גיאורג ט"ה או MCR ?
ד דורין 245 מה אחרי New member 28/7/07 #23 ../images/Emo220.gifאורנג'..יותר טוב=] אמפ.. ירוק או חום?:O
G gilo 8 New member 28/7/07 #25 פרדי מרקורי אוף קורס!!!!! נממממ...הוא נפתר ביומולדת שלי...לא חשוב ארצות הברית או ישראל?
ס סנפ XD New member 28/7/07 #28 אימה :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif פוסטרים תלויים על הקיר או .. במגירה ?! *נו אין לי מה לשאול!!* D:
אימה :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif פוסטרים תלויים על הקיר או .. במגירה ?! *נו אין לי מה לשאול!!* D:
3 3has3 New member 28/7/07 #30 ../images/Emo69.gif על הקיר XDD עד כמה ששלי לא תלויים XDD הם מחוברים למסמר אחד שעומד ליפול . בוהו! ישר על הראש שלי XDD אממ.. מסנג'ר או איי סי קיו?
../images/Emo69.gif על הקיר XDD עד כמה ששלי לא תלויים XDD הם מחוברים למסמר אחד שעומד ליפול . בוהו! ישר על הראש שלי XDD אממ.. מסנג'ר או איי סי קיו?
ס סנפ XD New member 28/7/07 #31 מסנ ../images/Emo47.gif../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif קומונה או פורום ? ^___^
3 3has3 New member 28/7/07 #32 קומונה ../images/Emo9.gif זאת אומרת בכללי.. אני שונאת פורומים XDD אממ.. דיסק או קלטת? XDD
R Rock This Party New member 28/7/07 #36 קשה! ניראלי פיצה!.... אמממממממממממממממממממ ראדי סאט גו או סקרים? (דונט טרן אראונדדדד ראדי סאט גו בלה בלה בלה ) נא לא לקרוא XD זה מה שקורה ששומעים את השיר
קשה! ניראלי פיצה!.... אמממממממממממממממממממ ראדי סאט גו או סקרים? (דונט טרן אראונדדדד ראדי סאט גו בלה בלה בלה ) נא לא לקרוא XD זה מה שקורה ששומעים את השיר
N never cry New member 28/7/07 #37 לא אוהבת אפחד... אבל אם כבר פיצה כי בשר זה רצח! מוזיקה: לועזית או בעברית?