זה בא..כן..הנה זה..מרגישים את זה.. זה ה
!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ני לא יכולה כבר :( XD

ביולי אני אחגוג שנה להכרתי ואהבתי לג'סטין XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חשבתי אני היחידה שכ"כ שונאת אותו XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif לגמריי!!אני קוראת לו ג'סטין...

בייבי!!! למה? כי תביטו עליו, איכס, כזה תינוק.XD כזה בייבי פיס לא גבריים כזה צוציק לא מושך.XD אני אפילו לא מסוגלת לשמוע אותו.S: XDDDDDDDDDD

e t a

New member
../images/Emo118.gif|Fן|../images/Emo45.gifלגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif שוב אני D:

אני אעשה הכל חוץ מללמוד לבגרות בתנ"ך [ למרות שממש כדי לי כי ללמוד 300 וכמה עמודים ביומים לא יהיה כיף כל כך נכון ? XD ] קיצר ! אני אמורה לקבל בעוד כמה ימים את הדיוידי שלייי ! [כלומר של אול טיים לואו - All time Low straight to DVD ] אז סתם למי שמשעמם ורוצה קצת לצחוק הנה כל מיני קטעים מהדיוידי D: הטריילר [לא באיכות מצוינת אבל האיכות הטובה יותר חסומה לגיל 18 XD ]- http://www.youtube.com/watch?v=zAjtJr2sPbc All Time Low Straight To DVD Drug Dealer Clip http://www.youtube.com/watch?v=nAWg7X-emRo All Time Low Straight To DVD Early Years Clip http://www.youtube.com/watch?v=KcSNS2LqCKw All Time Low - Straight to DVD (Outtakes) http://www.youtube.com/watch?v=EtbflnDLt_s&feature=related זה פשוט אחד הדברים המצחיקים שקימים XD [הכל כמובן מופיע בדיוידי XD] ובצד למי שמשעם יש את השיר בגרסת האודיו מהדיוידי וזה פשוט מצחיק [אחרי כמה שירים הם מתחילים לדבר וזה כזה קורע XD ]

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifטקס!!

מה היינו עושים בלי הדחפים בפתאומיים שלך לעדכן אותנו במה שקורה בעולם.. חח.. תודה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוקי פעם אחרונה אני XD

הצפתי את השרשור XD קיצר אני לא יודעת מה איתכם אבל אני עוד שנייה בוכה ממה שקרה על הספינות היום .. ולא בגלל הערבים אלא בגלל התמונות המפחידות בטרוף שיש לחייל היים על מה שבאמת קרה שם ועל איך שהפילו חייל שלנו מהמפלס הגבוה לנמוך ואיך רדפו אחרי החיילים שלנו עם מוטות ברזל ומלא דברים אחרים ולחשוב שהם יכולים להיות אחים/ מכרים של כולנו . פשוט גיבורים
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מאז ומתמיד הייתי גאה במדינה שלי ... וכבר באלי להתגייס ולתרום את החלק שלי למען המדינה שלי ולמען הביטחון של כל אחד ואחד שנמצא כאן ...

Xx Haley xX

New member
תפוזונה!XD המשך~

אין על החיילים שלנו.
אבל באמת שצהל מפגרררררר! לא גייס אותי. ~.~ אניוואי, אני מזה מקווה שיהיה טוב למרות שידוע שהולכת להיות מלחמה.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif וול, אני עדיין לא הבנתי מה הלך שם...

ככה שאין לי דעה בעניין.. אבל צודקת. זה באמת עצוב \:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מישל חוזרת לפורום ומתבכיינת כרגיל...

כמו שאת רואים, אני כמעט לא מגיבה בשבוע האחרון... אני דיי עמוסה מעל הראש עם כל החיים שלי... הראש שלי כל כך מלא בכל כך הרבה דברים... שאני מרגישה בזמן האחרון כאילו אני באמת עומדת להתפוצץ עוד רגע. אני עובדת מהצהריים עד הלילה, ועכשיו בחרתי לי גם לעשות בייביסיטר אם זה לא מספיק עד עכשיו. יש לי מיליון ואחת מבחנים בשבוע, אני לומדת אליהם בקושי, וגם אם יש לי טיפת זמן ללמוד אליהם, אז זה איכשהו בכל הרעש בדרך לעבודה, ברכבת. היום סיימתי לעבוד מוקדם ובהצלחה רבה הגעתי כרגע הביתה, שנו, זה נחשב באמת מוקדם. אני בקושי קמה יום אחר כך לבצפר, ואם אני מצליחה לקום, אני מגיעה לבצפר בסביבות 10 וחצי-11. אני באמת לא יודעת מה לעשות ואיך אני אוכל להקל עליי, אפילו אם קצת... שתבינו, יש לי בקושי זמן לאכול. יותר מכל האי-זמן הזה, הזמן היחיד שיש לי זה לחשוב לרגע, ואני כל כך דואגת מכל הקטע הזה של הבגרויות שיש החודש. יותר מעבודה, אני בטוחה שאם אני אכשל בכמה מהן אני לא אוכל לעמוד בעומס של הבגרויות של שנה הבאה עם כל המועדי ב' של השנה. אני מפחדת בכללי להיכשל בהן, כי אני יודעת שאני מסוגלת לעבור, ואני פשוט לא יודעת איך ללמוד. מצד שני, הרבה יגידו לי "זה חודש קריטי, אז תעזבי את העבודה." ואני בטוחה שזה קל להגיד, אבל אני באמת זקוקה לכסף, ופשוט אין לי מאיפה להקריץ אותו. הזמן שזקוקים לו בעבודה אלי הוא כרגע, ככה שגם לדחות ולהגיד שאני אחזור עוד חודש זה בלתי אפשרי. אמא שלי דובקת יותר בקטע של "אז תעזבי את זה" אבל זה ממש לא ככה ואני באמת על סף ייאוש. ובקשר להתבכיינות הקודמת - למתעניינים, יש לי הרגשה חזקה, וכל איך שזה נראה, נראה לי שאני עומדת לטוס בקיץ שוב, ככה שזאת כבר נקודה חיובית שרצה לי במוח :) תודה לכל הקוראים הקבועים שסובלים אותי...

