M M a a y a n K New member 22/3/07 #47 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T The Whore NextDoor New member 22/3/07 #49 חחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif http://www.youtube.com/watch?v=mxS_lLGQ2KE&mode=related&search= קחי תצחקי יותר XDDDDDDD אני נהנת לצפות בזה שוב ושוב ולצחוק על כמה שריאן מטומטם שהוא בכלל לא קלט שזרקו על ברנדון בקבוק ואח"כ בראיון הוא אמר שהוא ראה את הבקבוק מתקרב. כן, אידיוט.
חחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif http://www.youtube.com/watch?v=mxS_lLGQ2KE&mode=related&search= קחי תצחקי יותר XDDDDDDD אני נהנת לצפות בזה שוב ושוב ולצחוק על כמה שריאן מטומטם שהוא בכלל לא קלט שזרקו על ברנדון בקבוק ואח"כ בראיון הוא אמר שהוא ראה את הבקבוק מתקרב. כן, אידיוט.
M M a a y a n K New member 22/3/07 #51 נו נו... נראה לך שפספסתי את זה?! זה אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי... כבר כתבתי מתישהו שהכי מצחיק זה שהם פשוט ממשיכים לנגן גם אחרי שהוא נופל (THE SHOW MUST GO ON?!) חחחח...
נו נו... נראה לך שפספסתי את זה?! זה אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי... כבר כתבתי מתישהו שהכי מצחיק זה שהם פשוט ממשיכים לנגן גם אחרי שהוא נופל (THE SHOW MUST GO ON?!) חחחח...
L Luna Sphere New member 22/3/07 #52 חח זה מסורת בפסטיבל... והפעם ברנדון יורי עלה בגורל (לא מתפלאת)...
M M a a y a n K New member 22/3/07 #53 אההה...נראה לי ששמעתי על זה זה מה שג'רארד ווי סיפר בגונזו לא? שגם עליהם זרקו? ואז הם אמרו משהו על זה שגם ברנדון יורי נפל קורבן למזימה המרושעת...
אההה...נראה לי ששמעתי על זה זה מה שג'רארד ווי סיפר בגונזו לא? שגם עליהם זרקו? ואז הם אמרו משהו על זה שגם ברנדון יורי נפל קורבן למזימה המרושעת...
K Kissed By A Vampire New member 22/3/07 #7 אמריקקיות../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif למרות שיש כמה להקות בריטיות טבות
T The Whore NextDoor New member 22/3/07 #19 אמריקאיות../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אבל גם בריטיות טובות, כמו לוסטפרופטס שאני ממש אוהבת
אמריקאיות../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אבל גם בריטיות טובות, כמו לוסטפרופטס שאני ממש אוהבת
P pirates to the champ New member 22/3/07 #21 נו כי אולי לוסטפרופטס זה הכיאמריקאי שיכול להיות...? בחיי שאם לא היו אומרים לי שהם מבריטניה הייתי נשבע שהם מאמריקה. זה כזה אימו אמריקאי טיפוסי.
נו כי אולי לוסטפרופטס זה הכיאמריקאי שיכול להיות...? בחיי שאם לא היו אומרים לי שהם מבריטניה הייתי נשבע שהם מאמריקה. זה כזה אימו אמריקאי טיפוסי.
F FallOutGirl New member 22/3/07 #23 ../images/Emo80.gifגם אני הייתי בטוחה הם אמריקאים עד שיצא לפני חצי שנה הקליפ של ATCH ויש לאיאן מבטא בריטי שהוא מדבר בהתחלה ובסוף XDDDD שנה חייתי בידיעה שהם אמריקאים
../images/Emo80.gifגם אני הייתי בטוחה הם אמריקאים עד שיצא לפני חצי שנה הקליפ של ATCH ויש לאיאן מבטא בריטי שהוא מדבר בהתחלה ובסוף XDDDD שנה חייתי בידיעה שהם אמריקאים