פלטה... כוכב או ירח?
H Handsome awkward New member 25/9/07 #23 UFO רק כי יש שם חולצות של דה יוזד . ניו יורק או לוס אנג'לס?
Z Zaider New member 25/9/07 #24 ../images/Emo19.gif ניו יורק ../images/Emo99.gif עזריאלי או דיזינגוף סנטר ?
C Cherry Lips14 New member 25/9/07 #27 ביולוגיה חח לי יש תשאלות הכי מטומטמות. לישון בבית או אצל חבר\ה?
P PerfectSP New member 26/9/07 #31 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ברור שזוג אני גם בת 14!!DDDDDD: עוד מעט אבל זה לא אומר שאני לא בכיתה ט' אמ....לשאלה... אם הייתי יודעת שיש פה מתופפים הייתי שואלת מקלות 5B או מקלות 5A אבל אין לי מושג אז... קולה או דיאט קולה
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ברור שזוג אני גם בת 14!!DDDDDD: עוד מעט אבל זה לא אומר שאני לא בכיתה ט' אמ....לשאלה... אם הייתי יודעת שיש פה מתופפים הייתי שואלת מקלות 5B או מקלות 5A אבל אין לי מושג אז... קולה או דיאט קולה
C Cute Without The E New member 26/9/07 #32 קולהההה [מי הערבי שיעדיף דיאט?? טל אל תעני על זה] בלינק 182 או סימפל פלאן?
P PerfectSP New member 26/9/07 #34 לא אכפת לי.מה זה?!מה כתבת שם?!?! ../images/Emo190.gif בלינק על סימפל פלאן?!?!?! מי המוח הקרימינלי שיכול לכתוב את זה?!?!?!?!?!?! בלינק סבבה! אבל אין על סימפל פלאן!!!!!!!! ~נגעת בנקודה רגישה ~ אה..... אסקייפ זה פייט או אליסאנה?
לא אכפת לי.מה זה?!מה כתבת שם?!?! ../images/Emo190.gif בלינק על סימפל פלאן?!?!?! מי המוח הקרימינלי שיכול לכתוב את זה?!?!?!?!?!?! בלינק סבבה! אבל אין על סימפל פלאן!!!!!!!! ~נגעת בנקודה רגישה ~ אה..... אסקייפ זה פייט או אליסאנה?
B Boys Like Noy New member 26/9/07 #36 בורג../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif מדינה לייק או לוסטפרופטס?
R r love gerard New member 26/9/07 #42 מדינה לייק../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif מממ.....ג'רארד וואי ממכ"ר או פראנק איירו? ברור שג'רארד
מדינה לייק../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif מממ.....ג'רארד וואי ממכ"ר או פראנק איירו? ברור שג'רארד
C Cherry Lips14 New member 26/9/07 #43 חחחחחחחחח חחחח נו נמאס לי מSP כבר לא מוציאים שירים וחרשתי על הכל כבר>;
P PerfectSP New member 26/9/07 #48 היום הם גמרו להקליט את האלבום החדש!../images/Emo190.gif בדיוק היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!