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif בקשר לבגרויות ..

אין איזה סיכוי שתבקשי לפני כל בגרות כמה ימי חופש ? וללמוד לבגרות זה לא בעיה .. פשוט תלמדי כאילו למבחן רגיל כמו שאת רגילה .. המלצה ממש טבה לבגרות בהיסטוריה - תקראי מה שכתוב בספר ואז סיכומים .. אם המורים שלכם לא הכינו סיכומים או שתקראי בעצמך ותוך כדי תסכמי [ואז תקראי את הסיכומים גם ] או שתקחי סיכומים מהאינטרנט .. לבגרות בלשון אם יש לך השנה תמיני לי שכמעט לא צריך ללמוד בשביל זה .. תקני את המיקודית של רכס אם עדיין לא קנית [ אלא אם יש לך הקלות מסוימות וכד' שאז צריך להתייעץ עם מורה על המיקודית הכי טובה ] בתחילת המיקודית יש הסברים ממש ממש טובים פשוט תקראי אותם ואם באלך תעשי כל מיני שאלונים שיש במיקודית . וזהו אין לי מושג במה עוד נשאר לך בגרויות אבל באמת שקטן עלייך P: אם בימי שבת את לא עובדת תלמדי בהם ובאמת תבדקי ם יש סיכוי לכמה ימי חופש - הם אמורים לתת לך כי את עדיין תלמידה .. בהצלחה בהכל

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo24.gif

זה בלתי אפשרי, כי עם כל המתכונות והמבחנים והעבודות שיש לעשות, זה יוצא יותר מידי זמן וזאת עבודה במשרה מלאה לזמן מוקצב של חצי שנה. תאמיני לי שגם על יום אחד בפעם בשבועיים עושים לי סרטים. ואני יכולה להבין, בהתחלה לא רצו לקבל אותי בגלל שאני תלמידה, ובגלל שאני לא אספיק להגיע לשם עד 10 בבוקר, כי מה שאני עושה נעשה רק עד שעה 5 אחרה"צ, וגם ככה התגמשו הכי בעולם בשבילי והפכו את היוצרות, אני מתחילה ב-4 וחצי ומסיימת בלילה. הקטע הוא שנכנסתי לכיתה י' ברצון ללמוד, אחרי שמכיתה ב' לא למדתי למבחן והרסתי כל שיעור אפשרי בחטיבה. הבצפר שלנו הוא הדבר הכי גמיש שיש, באמת. הם חיברו עבורנו ספר שעל כל 5 עמודים שבדר"כ נותנים בהיסטוריה יש לנו סיכום מקוצר של 5 שורות. יש לנו מיקודיות גם להיסטוריה וגם ללשון. ככה שזאת לא הבעיה. אני פשוט לא יודעת מה אמורים לעשות, לקרוא, לכתוב איפושהו בנקודות, בואי נצא מנקודת ההנחה שאני יודעת ללמוד למבחן, אין לי מושג איך מסכמים. לשון אני טובה, אני בספק אם אני אצטרך ללמוד לבחינה אפילו... אבל היסטוריה זה לזכור, וזה ממש לא הצד החזק שלי. למען האמת אני בחופש בימי שישי ושבת ובשישי גם מבית ספר. ככה שזה יומיים שבהם אני מעדיפה הכי לנוח בעולם. כמו שכבר אמרתי, אחרי לוח זמנים עמוס כזה, אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי לצאת סנטימטר מהבית בשישי-שבת. מה שיותר מטריד אותי, שאני כל כך מפחדת מכל הבגרויות האלה ואנימנסה לשכנע את עצמי שכולם עוברים את זה, שזה קל לכולם, וזה לא עובד, אני מרגישה כאילו אני היחידה שחיה בסרט. לגמרי כאילו. תודה, יקירתי.

למעלה