זה הזמן, זה המקום. השרשור היומי!

NarakuDaBoss

New member
זה הזמן, זה המקום. השרשור היומי!

קודם-כול, פיו
, איזה מזל שסופסוף הצלחתי לפתוח אותו ראשון, כי כבר היו כמה פעמים שניסיתי אבל מישהו הקדים אותי. אני מקווה שבזמן שאני כותב את ההודעה הזאת, אין מישהו זדוני שמתכנן לפתוח את שרשור הפרק היומי לפני. בכול-אופן, היום צריך להיות פרק מעולה, אינויאשה הופך לשד מלא!

אני לא מאמינה

לפני רבע שעה רציתי לפתוח, אבל אמרתי לעצמי "נההה..נחכה עוד קצת, מוקדם מדיי". יו פשוט לסקול אותך! חחחחח
מזלט ^-^

*אר! ני רציתי לפתוח את השרשור!

כי אמור להיות פרק שווה..... והפעם אני סוקלת את אורן שמציג אותי בתור 1.ניצן משתגעת 2.ניצן משתגעת שנית אורן, עשה טוב ותכתוב אץ זה ניצן משוגעת עם תעודות! אני לא סתם משתגעת מדי פעם, אני משוגעת על בסיס קבוע!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo58.gif לכול המעוניין, אני אשרשר

לכאן כמה תמונות של אינו' בצורת שד מלא.

ShiraChan

New member
שוב אתם מתחילים לעשות יותר ויותר מו

קדם... בפעם הבעה מי שעושה מוקדם יותר מהשעה 20:00 אני סוקלת אותו!!! אתם כבר מגזימים נו באמת... P: ובלי שום קשר... היום הולך להיות פרק מאוד מעניין
פו פו פו פו....

הכותרת

של ההודעה הזכירה לי פזמון של איזה שירXD : זהו הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי מכל הכבישים זה הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי מכל הכבישים

Mrs Love

New member
התחיל../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

צפייה נעימה לכולם

עוריט

New member
איזה פרק יפה!

אני חושבת שאני מעדיפה את אינויאשה בתור שד מלא^^ הוא יותר החלטי ככה לא? אוי אני מחכה כבר לפרק הבא!

Horse Wishper

New member
אני לא מסכימה

אני מעדיפה אותו בתור חצי שד, כי הוא יותר חמוד ופחות מפחיד ועם רצון להרוג.... ולמה כולם מתלהבים מהסושומארו הזה
היה היום באמר אחלה פרק
מצחיק ודיי מפחיייייייייייייד

Horse Wishper

New member
עוד משהו

אני לא מבינה את קיקיו!!! עם מי היא?! עם נאראקו או שהיא עובדת עליו למען אינויאשה?????? שמישהו יענה!!!

NarakuDaBoss

New member
אדיר!!!!!

זה היה אחד הפרקים הטובים ביותר ששודרו. למרות שאני דווקא מעדיף את אינויאשה בתור חצי-שד, הוא מגניב גם בתור שד מלא.

Buyo H

New member
../images/Emo99.gifאינויאשה יוקאייייי

אני ממש אוהבת שהוא הופך ליוקאי כי זה אומר שיש דם בסביבה^_^ אבל הניבים שלו גדולים מידיoO אינויאשה חמוד^_______________^ הפקצה כל כך טיפשה! בגללה מירוקו נפצע>< אני לא אוהבת את הפקצה
ממ.. השיר סיום נחמד.. אבל לא יותר מזה
מחר יש טוטוסאיD: ייאי^^

למעלה