יא חננה
P PerfectSP New member 26/9/07 #37 --יישור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif-- לוסטפרופטס!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif אני מתה על מדינה לייק,אבל אין מין שאלה זו להשוות ללוסטפרופטס?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ברור שלוסטפרופטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחח,אני בדיוק שומעת אותם פיונרל או 30 סכונדס?
--יישור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif-- לוסטפרופטס!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif אני מתה על מדינה לייק,אבל אין מין שאלה זו להשוות ללוסטפרופטס?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ברור שלוסטפרופטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחח,אני בדיוק שומעת אותם פיונרל או 30 סכונדס?
P PerfectSP New member 26/9/07 #39 פחחחחח,ברור ש-MCR ../images/Emo190.gif אה...... בויס לייק גירלס או פול אאוט בוי?...
P PerfectSP New member 26/9/07 #41 טוקיו הוטל!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif כעעעעעעעעעעעעעפרות עליהם!!!!!!!!! מי,מי הולך להופעה????!?!?! אז...לעניין סימפל פלאן[ובאמא'שכם זהרו בתשובה ] או באסטד? פחחחחח,אני יודעת מה הייתה התשובה של אור [לא משנה,היא לא מפה ]
טוקיו הוטל!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif כעעעעעעעעעעעעעפרות עליהם!!!!!!!!! מי,מי הולך להופעה????!?!?! אז...לעניין סימפל פלאן[ובאמא'שכם זהרו בתשובה ] או באסטד? פחחחחח,אני יודעת מה הייתה התשובה של אור [לא משנה,היא לא מפה ]
P PerfectSP New member 26/9/07 #49 פוב...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif אני אוהבת רק שני שירים וחצי של פאניק אה.... ביסקוויט רגיל או את הביסקוויט שוקולד הזה?
פוב...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif אני אוהבת רק שני שירים וחצי של פאניק אה.... ביסקוויט רגיל או את הביסקוויט שוקולד הזה?
C Cute Without The E New member 27/9/07 #50 ../images/Emo11.gif רגיל =] אעעע..... טלנובלות או ריאליטי?
L LunacyFringe New member 27/9/07 #53 לא יודעת.../images/Emo12.gif כי בישרא 80% פוזאיסטים. אבל בישרא הרבהרבה יותר נוח. אז תכלס, ישרא ולשים זין על 80% מהתגובות. D: מונסטון או הוטופיק?
לא יודעת.../images/Emo12.gif כי בישרא 80% פוזאיסטים. אבל בישרא הרבהרבה יותר נוח. אז תכלס, ישרא ולשים זין על 80% מהתגובות. D: מונסטון או הוטופיק?
R r love gerard New member 27/9/07 #55 חולצות../images/Emo11.gif../images/Emo129.gif מממ....לד זפלין או קווין? זה הולך להיות מעניין
T the darkness boy New member 27/9/07 #56 קווין. מי זה השני?(בורות מצדי ) ג'ניפר אניסטון או אנג'לינה ג'ולי( )?
R r love gerard New member 27/9/07 #59 לחמניה../images/Emo129.gif אמממ... הביטלס או די פרפל? חעחעחעחע ס'חופרת אני
C Cute Without The E New member 28/9/07 #60 הביטלס אני חושבת ../images/Emo12.gif חום או קור? --אעעעעעעעעעעעעע חמלייי חמליחמליחמלי חםםםםם.