זה או זה!

../images/Emo15.gif למען האמת- לא...

פשוט היה לי מזל שהתאריך שלי הוא במקרה יום לפני ראשחודש תמוז^^

../images/Emo204.gifטוב

אז את סתם ברת מזל <: אתם יודעים שלא אומרים "ברת מזל" ? O: כי בארמית בר מזל זה בן מזל, אז אם אומרים לבת זה אמור להיות בת מזל... אבל ברת מזל נשמע יותר טוב XD

../images/Emo15.gif דוד ויהונתן../images/Emo15.gif

עד סוף ימיו ניסה דוד להתגבר על אהבת נעוריו ל"נער עז הפנים וטוב הלב" עם בת שבע וכל 1000 הנשים שלו הוא עדין לא חש כפי שחש כלפי יהונתן יקירינו שנהרג בקרב. וד"א- המורה שלי אומרת שמדגישים שהוא אהב אותו לא כמו אישה אלא יותר. ומכאן נובע- יונתן היה הסאמה^.^ כותבת התנ"ך הוא הומופוב. כותבת "ויאהבו אהבת נפש" כן. בטח. כמו שיוקיטו וטויה אוהבים אהבת נפש.

Vivi Sparrow

New member
וואה נראה לי שלמדנו על זה רק ביסודי

אני חושבת שנגיע לנושא שוב בקרוב X_@ דודXיונתן שליטה. [וגם שאולXשמואל אבל לא כמו דודXיונתן חוחו.] +
XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כל כך, אפילו הפרחות בביצפר

שלי עלו על זה. והמורה שלי אמרה שיונתן הביא את הבגדים שלו לדוד כחלק מההסכם ביניהם, מהברית, ואני כזה עשיתי "כמו טבעת, כן? *-*" והיא עשתה לי "כן, כן ^^" והיא כל כך תומכת בהם וכל הזמן מדגישה כמה הם _אהבו_ אחד את השני XD!

Vivi Sparrow

New member
*_______* ../images/Emo125.gif

את יודעת שלפני שבועיים בערך כתבתי פיק קצרצר על שמואל ושאול? בגלל חברה שלי שרשמה בשיעורי הבית שלה שלשאול נמאס לעשות כל מה ששמואל אומר לו וששמואל הוא השולט ושאול הוא הנשלט [באמת שככה היא כתבה!], זה כל כך דורש פיק יאוי XDDD אולי נעשה תחרות פיקים יונתן\דוד? ^.^

