זה בא..כן..הנה זה..מרגישים את זה.. זה ה
!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אמממ

בקשר לעבודה .. כל עוד את רוצה בזה תעשי מה שטוב לך אבל אם את רוצה באמת להצליח את צריכה לסדר לעצמך את הזמן רעיון שנתנו לנו בתחילת השנה בגלל העומס של כיתה יא' - תקחי דף ותעשי ממנו פשוט מערכת שעות תבדקי באיזה ימים את מסיימת מוקדם תדחפי שם מקום ללמוד וכאלה לפני השנה תקחי איזה חומר לימוד ותעברי עליו . בכל מקום שאת רק יכולה תלמדי - גם בימי שישי שבת תאמיני לי שאני הכי עצלנית בעולם כל השנה אני רק ישנה אבל לפני מבחנים גם שאני כבר חצי מתה אני לא הולכת לישון [ בצהריים הכוונה - אני נרדמת תמיד בכל מקום בכל מצב XD] אחרי כל זה יהיה לך שקט וחופש שלם לישון בו .. בימים שלפני הבגרות תלכי לישון מוקדם יחסית ותקומי מוקדם תחזרי על סיכומים שאת לא זוכרת וכאלה . תאמיני לי שכדי לך לקרוא את כל החומר ולא רק סיכומים זה לא טוב בכלל .. ואם עדיין את עייפה פשוט בשישבת תקומי יותר מאוחר [ 11 בערך וכאלה ] אממממ בקשר להיסטוריה .. לא צריך לשנן .. תקראי זה נכנס למוח תעני על שאלות מבגרויות ותראי שאת יודעת לענות עליהן [ זה בזבוז זמן אם את לא צריכה אל תעשי את זה ] את יכולה גם לחלק את החומר עם חברות ואז כל אחת תלמד ממש טוב חלק אחד ואז תפגשו וכל אחת תלמד ותסביר את החלק שהיא למדה [זה עוזר .. לפחות לי ולעוד כמה חברות וידידים שלי XD] הבגרויות בדר"כ קלות [חמסה חמסה שלא יצא פתאום בגרות קשה בטרוף XD ] כי הם מנסים להתאים על הרמה הכללית של הארץ .. כולם לחוצים בכיתה י' בקשר לבגרויות תאמיני לי שזה עובר - יש דברים גרועים יותר .. [ כמו בגרויות של כיתה יא' XD דיי לא שוש לא היית צריכה לקרוא את זה XD אבל יש לך עוד זמן P: ] תנסי באמת לעשות לעצמך סדר יום מאורגן - סדר יום מאורגן מארגן את הכל במוח [גם חדרים מסודרים פינות מסודרות אז תנסי את זה אולי זה יעזור להרגיע אותך P: ] יהיו לך חיים שקטים יותר שתדעי מה את עושה לפני מה P: אוו ועוד שיטה ! אני מכירה כאלה שאמרו להם שזה טוב להקליט את עצמך איפשהו ולהעביר למחשב ואז לאמפי / איפוד / פלאפון וכו' [ כל עוד אין אופציה להקליט על אותו מכשיר ] ואז פשוט לשמוע את זה .. ככה לא פשוט זה יכנס לך כמו שיר .. P: אולי זה יעזור P: מקווה שעזרתי P:
ושוב , בהצלחה
- כולם עוברים את זה כמו שאמרת וככה גם את ..

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif וואו את מלכה!

