האחרון שלך?

למעלה