../images/Emo15.gif אמממ זה יותר קשה

באופן כללי אני בעד איצ'ירוקי- אז אוריהימה די נשארת פנויה ואיצ'י די תפוס. אבל בהנחה שזה לא היה בכלל... אני אכתוב ניתוח ואחשוב אחר כך. איצ'יהימה: למה לא: כי זה חד צדדי, ולא נראה כאילו איצ'יגו מרגיש את אותו רגש עמוק כלפי אוריהימה כמו שהיא מרגישה כלפיו. הוא רואה בה ידידה מוזרה וחביבה ולא יותר. איצ'יגו הוא טיפוס רציני וגם מבחינת האופי אוריהימה יש לה אופי מטופש וחמוד ותמים- לא הטיפוס של איצ'יגו. נראה לי שהטיפוס של אוריהימה החמוד-תמים-מטופש מתאים לאיצ'יגו. הוא נראה כמו בחור שצריך מישהי רצינית יותר, חזקה- שלא תשתרך אחריו ושתהיה לה דעה משלה ויכולת להחזיר אותו לפסים. אוריהימה פשוט לא הטיפוס הזה- היא עדינה מדי, וליד איצ'י היא גם לא החלטית מספיק. למה כן: הם מכירים הרבה זמן ורואים שאוריהימה מרגישה רגשות כלפי איצ'יגו. לגבי איצ'יגו- מי יודע? אולי הוא כן מרגיש כפיה משהו מעבר ליחסי החברהנ המוזרה והתמימה? נראה לי שאיצ'יגו הוא טיפוס מגונן- ואוריהימה היא טיפוס שאוהב הגנה. היא נזדקקה לאח שלה- ואיצ'יגו יכול לשמש כתחליף-אח שכזה- שגם אוהב אותה בפן הרומנטי. אישיהימה : למה לא: שוב- אהבה חד צדדית שלא ברור אם הצד השני שותף לה. היא תמימה מדי מכדי לשים לב לרגשות של אישידה כלפיה. היא לא מראה סימנים של חיבה יתרה חוץ מידיד טוב שהיא מכירה. למעשה שניהם פחות או יותר התעלמו אחד מהשני עד שגילינו שאישידה הוא קוונשי. למה כן: רואים שאישידה מאוד מחבב אותה ושיש לו רגשות כלפיה, שהוא מאוד מגונן עליה ומבין אותה היטב. הוא מחפש להרשים אותה, ובהחלט מתאמץ למשות את תשומת ליבה. דבר נוסף הוא שלישניהם יש אופי מתאים. אפילו שאישידה נראה רציני במבט ראשון- מגלים שהוא דווקא די מבדר וחביב, כמו שעד כמה שאוריהימה ניראת מטופשת היא דווקא די חכמה. הם בדיוק סוג הטיפוסים שמתאימים אחד לשני- הם משלימים אחד את השני. אחרי כל הריהורים האלו אני חושבת שבכל זאת הגעתי למסקנה ש... *טאם טאם* אישיהימה!

RaVeN IYI

New member
איצ'יהימה 3> למרות שאני בעד איצ'אדו

>.> כי אישידה הוא קן וואנאבי ;O; ויש לו שיער מכוער ;^; >.> מות, אישידה, כי הקן שאווה יותר ממך X3 כלכך מוקדש לבאקי X333333333333 ~מציירת לך איצ'אדו~ 3>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ../images/Emo23.gif!!!!!!!!!33333333>>>>>>>!

וOMGת זה כל כך נכון XDDDDD *מצחקקת* באקורה כל כך מגניב *___________* אוהבת
~! 3:!

MrsGreen

New member
כרגע, אף אחד מהם.

אני לא יודעת למה אבל בסדרה הזאת הכוונה הכללית היא יותר ההתפתחות של איצ'יגו כלוחם והדברים שעזרו לזה ולא זוגות ואהבות, כרגע, אני לא רואה מצב שבו אוריהמה תתפנה להבין שיש משהו כמו אישידה שאוהב אותה, זאת אהבה די עיוורת מה שהיא מרגישה, ואולי גם אותם סימנים שהזכרנו פעם שעברה שאיצ'יגו מתיחס אליה שונה, עזרו לה בבלבול ולכן אני לא חושבת שהיא תצליח לראות את אישידה כגבר גבר שמרגיש משהו כלפיה, היא צריכה לעבור איזה סוויצ', משהו שיקרה שיראה לה את הדרך. על איצ'יגו כבר דברתי פעם שעברה, הוא עדין לא בנוי לאהבה, ולכן אני מבטלת את האפשרות שהוא יבין שיש דבר כזה שנקרא רגשות כלפיו, שוב במהלך הזה של הסדרה, דברים שיכולים לקרות יכולים לבגר אותו אכשהו אבל אני בספק אם זה יקרה. נמ, באמת אין הרבה מה להוסיף מפעם שעברה, אבל את עושה עבודה טובה עדי D:

Jifannit

New member
אישיהימה ^-^

נו, אי שם באמצע פרקי ה-40 >': הם פשוט כל כך הרבה יותר מתאימים. יותרמדי סיבות ואני עצלנית על הבוקר. בצהריים אני אפרט. X3

karyn

New member
אישיהימה../images/Emo58.gif קטנטן בפנים../images/Emo204.gif

ככה אני אוהבת את הזוג הזה
ורנג'י שייך לרוקיה ><

למעלה