זה הזמן, זה המקום. השרשור היומי!

special girl1

New member
חחחח

גם התגובות שלי לקטע הזה היו דומות נראה לי זה הפרק שהתרגשתי בו הכי הרבה.. לא יודעת למה... וגם אני ציפיתי שקגומה תבוא לאינויאשה ותתנפל עליו או משהו... איך הופתעתי כשהיא אמרה לו "שב!" בהתחלה גם לא הבנתי מה קרוה שם... חח.. לקחל לי זמן ואז התחילתי לצחוק... חחחח איך שהם נועדו להיות ביחד...
סוף סוף מירוקו מתחיל להראות יותר סימני חיבה לסאנגו! הגיע הזמן!
ושיפו חמווווד
אבל ממש נבהלתי כשטסאיגה נשברה... פשוט הייתי בהלם! [נו, למרות שהיה ברור שזה מה שיקרה היום...] איזה פרק יפה

פרק מ100מם

אך יפה לאינו שהוא חצי שד! אבל לא הבנתי קיקיו אמורה להיות רעה! אז למה היא אמרה שהיא שומרת על אינו?

enjye

New member
בתור מישהי שסוגדת לסאנגו+מירוקו....

ראיתי את כל התגובות לפרק ואף אחד לא הזכיר את הקטע שמירוקו אמר "אני מעדיף לעסות את העור החלק והרך של סאנגו" כן מה עם הקטע הזה? זה הפרק הראשון (נראה לי) שמירוקו התחיל (בערך) עם סאנגו!!!

Yoley

New member
זה לא הפרק הראשון...

בפרקים הראשונים שהם פגשו את סאנגו, הוא ניסה הרבה פעמים לגעת לה בתחת... XD

PakoLina

New member
איזה פרק!../images/Emo99.gif

מחר אינויאשה בן אנוש.. אוף שכחתי מה רציתי לומר >.<

Yoley

New member
איזה פרק יפה! ^______^

איך שקאגומה אמרה "אסוורי" כדי להפוך את אינו חזרה לחצי שד... XDDDD אני אוהבת את איך שאינויאשה אומר את השם של קאגומה. *_* מין "קוגומה" כזה... הוא מבטא ככה גם את השם של קיקיו... *____* נראה לי שקיקיו מתכננת לתת לנאראקו לאסוף את כל רסיסי האבן, ורק אחר-כך לחסל אותו ולקחת את האבן לעצמה. נראה לה שהיא תצליח... * איזה כיף! מחר יש סאשי!!! ^0^ סוף-סוף!

Shiba Demon

New member
זה לא בדיוק נכון

היא לא תיקח את האבן לעצמה זה כול מה שאני יכולה להגיד בלי לקלקל לכם את הצפייה

אוו גאד איזה פרק!!!

פרק ענק!!! אינו ממש אבל ממש בישי כשהוא שד מלא!!!!!! מחר... מחר האליל שלי סאשומארו!!!!!! לא יכולה לחכות למחר!!! קאגומה ואינו מתאימים וגם סאנגו ומירוקו!!!

NarakuDaBoss

New member
תתכוננו, מחר סאשי הולך לתקוף

עם החרב החדשה טוקיג'ין! זה הולך להיות אדיר....

Hadassmn

New member
תגידו

אינויאשה הוא חצי חצי נכון? ברור.. אז למה הוא לא הופך פעם בחודש ליוקאי (שד) מלא?? זה מוזר לי.. כי הוא הופך פעפ בחודש להיומן אז.. בהתחלה חשבתי שביום ה-1 של החודש הוא הופך להיומן ולביום האחרון (מכיוון שאם מחר אצלנו זה גם אצלם ומחר הוא הופך לבנאדם) הוא הופך ליוקאי.. אבל זה לא הגיוני כי הוא לא הפך ליוקאי יום לפני הפעם הראשונה שהוא הפך להיומן אנשים ללא מבינים: יוקאי זה שד והיומן זה בנאדם

sintesis

New member
פיספסתי פרק, ודדוקה היום!

אבל זאת פעם ראשונה באחרונה שזה קורה! אז אם מישהו נדיב מוכן להגיד לי איפה אני יכולה להשיג או לפחות לפספר לי מה קרה בו...

L 0 L

New member
פרק מדהים!!

ואני לא מבינה את קיקיו היא רוצה להרוג אותו או לא היא שונאת אותו או לא? אךךך ואינו כזה חמוד!! והוא אנורקס הוא רזהה מאוד.. אההה היום יש פרק טוב גם אינויאשה הופך לאדם וגם סאשי!

L 0 L

New member
חח לא הבנת

כאילו בפרק היום סאשי יהיה וגם אינו יהפוך לאדם ...

love Jay

New member
סאשי בכלל לא בופך לאדם...הוא שד מלא

וראיתם איזה חוצפנית קיקיו(=סקילה!) עלקי אינויאשה שייך לה...חחחח הצחיקה אותי שתמשיך לחלום...

Hadassmn

New member
ספוילר בפנים

ראיתי את הפרק של מחר (ליתר דיוק, של היום.. כבר יום שני) ומחר סשומארו לא תוקף עם החרב הוא מבקש להכין לו אותה החרב שלטה שמי שהכין אותה.. והוא נלחם באינויאשה. מחר אינויאשה מתוודה על הפחד שלו כשהוא היומן!

למעלה