אך לכן יש את הגירבוץ הנשי.. לסדר את החזיה, להחזיר את החוטיני למקום .. והדבר הכי מגעיל - מכנסיים בגזרה נמוכה.. שאתן מתיישבות.. כל החריץ בחוץ... ואפילו לא הזכרנו עדיין את ההנקה בציבור
אני מתביישת במין שלי... אצלי לפחות לא רואים חריץ בשום מקרה.. אנחנו צריכה לשמור על המעמד של "הליידי" שיש לנו...אחרת אם נסתובב עם התחת בחוץ...אלוהים, מי יקח אותנו? בעעע.. בחיי שזה מגעיל..
כשיש כמות גדולה יותר במשהו, יהיה גם יותר גומרים שליליים בו. ולכן זה לא שיט, שאם יש יותר נהגים, אז גברים יהיו מעורבים יותר בתאונות... זה הגיוני. ובנות יודעות לנהוג - עד סוף שיעורי הנהיגה
כי אפילו אם אתם יותר על הכביש, הפערים עצומים. מה גם שאתם כל חייכם עסוקים בלהוריד לבנות את הבטחון על הכביש ואח"כ מתפלאים ואני מכירה מספיק בנות שנוהגות מעולה ולא need for speed כמוכם, חולי הגה.
"מה גם שאתם כל חייכם עסוקים בלהוריד לבנות את הבטחון על הכביש ואח"כ מתפלאים" מול "מספיק בנות שנוהגות מעולה" או שאין להן ביטחון (בגללנו, כמובן, הגברים תמיד אשמים בכל דבר, נכון?) והן לא נוהגות טוב, או שהן כן נוהגות טוב... מה שכן, חייבים להודות, ניד פור ספיד על הכביש זה הרבה יותר אדנרלין...
אתם מתפלאים שהבנות מגבשות צורך להתגונן בפני המטרת השטויות שלכם אין לך מה להתווכח עם עובדות- יש נשים שיודעות לנהוג כמו שיש גברים שיודעים לנהוג ויש נשים שלא יודעות לנהוג, כמו שיש גברים שלא יודעים לנהוג. ומה הקשר של המשפט האחרון שלך?