זה או זה

lestatgirl

New member
לא ראית 28 יום אחרי??.

לראות ומיד! קיליאן מרפי בחליפת יום ההולדת שלו, אבל יש עוד כ"כ הרבה דברים שעושים את הסרט הזה לכ"כ טוב ומיליונים באמת נהדר, עשוי כ"כ טוב בכלל לא רואים שזה סרטמ "לילדים" והסוף באמת ענק ואירווין וולש בגיל 11-10? לא משחיט קצת את התמימות? מה היא תקרא כשהיא תיהיה בת 30?

sha na na revol

New member
כשהיא הגיעה לגיל 16

היא גם אמרה לי שהיא סופרת... יש מצב שהיא הזתה שהיא כבר הגיעה לגיל 30.
יש מצב שאת גם חובבת ברט איסטון-אליס

lestatgirl

New member
חחחחח עם איזה אנשים אתה מתרועע

(ככה כותבים את זה?, לא משנה כשאני אגיע לגיל שאנשים משתמשים במילה הזו אני בטח אדע לאיית אותה) מה לא הגיוני בזה שהיא סופרת? סופרת כבשי, סופרת שקלים, סופרת ספרים...
ואמ.. תוכל להרחיב? אני מעדיפה להכיר לפני שאני אוכל לחבב. המלצות, חומר מוכר.. אני פשוט מחפשת משו טוב לקרוא עד שאני אמצע את מה שאני מחפשת.

sha na na revol

New member
קודם כל

יש את הפופולריים שנעשה מהם סרט שזה פסיכופת אמריקאי\ אמריקאן פסיכו ו-חוקי המשיכה. מתחת לאפס גם צריך להיות מעולה... הייתי מגדיר את הספרים שלו כעל אנשים צעירים במסע של חיפוש עצמי, רק שבניגוד אלינו קורים להם דברים. :-\ למשל ב"אמריקן פסיכו" פאטריק בייטמן הוא רוצח סדרתי אבל דמות שאולי כל אדם יכול להזדהות איתו, שזה די מרשים עם חושבים על זה.
הכיף לדעתי שבניגוד לספרים אחרים בז'אנר אין כ"כ את ההיבט המוסרני, אז כל השאלות הפתוחות בנושאי מוסר והיבט חברתי נשארות לקורא להחליט... הוא חותר לאפקט מסוים שזה שילוב של זעזוע עם אסתטיקה, אבל לא 'מאכיל' אותך בכלום בדרך.

lestatgirl

New member
ראיתי אמריקן פסייכו

והאמת שנראה לי יהיה נחמד לקרוא את זה. יש קשר גם לאמריקן פסייכו 2?
וגגם חוקי השיכה היה לא רע... ומה לכולם קוראים דברים חוצמאיתנו או שזה רק בספרים?

sha na na revol

New member
לא, א.פ 2 סתם רכש זכויות יוצרים על

הכותרת, באסה. ולא יודע, תמיד חשבתי שספרים זה כמו שהחיים האמיתיים *צריכים* להיות, אלא אם כן זה ספרים משעממים כמו שאת יודעת יש... נכון
אני ציפיתי להרבה פחות מסרט עם 'דוסון'. But then, לאונרדו דיקפריו היה *אמור* לשחק באמריקן פסיכו.

milkofamnesia

New member
אני מת לקרוא משהו שלו

הידעתם ש-song for clay של בלוק פארטי מבוסס על ספרו פחות מאפס? אני רוצה לקרוא גם את אמריקן סייקו ולונאר פארק בנוסף לספר הנ"ל.

t a o t a o

New member
....

the others הם להקה טיבטית? אם בכזאת קלות אפשר למצוא אותם באמזון כנראה שלא חיפשת כל כך קשה.

sha na na revol

New member
מי דיבר על על אמאזון?

אני לא עושה הזמנות בקרדיט קארד, כלבה. ו the others המ אולי לא להקה טיבטית, אבל בפעם האחרונה שבדקתי איזה בחור דד מסוים עשה מוזיקת פרוג-רוק (האמנם? כהגדרת המחבר) קלטית. והוא עוד מעז להתלונן על הטעם שלך.

t a o t a o

New member
הממ.

כלבה תקרא לאחותך, זונה. אל תדאג, אני מזכירה לו את זה כל פעם מחדש. סיפורים אח"כ במסנג'ר.

sha na na revol

New member
אני אגיד לה.

אני די מנסה TO SQUEEZE IT IN בכל שיחה שלנו, אבל משום מה לא יוצא לי להגיד לה.

sha na na revol

New member
בריטיות כי אמרת בכותרת

החלטתי לענות על השאלה ברצינות אחרי שחשבתי עליה... אבל אני לא אשמע מטומטם, תלוי מאוד למה אני נחשף, יכול להיות שאם הייתי שומע יותר אמנים אמריקאים הייתי מעדיף אותם יותר... ברור לי שיש הרבה אינדי אמריקאי שלא מקבל יותר חשיפה כמו שהוא צריך לקבל ואלו האמנים שאני *יותר* אוהב, זה מתחיל מBright Eyes ו Death Cab For Cutie, אבל הייתי רוצה לשמוע דברים פחות מוכרים... ואינדי בריטי זה פשוט משהו שאני מוקף בו שנים וממשיך לשמוע עליו, כי זה פתאום נהיה נורא תלוי המקורות מידע שאתה צורך, עם אילו אנשים אתה בקשר וכו' אבל בכל זאת, אני כן מודה שאני אוהב להקות בריטיות ששרות על דברים *בריטיים*, הסמית'ס יכולים לשיר על גשם במאנצ'סטר וזה מתחבר לי הרבה יותר למציאות ולהרגשה הכללית שלי ממה שלהקה אמריקאית תשיר... ובכל זאת יש כאלה שמרגישים את עצמם נורא אמריקה, אני מכיר גם בריטים כאלה, אבל לא יודע, אני לא כל כך מתחבר לתחושה הכללית הזו, זאת גם הסיבה שאני עדיין שומע הרבה מוסיקה ישראלית ועוד ישנה.

למעלה