זה או זה!

Goggle Girl

New member
זה או זה! ../images/Emo124.gif../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

הפינה שהסעירה את הפורום עם דיון כבד, האשמות לשני הצדדים ואהבה עיוורת!!! זה או זה!!! איזון הנקודות לעכשיו: mike 666 - נקודה רעה Envious - אזהרה
חשבתם שאני לא אזכור, הא D:< ובכן, לדו קרב הפעם!!! ובפינה הימנית, אשר את משקלם כבר אמרנו...
איצ'יהימה!!!
ובפינה השמאלית, שוקלים 20 קילו פחות
אישיהימה!!!
אני משערת שלא נגיע לאותם דיונים עמוקים כמו בדיון הקודם, אבל בגלל דרישת הקהל, זה פשוט מתבקש. אני יודעת, אתם אומרים "אבל כבר טחנו איצ'יהימה!" אז זהו, שטחנו אותם בהשוואה לאיצ'ירוקי ולא אישיהימה, ועכשיו הטיעון "זה חד צדדי וזה לא!" לא ממש יכול לחול, כי שני הזוגות חד צדדים פחות או יותר, לא? ;}~ אז יאללה. תפציצו. ותשתדלו לא לחזור על הדיון הקודם יותר מדי XD

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אף אחד מהם.

שניהם חד צדדיים ואני פשוט לא יכולה לראות אותם בתור זוג. מצטערת שאין לי טיעון קצת יותר טוב, אבל איצ'יגו לא שם על אוריהימה ואוריהימה לא שמה על אישידה ולא נראה שזה ישתנה מתישהו. נכון שהפעם הבאה תהיה יורוהארה נגד יורוסוי? נכון? נכוןןןןןןןן? TT__TT

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אישיהימה.

כי איצ'יגו עם צ'אדו ^_^ ((עדי, יש לי בובת צ'יבי-צ'אדו, היא יושבת לידי ואני מאושרת ;[!!!!!!!!!))

Envious

New member
אהה !! ולה אין אזהרה כי היא אוהבת

איצ'יגו צ'אדו T_T הבנתי הבנתי !! <>

Vivi Sparrow

New member
נו באמת אני תומכת באישיהימה >:

באקי, בואי נכין שלטים המכריזים "איצ'יצ'אדו" ונסתובב איתם ברחבי עזריאלי D:

Vivi Sparrow

New member
מה דעתך על... ../images/Emo125.gif

הפצת מרצ'נדייז מגוון של איצ'יXצ'אדו? גופיות, מפיות רב-פעמיות, כוסות, מאגים, פאנלים לפלאפונים, מגבות...? XDD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני חולקת עליך,

אבל זה לא המקום לדון על זה ^^"~ ((זיכרו בנות-סקס בטוח!!!!))

../images/Emo204.gifאישיהימה

לדעתי הם הרבה יותר מתאימים אחד לשני.... דיי ברור שאישידה אוהב את אוריהימה... במהלך הזמן של שניהם ביחד בסול סוסייטי ראינו איך הוא כל שניה מתפעל ממנה, מהחוכמה שלה, מנסה להגן עליה וכו'... עכשיו אוריהימה מצידה כמובן אוהבת את איצ'יגו, אבל אני חושבת שהרבה יותר מתאים לה אישידה, כי ראינו שהוא מקבל את המוזרויות שלה בצורה מלאה (בעוד איצ'יגו לא כ"כ... הוא די חושב עליה כעל מוזרה, ואישידה לא) גם לדעתי הם מסתדרים נורא יפה ביחד... כל אחד מקבל את המוזרויות של השני - לעומת איצ'יהימה, ששם רק אוריהימה מקבלת את המוזרויות של איצ'יגו, אבל לא להיפך... בנוסף לכל, היא לדעתי תמימה מידיי בשביל איצ'יגו. אם היא תהיה עם אישידה הוא יוכל לשמור על התמימות שלה, אבל אם היא תהיה עם איצ'יגו - לדעתי זה יהיה בלתי נמנע שהתמימות שלה תתנפץ.. ואז יש אפשרות שהיא כבר לא תאהב את איצ'יגו יותר... ושורה תחתונה - אם אוריהימה תהיה עם אישידה, אז לו יהיה למי לתפור בגדים ^^ ולה תהיה מלתחה שלמה D: נכון מושלם? <:

../images/Emo15.gif אני איתך. אוהפתותך!

וגם אוהפת'חתימה שלך! רב רב תכליתי XDDDDD ואני חשבתי שלראות את הילד שעלה לפני לתורה מסמיק ומגעמגם ומזייף ומפשל בקטע של "ויחבקהו וינשקהו ויואמר לו נעמה אהבתך לי מאהבת נשים" (כע. ניצנע עלתה לתורה וכע- ניצנע פאנגרל בת מזל שקיבלה את אחד מקטעי היאוי בתנ"ך)

למעלה