זהו... זה קורה..!!!

LordNor

New member
מזל טוב!!!! אתה אחלה דוגמא ../images/Emo13.gif

למרות שהיו כבר מתנדבים לקויי שמיעה שהפכו לקצינים, אני מאמין שאתה תצליח בקורס כמו שדורון (פרופיל 21) עשה מאמצים ובאמת מסיים בקרוב... ואגב, תמיד תוכל לפנות לדורון לייעוץ (כמו שהוא הציע לך)

רק דודי

New member
תודה לכולכם!!!! ודרך אגב...

מישהו יודע איפה זה ביסל"ח ואיך מגיעים לשם מת"א?!??

LordNor

New member
הולך לשבועיים הכנה אה../images/Emo35.gif

בעיקרון אתה לוקח רכבת מת"א לב"ש מרכז, הולך לתחנה המרכזית (התחנה צמודה לרכבת) ולוקח קו 031 מרציף מספר 1 ויורד בכניסה לחצרים (איפה שיש את הפנייה למוזיאון חה"א), משם יש לך ללכת ברגל לכיוון ביסל"ח..הש"ג כבר ינחה אותך. בהצלחה בהכנה.

רק דודי

New member
מה?!

הבסיל"ח זה ליד חצרים!??!?! אני בשוק!!!! הייתי בחצרים מלא פעמים....איזה קטע! אני אפילו נסוע לשם השבוע כדי לסיים איזה כתבה... מגניב!! אגב, מה זה רשי תיבות ביסל"ח? (בית ספר לחפשנים...?
) וכן... שבועיים... פעם ראשונה שלי כלכך הרבה זמן מחוץ לבית... הגיע הזמן..!!

LordNor

New member
נדמה לי "בית ספר למקצועות החי"ר"

למרות שיש ביסל"ח ליח' החי"ר וזה ליד ב"ש (בנוסף לביסל"ח שיש בחצרים)

המרחפת

New member
בית ספר לחי"ר

וזה כפוף לחיל אויר. לך תבין... תדע לך שלחיילים של חצרים השהות בביסל"ח מאד קשה. הביסל"ח צמוד לכביש שמוביל לחצרים, ובשבע בבוקר רואים את כל הרכבים שנכנסים לבסיס, ומפנטזים להיות בחדר, ולא על הקוצים... פעם ראשונה שהעדפתי להיות בבסיס מאשר המקום בו הייתי באותו רגע.

רק דודי

New member
וואי...

הולך להיות לי חיים קשים הא?? אוי אני כלכך מתרגשש!!! נראה לעי שאני מפתח מזוכיזם..

המרחפת

New member
כמה שקשה,

בסוף אומרים : וואלה, היה כיף. אפשר שוב? דרלינג, אני ממש שמחה לשמוע את כל זה. לך תעשה את המלחמה שאני עייפתי ממנה. אני עוד זוכרת את השיחות שאבא שלך ניהל איתי, על התהליך, ומה צריך לעשות ומה זה התנדבות והסיכויים וכל הבלגנים, כי אז לא היה פורום כזה כדי לשאול. הוא בכלל סיפר לך שהוא היה מתקשר אליי?

רק דודי

New member
אבא שלי?

אני חושב שאת מתבלבלת... אבא שלי אמנם רס"ן אבל כבר 10 שנים לא בצבא... ולא נראה לי שאתם מכירים..
או שפשוט לא הבנתי נכון את מה שכתבת...

המרחפת

New member
לא הבנת נכון

אבא שלך ואני דיברנו כי הוא רצה להתייעץ איתי בקשר להתנדבות שלך

רק דודי

New member
באמת?

מאיפה אתם מכירים? רגע, אני מכיר אותך? זאת הבעיה באינטרנט... לעולם אני לא מצליח לקשר למציאות...

רק דודי

New member
אההההה את עדי!!!

