זה בא..כן..הנה זה..מרגישים את זה.. זה ה
!

e t a

New member
זה בא..כן..הנה זה..מרגישים את זה.. זה ה../images/Emo32.gif!

שבוע נעים בננות

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוי ואבוי XD הכותרת לא נשמעת טוב XD

OMG התאהבתי בג'יידן סמית' [הבן של וויל סמית' XD ] הוא כזה חמווד *-* הוא משחק בסרט קארטה קיד [סרט דיי מדובר .. כי זה הסרט הראשון של ג'יידן בלי אבא שלו - הוא שיחק בסרט בדרך אל האושר איתו - והוא משחק עם ג'קי צ'אן D: ] והיום יצא הקליפ לסרט .. שג'סטין ביבר שר איתו והם כאלה חמודים *-* [ג'יידן ד"א בן 12 XD ] שיר מדבק ... http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w לנושא אחר~~ אני ממש ממש מקווה שמה שקורה עכשיו עם ישראל וכל זה יגמר מהר ובלי מלחמות :S לנושא אחר אחר XD [סתם כי אני צריכה לפרוק את השוק שלי XD ] לפני יומים התקיימה הופעה של אול טיים לואו ובויז לייק גירלז בפסטיבל במבוזל [bamboozle ] שזה כזה טור אמריקאי עם מלא להקות וממש שווה וההופעה הייתה ב6 פלאגס [אני בטוחה שכולכן יודעת מה זה אבל אם לא זה פארק כזה של רכבות הרים וזה חברה כזו שיש ברחבי ארה"ב ] ובמהלך ההופעה השוטרים ריססו על המעריצים מאסק כזה שזה חומר לפיזור הפגנות...ואז האשימו את הלהקות על הביטולים של ההופעה ב6 פלאגס . כל הלהקות התיצבו למען 2 הלהקות האלה [למרות שבהתחלה כולם היו סגורים באוטובוסים אבל שהבינו מה קרה רצו לאוטובוסים שלהם -ראו ערך קייל בארנס מפוראבר דה סיקסט קידס שרץ ובדרך נפצע "קשה " XD מעץ XDDDD ] וכמובן שכל חברי הלהקות יצאו על המשטרה ומרטין [ בולן בויז לייק גירלז] כתב בטויטר וצעק על השוטרים שזה פשוט מפגר לרסס עיניים של ילדים שבאו להנות ... וגם אלכס [ סולן אול טיים לואו אמר את זה] והנה סרטון ממה שהלך שם בהופעה של אול טיים לואו [מרטין סולן בויז לייק גירלז היה יתם על הבמה גם ] הראשון שצועק זה אלכס ואחריו מרטין XD http://www.youtube.com/watch?v=rdcCnWHH15w כמובן שהמשטרה ביטלה את ההופעה של אול טיים לואו שהייתה אמורה להתקיים אתמול בערב [גם אול טיים לואו ביקשו מכל המעריצים סליחה ושזה לא באשמתם - אז כל המעריצים התיצבו בהופעה של בויז לייק גירלז שכן התקיימה ] ובמקומם מרטי [ סולן בויז לייק גירלז ] שר כמה שירים של אול טיים לואו וזהו XD [בתמונה - ג'יידן סמית' וגסטין ביברD: - בהודעה הבאה תמונה של קייל והפציעה ה"קשה" שלו XDDDDDDD ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif

ציטוטים מהטויטר של קייל : no excuses to mace excited KIDS Low tree branch, running to ATLs bus to ask them what happened RT @thethunder: @djknucklehead why do you have a cut on your face?:/

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif היא באמת לא נשמעת טוב ../images/Emo6.gif

