זהו... זה קורה..!!!

המרחפת

New member
כן

לגשת למפקדת ולהגיד שאת רוצה לצאת לקצונה. היא ניגשת לשלישות, והם בודקים האם יש לך נתונים מתאימים (קב"א, סימול עברית וכו'). אם הנתונים טובים, מתחילים להריץ עניין.

רק דודי

New member
לא ידעתי אפילו..

שיש יותר ממאה...! טוב, מאז שהגעתי לצבא גיליתי הרבה דברים.. אגב, את עם מכשישרי שמיעה, איפה את משרתת?

המרחפת

New member
את יודעת,

בבדיקה האחרונה אמרו לי שבאוזן שמאל יש לי 110. עד היום חשבתי שיש לי 90...

מזל"ט והמון בהצלחה!!

תהפוך אותנו המתנדבים להיות גאים בך! (אני מרגיש כמו אמא חחחח) "ושלא תשתה לי שם חשיש!"

Tomak19

New member
לדודי

אם היום התחלתי את היום הראשון ביחידה שלי, תוך כמה זמן אפשר לבקש לצאת לקורס קצינים?? תודה מראש :0)

רק דודי

New member
אני מציע לך בסביבות...

בסביבות יוני ככה... כמו שאני עשיתי. ככה תצא לקצונה בפברואר 2006 שאתה שנה וחודש בצבא... הכי טוב שיש...לא מאוחר מדי ולא מוקדם מדי... אבל...! אני לא בטוח איך זה הולך אצלכם.. אני יודע שבחיל-האוויר יש שני מחזורים: בפברואר ובאוגוסט. ועוד איזה מסלול מיוחד של נובמבר אם אני לא טועה... בכל אופן תדבר עם כמה אנשים (אל תגיד להם עוד שאתה רוצה לצאת.. רק תתעניין) ותראה איך זה הולך בדיוק, למרות שאני לא מאמין שזה כלכך שונה... בכל אופן אני ממליץ לבקש לצאת בערך עוד חצי שנה ככה... בהצלחה! אגב, מאיזה חיל אתה באמת?

Tomak19

New member
החיל הכללי

אני מיחידת קישור לכוחות זרים, אבל לצערי אני חושב שאין לי הרבה סיכוי להיות קצין, היחידה ספגה הרבה מכות תקציביות, והיה קיצוץ בהרבה קצינים, ולא נראה לי שמתלהבים להכשיר עכשיו חדשים. אגב, ליחידת קש"ח לא שייכת לחייל מסוים, ולכן שייכת למטכ"ל, מטה כללי.

רק דודי

New member
שמע,

אני כתב צבאי, ואין תקן לקצינים ככתבים צבאים, לכן כשארני יואצ לקורס אני עוזב את היחידה שלי לחלוטין וכשהוא מסתיים, אני מתחיל תפקיד חדש ושונה לחלוטין, בבסיס אחר (אני מקווה). כך שבכל מקרה, אם אתה ממש רוצה, אתה יכול לצאת לקצונה לבחור אחד מתוך עשרות התפקידים ההאפשריים שמציעים לך. כדי לצאת לקצונה, לא חייבים להישאר באותה היחידה, אלא כמעט ולהיפך, בד"כ קצינים שמנים את התפקיד שלהם כל שנה-שנתיים עד שהם הופכים לרס"נים והתפקיד פחות או יותר קבוע...

דודי...

אם אני לא טועה, אתה מהמחזור של 13.11.03... כל הכבוד, ושיהיה לך המון בהצלחה ! דבר איתי באיסיקיו, הייתי שמח לשמוע מה הולך איתך...

רק דודי

New member
אהלן!!!

לא זיהיתי מיא תה ורק אחרי שהסתכלתי על הפרטים נזכרתי! מה קורה?? אני בדיוק כותב לך עכשיו באיסיקיו...

TRANSFER

New member
מזל"ט../images/Emo70.gif ובהצלחה!!!!!!!!!

גם אני רוצה לצאת לקק"צ. אבל יש לי עוד זמן. עוד בערך 3-4 חודשים אתחיל לדבר עם המפקד שלי בעניין... תמשיך לעדכן אותנו כמו דורון זה נותן הרבה מוטיבציה .

למעלה