זה או זה

CitizenErased

New member
זה או זה../images/Emo35.gif

אז הנה משהו שכנראה לי יהיה פינה קבועה חחחח אבל בכל מקרה. שאלה מהירה - כל מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב בכותרת מה אתם מעדיפים. אל תגידו שניהם, אם זה שניהם אז פשוט אל תענו
להקות אמריקאיות VS. להקות בריטיות איך להחליט
תסתכלו על הלהקות שאתם הכי אוהבים ותראו אם רובן אמריקאיות או בריטיות או לאיזה סגנון יותר קל לכם להתחבר מהר? להקות אמריקאיות ובריטיות שונות בתכליתן.. כמובן יש להקות אמריקאיות שנשמעות בריטיות ולהפך, אבל הבנתם את הפואנטה אני מניחה?

CitizenErased

New member
לא ממשיכים את זה

אני רק רוצה לראות שורה של אמריקאיות או בריטיות, זהו חחחח

SainTonix

New member
אההה חשבתי כמו פעם..

אז להקות אמריקאיות, הבריטיות עם מבטא מעצבן ולא יודע, אני פשוט לא מתלהב מהם..

Rose131

New member
אמריקאיות אני מניחה,

אבל יש את HIM בפינלנד מצד שני. אבל בכל זאת MCR ודה יוזד מאמריקה. בכל מקרה
אמורה להיות את הפינה הזו לענבר(made in love) אבל היא קצת נעלמה
אאל"ט זה היה כל יום שלישי וקראו לזה ראש בראש^^

CitizenErased

New member
בריטיות ואמריקאיות זה לא רק...

מוצא... אז כן, HIM מפינלנד, אבל הסגנון שלהם מאוד אמריקאי. אם תנסי להשוות אותם לאיזשהו להקה (שהיא לא פינית), תוכלי להשוות רק לאמריקאיות
כמו כן אני מחשיבה את לוסטפרופטס כאמריקאים.. אז מה אם גיאוגרפית הם קרובים יותר לאנגליה (וטוב נו, הם בריטים), הסגנון שלהם הוא יותר אמריקאי.

M a a y a n K

New member
כמו הקילרס

שהם אמריקאים אבל הסגנון הוא יותר בריטי... אני יותר טכנית...מיינתי את הלהקות שאני אוהבת ויצא שיש יותר בריטיות..

M a a y a n K

New member
וגאס בייבי!!!

חחח...כן, תמיד אומרים שהסגנון שלהם מאוד בריטי...אבל הם מלאס וגאס

והם עשו עם פאניק!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ברביקיו
לפני שברנדון פלאוורז פתח ת'פה על ברנדון יורי.

אהה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ברנדון פלאוורז ליכלך על פאניק! כי.. המ.. הוא מקנא D: סתם, משהו בקשר לזה שפיט אמר ששתי הלהקות מלאס ווגאס אז כאילו יש תחרות ואז הוא התחיל לרדת על פאניק! ואז הוא התנצל כי בדיוק יצא לקילרז האלבום שלהם והוא לא רצה שזה יפגע במכירות. אבל ראיתי ראיון אח"כ עם ריאן וג'ון [מפאניק!] ושאלו אותם מי הלהקה שהכי שונאת אותם והם ענו הקילרז
.

M a a y a n K

New member
אווו...Cat Fight!!!

חחחח...באמת? לא ידעתי על כל זה... אז אולי זה היה ברנדון פלאוורס שזרק את הבקבוק על ברנדון יורי??

אני בטוחה XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כי אם כן, מה הוא עושה בתור "זמר"? שילך דחוף לשחק כדור-יד! את יודעת כמה זה קשה לזרוק בקבוק 2 ליטר מלא מקהל מלא באנשים על איש שעומד על במה ועוד לפגוע לו בעין? אהמ הנזק

טוב נועה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נראה אותך נראית מיליון דולר אחרי שזורקים לך בקבוק 2 ליטר על הפרצוף XD

Rose131

New member
זה לא משנה את העובדה שהוא מכוער../images/Emo12.gif

[אני אף פעם לא נראית מיליון דולר
]

למעלה