זהו... זה קורה..!!!

רק דודי

New member
זהו... זה קורה..!!! ../images/Emo32.gif

אני לא יודע אם זה אופ-טופיק או לא, אבל לא חשוב לא ניקח סיכון... מי שלא מכיר אותי אז אני מתנדב (בעיית שמיעה) ומשרת (כרגע) כתב צבאי. בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שהיום בבוקר הודיעו לי ש.. - אני יוצא לקצונה!!!! אחרי חצי שנה של וועדות טירטורים ותסכול נפשי סוף סוף הודיעו לי שהכלך נגמר ושכבר החודש אני יוצא לקורס!!! אני לא בא סתם להשוויץ או משהו... רק רציתי להגיד לכם שאני חושב שכולכם, המתנדבים, הם אנשים מצוינים שתורמים המון למדינה ואפילו לא יודעים את זה. נכון שהצבא מרגיז לפעמים עם הבירוקרטיה והיחס המעליב לפעמים למתנדבים, אבל מי שרוצה ומאמין בעצמו - יכול לעשות הכל (טוב, כמעט הכל) הם ניסו להגיד לי שאני לא אוכל לשמוע בקורס, ושתהיה לי בעיה ואני לא יכול להיות בבסיס רועש ועוד דברים מטופשים. נלחמתי בהם, והאמת היא שזה לא היה כלכך קשה. תאמינו בעצמכם, אל תתנו לאף אחד לדרוך עליכם ואני אף מעיז להגיד שאני דומגא חיה לכך שזה באמת אפשרי. בהצלחה כולם!!!

מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo13.gif

אתה עושה את הקורס במתכונת של כ"מ 2 או 3? אם אתה צריך עצות, או סתם אם יש לך שאלות - אתה מוזמן לשאול אותי
. אני עוד שבועיים מסיים את הקורס.

Dizen

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ומה פתאום
?! הודעה עניינית לכל דבר
בהצלחה
היום למדתי בפסיכומטרי המון בדיחות על בלונדיניות

סיונתו

New member
אם כבר ביטאון ../images/Emo26.gif

סיימתי את הכתבה
אני מקווה שהיא יצאה מספיק טובה... מאוד מקווה
תחזיקו לי אצבעות.
לכולכם על התמיכה
(אירית..תומר...אמא
)

the illusion

New member
ואי שיהיה לך המון בהצלחה:)

אני חייבת להגיד לך שנתת לי המון המון מוטיבציה עכשיו להמשיך והילחם איתם לצאת לקורס:) ובקשר אליך סיון יקרתי , אני שמחה להפליא!!! מי יתן ותתקבלי לבטאון:) ואני תמיד פה בשביל מאמי:)

Dawson girl

New member
ומה אני, עז ../images/Emo10.gif ?

סתם סתם אני גאה בך
לכתוב בלחץ זה קשה..

סיונתו

New member
../images/Emo4.gif

אני מזה גרועה בדברים האלה
תודה לנמש ולכל מי ששכחתי גם... פשוט הגעתם לי כמעט כולכם לאייסיקיו חחח ואני שוכחחת מלא אנשים... לוקח לי זמן.... (אבל גם לתומר היה מקרה אז הוא מבין...נכון תומר
)

רק דודי

New member
אני מחזיק לכם אצבעות שתבואו כבר!!!

וואי אני מה זה אשמח אם תהיו שתיכן בביטאון!!! לאט לאט אנחנו (המתנדבים) משתלטים עם היחידה!!! בהתחלה היה רק מתנדב אחד, ואז אני באתי והשנה באים אלינו עוד שניים, אני אמנם עוזב עוד מעט אבל זה יהיה בערך 3 מתנדבים ביחידה של 14 איש!! הרבה!!!

רק דודי

New member
אגב תסתכלו על הפרסומת מצד שמאל...

במסך.. זה הפרסומת של האתר של חיל-האוויר... אם תיכנסו לשם ותלחצו על הכפתור "ביטאון חיל-האוויר" תגלו שם כתבה שלי..

Dawson girl

New member
נראה לי שקראתי את הכתבה..

אתה דודי חורי, נכון?
היתה כתבה על פרחי טיס באיזו יחידה, אם אנ'לא טועה. אהבתי את סגנון הכתיבה.
אז זו העבודה? להסתובב בין בסיסים ולראיין אנשים? נשמע מגניב

רק דודי

New member
כן... משהו כזה..../images/Emo13.gif

כל כתב אחראי על בסיס אחר, אני במקרה הייתי בהתחלה אחראי על הטכני בחיפה, מי שמכיר, כבסיס ראשון (ולא ממש מעניין), ואז אחרי חצי שנה קיבלתי לידי בסיס עם טייסות מבצעיות (נבטים) והיה הרבה יותר אקשן וכיף... סה"כ נורא נחמד, ויוצא לך לדבר עם אנשים אמוד מעניינים ולהיות באירועים במיוחדים (מפקד חיל-האוויר לחץ לי פעם יד!) ולפעמים גם לטוס...(באופן אישי טסתי 6 פעמים... פעמיים מתוכן בהרקולס - למרות שאני ממש לא אוהב אותו) וזהו.. ממש נחמד, אם כי אני מזהיר אותך שנורא מלחיץ לפעמים.. צריך לעמוד בדד-ליין ולהגיש כתבות בזמן וכל מיני שיחות טלפון משונות באמצע הלילה מהעורך שלי שצועק עלי "נחת עכשיו מטוס בלי גלגלים בחצרים!! איך אתה לא יודע את זה!?!?" וכו' וכו'...

סיונתו

New member
הי הי ../images/Emo13.gif

פעם מפקד חיל האויר היה צריך לעשות זריקה והוא ביקש שבנדוד שלי יעשה לו אותה כי יצא לו שם של תותח בזריקות חחח חבל שהוא משתחרר...כבר קיוויתי להביא אותו לשרשרת חיול שלי חחח.... אני לא יכולה להביא איתי חובש מהבית נכון

סיונתו

New member
העורך שלך זה ההוא עם העינים

הכחולות
שהיה עם יעל בחדר
שהוא על אזרחי

רק דודי

New member
לא אליו התכוונתי..

העיינים הכחולות זה אסטליין, הוא אזרח עובד צה"ל והוא העורך, אבל במה שאמרתי התכוונתי לעורך "עסקי אווי"R, מדור החדשות, שתמיד מציק לנו עם אייטמים וחדשות מעצבנות שצריך לעבוד קשה בשביל להשיג אותן..
אני באופן אישי מעדיף את הכתבות.. יותר נחמד, לוקחים את הזמן, יש לך חודשיים לכתוב..
אה ואגב!! אני לא מצליח לפתוח את הקובץ!!! יש לי בעיה במייל, זה לא המייל היחיד שאני אל מצליח לפתוח ת'קובץ שלו.. שלחתי לצוות התמיכה של וואלה, נראה מה יגידו לי לעשות...

סיונתו

New member
לאאאא מה עושים עכשיו ../images/Emo4.gif

לשלוח לך את זה במסרים
או שזה ישג אותך כי זה קצת ארוך.... חחח

Tomak19

New member
וואו, כל הכבוד, אני גאה בך

הלוואי שגם אני אגיע לקצונה, אני מבטיח לעשות את תפקידי על הצד הטוב ביותר כדי שישלכו אותי לקורס!!! כל הכבוד אחי!!!

למעלה