תאמיני לי את צריכה להיות מורה להוראה מתקנת. עוד עשרים דקות אני כבר אהיה על רכבת, אז כן, יש לי שעה וחצי לשבת ולכתוב את כל זה. תאמיני לי זה נשמע לי רעיון מעולה. הרבה זמן אני מנסה להבין איך שיר ששומעים פעמיים-שלוש נכנס למוח בצורה טוטאלית וחומר שאת קוראת עשרים ואחת פעם ביום לא נכנס לך לשום מקום. ות'אמת שכל אחד בשנת הלימוד שלו חושב שהבגרויות שלו הכי גרועות בעולם ואחר כך הוא פשוט צוחק על זה, ככה שזה בסדר חחחחחחחחח 3> לגמרי עזרת לי, תודה רבה רבה רבה!!! 3333>

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif תמשיכי תמשיכי XD

חחח
תודה אבל לא תודה יש לי מטרות אחרות לחיים - כגון להשתלט על העולם ~מתה~ XD יש אנשים שזה עוזר להם תנסי ככה תוכלי לעשות שני דברים ביחד P: גם לשמוע את עצמך וגם לעשות את מה שאת צריכה לעשות P: ואין בעד מה P:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif צודקת לגמרי!

טוב, זאת מטרה דיי... מגניבה? XD השאלה היא - למה את צריכה תעודת בגרות? את צריכה רק תואר בקרימינליות מוחלטת לדעתי!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל XD

תואר בקרימינליות כבר יש לי P: אני עושה תעודת בגרות רק כדי שלא יהיה לי משעמם עד הגע שבו התחיל את ההשתלטות שלי XD ואתם כומבן תתמכו בי D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גברת מיש הנעלמת ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, לפני שאני מתחילה לחפור לך - התגעגעתי אלייך נורא.
טוב, ועכשיו החפירה...
לפני הכל, בהצלחה
אני באמת מבינה את כל מה שאת עוברת, ואת הלחץ שיש לך - אבל תזכרי תמיד שהכל יהיה טוב ותישארי אופטימית כמה שיותר :) כי שום לחץ שתיכנסי אליו לא ממש ישפר משהו. בקשר לבגרויות, באמת אין שום סיכוי שתוכלי לקחת לפני כל בגרות הפסקה של מספר ימים ? רק כדי שתוכלי ללמוד טוב טוב לאותה בגרות ולאחר מכן תחזרי לעבוד ? העבודה באמת לוקחת לך את רוב הזמן של היום שלך, ולדעתי - למרות שאת כ"כ צריכה את הכסף הזה, עדיף שקודם תסיימי עם הבגרויות. עבודה תוכלי למצוא שוב, אך לעשות את הבגרויות דיי יהיה לך קשה - וכמו שכרמל אמרה, תחשבי שהבגרות היא כאילו מבחן רגיל, זה משהו שגם אני עושה
אין לך מה להילחץ, כי כמו שאמרת - יש מועד ב'. חוץ מזה, אני יודעת שזה קטן עלייך
וגם במקרה ולא נותנים לך מהעבודה חופש, את לא ממש צריכה להיכנס ללחץ רק משום שזה בגרות - כי בסך הכל, זה רק עוד מבחן. פשוט תחזרי על החומר ותיקראי אותו, ובימים שיש לך חופש, (כמובן שאני בטוחה שרוב הזמן את נחה
). אבל במקרה ויש לך חופש תיקחי לעצמך שעה - שעתיים ותישבי עם החומר לבגרות או למבחן שיש לך. ושוב, אין לך מה להילחץ מהבגרויות, גם אני הייתי נכנסת ללחץ עד שראיתי את הבגרות הראשונה - פשוט תחשבי שזה עוד מבחן רגיל שאת עושה ביום יום בלימודים.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif התגעגעתי חזרה, תהילונת! ../images/Emo24.gif

