וואמפייר ,הכי אחי! טום או ביל? [אני אישית הייתי הולכת על ביל]
B Be My Escape New member 29/7/07 #84 גוסטי נשמע כאילו זה הילד שלך X: אז נלך על גוסטב^^ [זה גם נשמע יותר סקסי ] שוקולד-רגיל או לבן?
C crazysapir New member 29/7/07 #85 רגיל..כי הוא טבעי וטבעי זה הכי טוב ואם כבר מדברים על טבעי: מה עדיף: סיליקון או טבעי?
ס סנפ XD New member 29/7/07 #87 טבעי ../images/Emo11.gif + מיטה וחצי / זוגית?! דייייייי.אין לי מה לשאול^____^
C crazysapir New member 29/7/07 #88 אנגליתסתם גרמנית!אני משיכה עם הקטע של הטבעי^^ בטח שגרמנית!! ממ כמו שאמרתי השאלות שלי פה ממשיכות בכל הקשור לטבעי ..: אז השאלה הבאה-- טוציפס טבעי או עם טטעמים שונים?
אנגליתסתם גרמנית!אני משיכה עם הקטע של הטבעי^^ בטח שגרמנית!! ממ כמו שאמרתי השאלות שלי פה ממשיכות בכל הקשור לטבעי ..: אז השאלה הבאה-- טוציפס טבעי או עם טטעמים שונים?
N N i t z a n 42 New member 29/7/07 #86 רגיל! ../images/Emo211.gif תשירים של טוקיו באנגלית או גרמנית? (דה שגרמניתXD)
I Im shit New member 29/7/07 #89 אנגלית ,קשה לי עם גרמנית חח XD פאנפיק בעברית או באנגלית? [פאנפיק זה ספרות מעריצים ,שמעריצים כותבים סיפורים על הלהקות/זמרים הנה דוגמא - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1402&msgid=98694945 ,אחד היפים]
אנגלית ,קשה לי עם גרמנית חח XD פאנפיק בעברית או באנגלית? [פאנפיק זה ספרות מעריצים ,שמעריצים כותבים סיפורים על הלהקות/זמרים הנה דוגמא - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1402&msgid=98694945 ,אחד היפים]
ס סנפ XD New member 29/7/07 #91 LOL ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif אור או חושך ? ^_________________________*
ס סנפ XD New member 29/7/07 #94 פגישה עם ביל ^___^ ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif כדי שאני יוכל לפגוש את טום XDDDDDDDDDD לינקן פארק , או דה יוזד ? D:
פגישה עם ביל ^___^ ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif כדי שאני יוכל לפגוש את טום XDDDDDDDDDD לינקן פארק , או דה יוזד ? D:
R Rock This Party New member 29/7/07 #96 רידן!!!!!!!! (ספיר!!! XDD) (חח סליחה ספיר!) MCR או RHCP ?????
R Rock n Roll Doll New member 29/7/07 #97 MCR&)%&*_%^@#%!@#!!!!!! שונאת שונאת שונאת שונאת מתעבת מתעבת מתעבת מתעבת את RHCP
S Simple Dani New member 30/7/07 #98 |מדוזבה| OOOOO: איך אפשר לשנוא את רד הוט?!! הם מדהימים ולא כתבת זה או זה D:
C crazysapir New member 30/7/07 #99 RHCP מאוד מאוד איכותיים למרות שאני לא אוהבת את השירים שלהם... מה עדיף מתנה? חחולצה של טוקיו הוטל או פוסטר של טוקיו הוטל?
RHCP מאוד מאוד איכותיים למרות שאני לא אוהבת את השירים שלהם... מה עדיף מתנה? חחולצה של טוקיו הוטל או פוסטר של טוקיו הוטל?
N Never Had a Nick New member 30/7/07 #100 חולצה! מה הייתם מעדיפים לראות? גוסטב עם סקיני ג'ינס ואיפור או גיאורג עם תחבושת-על-הראש +כובע (סטייל טום)?
חולצה! מה הייתם מעדיפים לראות? גוסטב עם סקיני ג'ינס ואיפור או גיאורג עם תחבושת-על-הראש +כובע (סטייל טום)?
ס סנפ XD New member 30/7/07 #101 גיאורג עם הבלה בלה כול מה שכתבת שם + תופים או באס?! *באאאאאאאאאאאאאס *