זה הזמן, זה המקום. השרשור היומי!

פרק יפה..... "אהההבתי!"../images/Emo6.gif

"אם מישו מכיר את השיר אי אין לאב, הוא מתנגן לי בשכל" "קיקיו" עלק שומרת עליו!
מסכנה קגומה היא כל כך דואגת לו, וזה מה שהיא מקבלת? בוודאי יש לה
מירוקו, קורע כהרגלו "הייתי מעדיף לעסות את העור הלבן של סאנגו" (מחשבות זימה הא?) "אני לא צריכה שום עיסוי, תודה!"
שיפו... חמוד. "וממני אתה מתעלם!!!"
אני מרחמת על קגומה.... אינו רגיש כמו נעל! וי לו מנעד רגשי של כפית (וכן גם הרמיוני חושבת אותו דבר על רון)
איפלו מירוקו, שגם הוא לא מצטיין ברגישות או בטאקט הבין מה קורה....
בקיצר, אני מתעבת את *מצה מצה* בדם ובנשמה! שתמות ולא תחזור (נהוג להוסיף החמור אבל היא אישה) ונ.ב. אני לא אוהבת את אינו בתור שד מלא, העיניים האלו לא יפות לו.... העניים הזהובות הרבה יותר יפות.... והנבים גדולים מדי.. המיני ניבים שלו הרבה יותר שקסיים.... ונ.ב.ב. אהבתי איך שקגומה התקרבה אליו למרות שהא היה מסוכן.... איך שהיא אמרה לו "אוסווארי!" הוא חזר לעצמו היא חבקה אותו... לרגע חשבתי שם התנשקו, בל לאאאא היא הייתה חייבת להתביש נכון?!

וואו, זה הגיע ממש מהר.../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif

קריפי.0_0 בכל מקרה, פרק מעולה. קיקיו רכושנית.~_~ וקאגורה ממששש מאגניבה.

לי Li

New member
מחר ססשומארו ../images/Emo99.gif

בכל אופן, הפרק היום היה שולט ^_^ והקטע בסוף היה קורע: אינויאשה: "אני לא מרגיש את הדם זורם בעורקי ומרגיש צורך להמשיך להרוג" קגומה: *מתקרבת לאינויאשה* אינויאשה: *מסתכל על קגומה* *מוזיקה דרמתית ברקע
* קאגומה: אינויאשה *בקול חלש ודילוגים קלילים* אינויאשה: קאגומה! התרחקי! *צועק בזעם* קאגומה: *מתקרבת* (XD) אינויאשה: *מתעצבן* קאגומה: *מושיטה ידיים* (*אני מצפה שהיא תביא לו חיבוק ותפרוץ בדמעות פאקצתיות*) קאגומה: אינויאשה... שב!! אינויאשה: *נופל* אני:
*כעבור דקה* אני:
(הציטוטים ומהלך המקרים לא מדוייקים, אבל תחיו עם זה
) פרק שולט ^_^

לי Li

New member
היא פאקצה ../images/Emo3.gif

דיי להתכחש לזה
מספיק לשמוע את הקול והצרחות שלה כדי להבין למה -.-" בכל אופן, זאת דעתי, אם את לא חושבת ככה זה כבר משהו אחר

לי Li

New member
-.-" (אימל'ה?)

ועכשיו ברצינות, כולם יכולים להביע את דעתם על הדמויות. אנשים פה מביעים את דעתם על קיקיו, אני אביע את דעתי על קאגומה, ולדעתי, היא פאקצה
ד"א, העובדה שהיא פאקצה לא אומרת שאני לא מחבבת אותה

חחחחחחחחחחחח יוו

זה היה קטע גדול מה שהלך שם! אבל מה שבאמת היה מרגש היה הקטע שהיא צנחה על הרגליים, ואז היה רגע של שתיקה, ואז היא פלשה לתוך הזרועות שלו
היו לי דמעות בעיניים (ברגע של הסחפות כמובן...). ושמירוקו אמר "אני רוצה לעסות את העור הרך והעדין של סאנגו". אוו, זה היה יפה!!!
גם שיפו! שהשד לא קרא את המחשבות שלו רק כדי לעצבן אותו. זה פשוט פרק מדהיםםםםםםם, מדהים מדהים מדהים. נקודה!

לי Li

New member
אוי נכון!

גם הקטע עם שיפו-צ'אן היה כזה קורע ^_^ אהבתי את איך שהוא נופף באגרוף הקטן שלו אה! והיה את הקטע שמירוקו הרביץ לאינויאשה עם ה-הממ...מקל (?) שלו בראש והוא ושיפו הביטו עליו בכזה ( -.- ) מבט. משום מה זה הצחיק אותי

לי Li

New member
כן,

דווקא מירוקו ממש מבין את קאגומה. ואינויאשה וסאנגו יכולים להלחם ממש טוב אחד לצד השני. מצד שני, קשה לי לדמיין את הזוגות האלה ביחד ^^" אז אני אדבוק בזוגות המקוריים. או, וקאגורה וססשומארו יכולים להיות זוג ממש טוב, לא? הם כאלה אדישים ואמפטיים שזה מתאים ^_^

Horse Wishper

New member
קגומה וסשומארו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגידי השתגעת
סשומארו וקגומה
הם כל כך לא דומים ולא מתאימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם ההיפך הגמורררררררררררררררררררר טוב, כל אחד והדעה שלו.... אני חושבת שאינו ממש חמוד עם קגומה ומירוקו עם סאנגו.............

קאגורה../images/Emo99.gif לא קגומה :|

חחחח וכשחושבים על זה, הם מתאימיםםםםם!!!! סשומארו וקאגורה
אוי כן, הולך ביחד.

../images/Emo58.gifספוילר בתוכן../images/Emo58.gif

לקראת הסוף באמת יהיה קצת סשומארו/קגורה... ואחרי שהאנימה מסתיימת, אז המנגה ממשיכה, ומתישהו שם סשומארו מגן על קאגורה..
אפילו שהוא אמר: "I WAS FOLLOWING AFTER A SUSPICIOUS SCENT, AND WHEN I CAME, IT WAS YOU" (דיבר אל איזה שד שאני לא זוכרת איך קוראים לו) XDD

לי Li

New member
אכן ../images/Emo13.gif

למרות שאישית הייתי מעדיפה לשמור את ססשומארו לעצמי, אבל זה לא יילך
אילו רק הוא היה אמיתי...

לי Li

New member
LOL אין, קרעת אותי

את כולך בעצבים כזה "תגידי השתגעת סשומארו וקגומה הם כל כך לא דומים ולא מתאימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם ההיפך הגמורררררררררררררררררררר" כאילו עוד שניה את מביאה לי מכות ואז "טוב, כל אחד והדעה שלו" XDDD בכל אופן, כדאי שתקראי שוב את ההודעה שלי, לא אמרתי שהם מתאימים. אמרתי קאגו--רה-- לא קאגו--מה--

קאגורה על נוצה, זה מצחיק אותי כל

פעם מחדש
אני מתה עליה, איך שהיא אמרה לשד..אממ.. חח היא אמרה משהו :| יוו קאגורההההההה

למעלה