מה שמעצבן אותי שאני תמיד נזכרת שבוע לפני המבחן ולא יודעת איך אני אמורה בכלל להכיל את כל העומס של החומר מתחילת שנה. ואז אני מגיע הלעומס מטורף כזה. כמו שכרמל כבר אמרה, הבעיה היחידה שלי שאני לא מסודרת, אני מנסה כנראה להספיק הכל וזה לא הולך ככה. הקטע הוא שאין מצב לקחת חופש לרגע, עם הבגרויות שלי או בלעדיהן, הם צריכים להעלות את הקולקציה בספטמבר, ואם אני לא אהיה שם לעשות את זה, כל הקולקציה תתאחר בגללי, איזה בגללי, לא יהיה את אפשרות הבגללי, פשוט יפטרו אותי. תודה יקירתי. זה כל הקטע, שזה כל כך קטן עליי. אבל אני כל כך עצלנית ומפונקת שאני פשוט מתה על לשכנע את עצמי שאני לא יכולה ושאני לא יודעת ללמוד ושאני לא אזכור כלום. זה מה שדופק אותי. כל כך הרבה אמרו לי את זה. "קחי את זה בגישה של את לא חייבת לקבל 100" אבל אם אני לא אקבל מאה, זה יידחה לשנה הבאה, ואם זה יידחה לשנה הבאה, אני אהיה בעומס עוד יותר מטורף. אני באמת מנסה לאכלס את הכל, אבל כנראה שזה יותר מידי גדול עליי. אני חושבת שלקחת דף ולעשות לעצמי מן מערכת שעות, כמו שכרמל אמרה, זה הדבר הכי נכון כרגע. יקירתי, אני אוהבת אותך, תודה רבה רבה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בדיוק מה שבאתי להציע ../images/Emo45.gif

תיקחי לעצמך דף ותכיני לך מן מערכת שעות, תזכורות לכל מה שאת צריכה. :) וברגע שיש לך זמן לעצמך או כמה ימי חופש, פשוט תעשי את כל מה שאת צריכה. ואם את אומרת שאת עצבנית - אז קדימה מיש, קחי את עצמך בידיים
ויהיה טוב, תהיי בטוחה בכך. אוהבת אותך

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo24.gifאני לגמרי יכול להבין..

גם אני עבדתי כל י"א וי"ב, וגם לי כולם אמרו לעזוב.. אבל פשוט לא יכולתי. מה שבאמת יעבוד לך זה לתכנן מראש בתחילת כל שבוע מתי את הולכת ללמוד השבוע.. תבדקי מתי את עובדת, מתץי יש לך זמן פנוי, ואת הזמן הפנוי תחלקי בין זמן מנוחה (שאת חייבת אותו! אל תוותרי עליו!) לבין זמן לימודים. לי למשל נורא קשה לשבת בבית וללמוד, אני שונא את זה, אז פיניתי לי בכל יום שעה אחת בלבד ללימודים, ושם אני מכניס את כל השיעורים, למידה למבחנים וכד'. ואגב אני ממש מקנא בך בקשר לקיץ.. תהני

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif

אני מה זה מבינה אותך. גם אני לגמרי ככה. אני הבנאדם הכי מתפזר שיש. אני אשב 20 דקות, ואז אני אקום ואלך למקרר ואחרטט שבא לי לאכול למרות שיש לי בחילה, ואז אצא לסיגריה, ואז אחזור ואחליט שאני צריכה מקלחת, ואז פתאום יש תוכנית שאני רוצה לראות. זה דופק אותי, לגמרי. אבל אני לא מוצאת שום פתרון ללשבת פשוט וללמוד, אני חסרת סבלנות לדברים כאלה. מקנא בי בקשר לקיץ? לגבי חו"ל כאילו? כמו שכבר אמרתי, זאת רק תחושת בטן, כי אמא מראה סימנים כאלה, ועד הפעם האחרונה שהיא הראתה סימנים כאלה, יום אחר כך כבר הייתי בדרך לשדה תעופה XDDD נו טוב, כל עוד כולנו נחזיק אצבעות למישל, ייתכן שאני ואדמת גרמניה הכוסית נפגש לנו בקיץ XDDDDDDDDDDDDD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוח מיש.

לא היה לי זמן וגם עכשיו אין לי ממש ובאלי לקרוא הכול אבל אני רואה שעזרו לך כבר, סלחי לי קוקי.
את יודעת שבכול מצב אני יהיה איתך.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאני לא מאמינה!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפייסבוק משטלת על העולםםםםם!! עכשיו הוא גם בתפוז

למעלה