תודה על העדכון י'מעודכנת! :O הבן שלו אחד החמודים!!!
הוא משחק בעוד סרטים למיטב ידיעתי... ת'אמת שגם אני דיי בשוק ממה שהולך איתנו גם כרגע בארץ וגם בעולם. אבל אין לזה מה להטריד אותנו, עברנו מלחמה, ואין על הצבא שלנו. זאת המציאות וצריך להתמודד איתה בגישה הכי רגילה שיש. אם אנחנו נתפגר מזה, מה יגידו האנשים בעולם עלינו? ואת משועשעת מאוד, הא? עם כל האקסדי שלך! XDDDD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif הXD זה הנקודה החדשה ! דה ! XD

הכל תודות לטויטר[
מכורה XD ] שמעדכן אותי כל היוםXD ואם אנחנו נתפגר לא יהיה איכפת למישהו תאמיני לי P: אם אין אנחנו לנו מי לנו ? P:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כן אה XDDDDDDDDD

אנחנו עומדים לכולם על הפתיל הקצר מאוד שלהם. נראה לי משהו קטן לא נכון שאנחנו עושים מעיפים אותנו מה זה על טיל XDDDDDDDDDD ובסדר, גם אצלי הוא הנקודה החדשה XDDDDDDDDDDDDD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif XDDDD

האמת שלא בטוח יפוצצו דווקא אותנו . בקשר לפצצת אטום יכול להיות שבכלל לא יפילו אותה עלינו כי בסכה"כ אירן רוצה את ישראל לעצמה ואם הם יפילו פה פצצה כזו מאות שנים יקח עד שכל הכימיקילים שיש בפנים יעלמו .. קיצר זה יהיה רעיון גרוע מאוד להפציץ אותנו גם כי אנחנו מקום הגישה לאסיה ולאפריקה ואנחנו נקודת תפר של 3 יבשות אז .. XD נחיה ונראה XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כרמל - כתבת פלילית מדווחת מהעולם..

24/7 אין אני מוצאת לך כאן מקצועות פצצתיים!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif XDD

כל מה שנרשם שם היה חלק מהדיון שלנו בשיעור היסטוריה על מלחמת ששת הימים והתוצאות שלה XD או משהו כזה לא זוכרת ממש איך התחלנו לדבר על זהXD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכימה בקשר לכותרת ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

וכמו שמישל אמרה - תודה רבה על העדכון
יוווו.. אני כ"כ אוהבת את משפחת סמית הזאת XD ובקשר למה שקרה עם השוטרים, הם פשוט חבורה של מטומטמים ><

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

אוו בוי יצא לי עדכון ? XD האמת שזו לא הייתה הכוונה אבל נו טוב - סתם שיעמם לי .. P: אני אעשה את זה לעיתים קרובות XDDD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל

הייתי אמורה לפתוח פינה בימי שבת עם עידכונים כאלה שהם לא על ט"ה אבל זה לא יצא כי זו תקופה עמוסה ואין לי זמן בקושי לפתוח פינה אחת P: אז עד שיהיה לי זמן ובפעמים שיהיה לי משעמם אני סתם אעדכן ב
P: ואז אחרי הלחץ של הבגרויות אני אשוב לפינה הזו D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אכן דני, כותרת מטרידה והאעהא!

נו תמיד ידענ ושהמשטרה
.XDD ואיזה חמודים, כמובן לטובת המעריצים.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח הג'סטין ביבר הזה נדחף לכל מקום!

השבוע ראיתי פעם ראשונה כמה שירים שלו ביוטיוב.. חח ומה הקטע שלו? האנה מונטנה בגבר? כאילו.. הוא שר יפה והכל, אבל הוא פשוט גורם לי לרצות לחבוט בו עם סיר

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo31.gif

ואוי ממש ממש לא O: הסגנון של השירים של האנה מונטנה ממש ממש שונה מהסגנון שלו :| היא שרה פופ והוא R&B פופי כזה ... ג'סטין כזה חמווווד ! bieber fever !
[זה מה שקורה אחרי שרואים אותו/ קוראים את כל הטויטים הפלרטטנים שלו |ריר| XD הילד יודע מה לעשות כדי לגרום לבחורות להתאהב בו XD ]

למעלה