עד שנפל לי האסימון!!! למה לא אמרת קודם!? ודרך אגב, זבולון מ"שמע" הוא זה שבזכותו התחיל כל העניין שלי עם הקצונה. הוא סיפר לי שיש איזו מישהו משמע שיצאה לקק"צ חינוך. ומאז נגנבתי בקטע של - "היי!! גם אני יכול!" אני חייב לכתוב לו מכתב תודה או משהו.. ונו, איך באזרחות? (ד"א נזכרתי בשיחות הקצרות שהיו לנו במיילים בח"א.. שאמרת לי שצריך לעבוד קשה בשביל דרגות על הכתפיים... מאז אימצתי את המשפט הזה!)

המרחפת

New member
הוא סיפר לך על חברה שלי...

היא כרגע חוגגת ומשתזפת בארגנטינה. אצלי באזרחות הכל טוב, אני עובדת קשה במסעדה... אתה מוזמן לקפוץ לשם!
בשביל דרגות על הכתפיים צריך לעבוד קשה...

אתה הולך להנות שם ../images/Emo13.gif

כל הצוערים מחיל האוויר מספרים על ההכנה שלהם כבית-מרגוע. אמרו שבגלל שיש כמות מאוד גדולה של קורסיסטים שם, לא היו להם תורנויות מלבד פיקוח על הקורסיסטים האחרים שהם עושים שמירות ותורנויות כמו שצריך. חוץ מזה, הם לא הסתובבו שם עם נשק. הייתה להם "עמדת הפקרה" שבה יכלו להניח את הנשק מתי שרצו ולקחת אותו אח"כ.

black_magic

New member
מזל טוב :)

מביא גאווה למתנדבים ובפרט ללקי שמיעה :) ושאלה- עד כמה חמורה בעיית השמיעה שלך? לקורס קצינים לא מקבלים בקלות אנשים שמוגדרים כ"חירשים" אז בטח יש לך בעית שמיעה קלה לא?

רק דודי

New member
לא הייתי אומר קלה..

אם אתה מבין בזה אז זה 65 באוזן ימין, 75 באוזן שמאל... מה שפסל אותי לגמרי משירות... וכן אני מכיר חירש אחד שהיה איתי במבד"קים (מבדקי התאמה לקצונה) והבחור פשוט תותח על, למרותכ ל הגבלות שלו, והיו לו המלצות יותר טובות משלי, ובכל זאת אותי קיבלו ואותו לו, ובכלל אין לי רבע פרוטקציה.. אני בטוח שנעשה לו עוול, ופשוט פסלו אותו מלכתחילה... יכול להיות שאני טועה, אלב לפי הרושם שלי הוא אחד המוכשרים. מצד שני אני קצת מבין אותם... הוא אפילו לא יכול לענות לטלפון, או לשמוע כריזות אבל מצד שני אני משוכנע שיש תפקידים שיכולים להתאמים לו.. אז לא יודע...

black_magic

New member
קודם כל- אני בת! :)

ובטח שאני מבינה בזה, אני לקוית שמיעה, יחסית אלי, הלקות שלך קלה כי אני 110 דצ' חחח :) זה מה שחשבתי, שפוסלים אנשים חירשים לקצונה בגלל כל הבעיות האלו, וזאת הסיבה שאני אפילו לא חושבת לגשת לקורס קצינים מתישהו.. כי אני יודעת שיפסלו אותי ואין טעם אפילו להתחיל (עדי, רפי אני צודקת?)

המרחפת

New member
אמממ

אני לא חושבת שיפסלו אוטומטית, אבל זה יהיה קשה, אין ספק. אבל שלי, בהחלט אפשרי! כבר היו קצינות חרשות, (לחלוטין, לא כבדות שמיעה), מה שאומר שזה אפשרי. מה שכן, אי אפשר לעשות את זה כבדרך אגב כמו שעושים חלק מהשומעים, אלא עם המון אמביציה להיות קצינה, כי זה יהיה קשה.

black_magic

New member
אהממ..

אם כך, לא יזיק לנסות? עם מי עלי לדבר על כך? עם המפקדת שלי?

למעלה