זה או זה!

Hinamori

New member
איצ'יהימה [:

הם ביחד בגלל הסיבות שרשמתי בשרשור הקודם ואין לי כוח להגיד שוב :X ולא אישיהימה ... כי היא לא ממש שמה עליו. אל תגידו לי שאיצ'י לא שם עלייה, כי הוא מחייך אליה, והוא לא מחייך לאף אחד. לעומת זאת, אפילו אישידה יודע שאוריהימה אוהבת את איצ'י ["אם תפסיד, אני לא אסלח לך כי אוריהימה-צ'אן תהיה עצובה כאילו !!!111"] וכן :X אין לי טיעונים טובים T_T

Hinamori

New member
הא ו../images/Emo58.gifל63

לא רק שהיא לא אוהבת את אישידה, היא גם חושבת שהוא מאוהב ברוקיה XD; כלומר היא ממש ממש לא שמה עליו >>"

לבנדר א

New member
אישיהימה, אם בכלל ../images/Emo203.gif

תראו, זה די ברור שאישידה אוהב את אוריהימה. כאן לא צריך סיבות, צריך רק לראות בליץ' ולפתוח עיניים. וזה די ברור שאוריהימה אוהבת את איצ'יגו. גם, אפילו לא צריך סיבות וציטוטים. ואיצ'יגו? רוקיה. ראו דיון קודם. אז יש לנו כמה אפשרויות: או שאוריהימה תקלוט סופסוף שאישידה חולה עליה, תגלה אישם בליבה אהבת אמת כלפיו והם יחיו באושר ועושר עד שאישידה ידקר ממחט יאבד דם וימות. ^^ אפשרות שניה: אוריהימה תתגבר על הקראש האומלל עם איצ'יגו ותקפוץ אל זרועותיו של אישידה. הם יחיו באושר ועושר עד שאוריהימה, בגלל משקל עודף מהציצים שלה, תיפול על מסמר חד, תאבד דם ותמות. ^^ אפשרות שלישית: איצ'י יתאהב באופן בלתי מוסבר באוריהימה, והם יחיו באושר ועושר עד שאיצ'י ידקר באכזריות על ידי אישידה שבור הלב, יאבד דם אבל לא ימות כי אין דבר כזה חוסר דם אצל איצ'יגו. ^^ אפשרות רביעית: אישידה ימשיך לאהוב את אוריהימה אבל הוא גאה וביישן מדי בשביל להודות על אהבתו ואוריהימה פשוט לא שמה לב שהוא אוהב אותה. אוריהימה תמשיך לאהוב את איצ'יגו או שתתגבר, אבל בכל מקרה הם לא יהיו ביחד. איצ'יגו יפצפץ את אייזן לאלפי חלקיקים מדממים וחסרי אונים, יעבור לגור עם רוקיה ויעשה לה עשרה ילדים. ^^ אני תומכת באפשרות הרביעית. ^^

לבנדר א

New member
אנימדברמהר?

אנילאמדברתמהרבכלל. מימדברמהר? אנילאמדברתמהר. טובאניאולימדברתקצתמהר. אזמה?

לא זה ולא זה @_@

לפחות ביינתים... אפילו שפרטו מספיק בשרשור למה הזוג הזה לא/ הזוג הזה לא.... איכשהו, אני לפעמים יכולה לראות את איצ'יגו אם אוריהימה בעתיד.. למראת שזה נראה כאילו איצ'ירוקיה הם הזוג של הסדרה ככה שאני פשוט מאשימה את היוצר בזה שהוא בכלל אל עשה עליהם RPG אז אין לו שמץ באיך לעשות זוגות ~_~. אבל אני רק חייבת להבהיר.. אין אישיהימה! אין!! אנשים תתעוררו @_@ היא ל-א שמה עליו... אז מה קשור כל ה "הם מתאימים~"? X:

אממ...

בדיוק, אבל בדיוק באותה המידה כמו שאיצ'יגו יכול להתחיל לשים עליה... וזה אפילו יותר סביר...כי האהבה של אוריהימה לאיצ'יגו קצת יותר "עיקשת" [נו, מילה? ;;] מהאהבה שלו אולי לרוקיה... P:

BlackEyedSpirit

New member
ברור ש

איצ'יהימה ^__^ זוג מושלם ^_^ הימה קוואי ^_^ איצ'י קוואי ^_^ שניהם ג'ינג'ים D: תיאום מושלם *_* אבל אני רוצה את איצ'יגו לעצמי אז.. אני גם תומכת באישיהימה. כן, בהחלט.

למעלה