"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי"

SNTQ

New member
"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי"../images/Emo3.gif

טיפה שונה מהרגיל.. סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
מזל טוב לדרורי על "רוכב החודש"
מזל טוב למורוש' על יום הולדת 16,מזל טוב לנעם על יום הולדת _(?)
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ram ram

New member
עונה....

טיפה שונה מהרגיל.. סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..- יום ראשון... כי לא הייתי בבצפר... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ... לא יודעת... בתכלס זבל של שבוע.... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חלוקת "כנפי הזהב"... שסבא שלי היה אמור להיות שם... התעצבתי מעט כי.. ראיתי את סבתא שלי בוכה.... לא נעים.... התעצבנתי על.. הרכזת שכבה ואל האחות כי הייתי צריכה לעבור גהינום היום כדי לקבל אקמול... אבל בסוף סלחתי כי .. כי אני כבר בבית.... התאכזבתי מ... כי... מעצמי... שלא הייתי שבוע בחווה.... בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב... סבא.... [למרות שלא הכרתי אותו...] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע... מממ... שיחות... לא נפרט... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... "אני סער בן חמו"... למרות שזה מיום שבת.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... הייתי בירושלים... [גם זה בשבת...] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר אחרי שחזרתי הביתה ב-1... הסרט הכי טוב שראיתי... לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי... חחח.. ירושלים..!!! [יום שבת] ולקניות ביום ראשון... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מממ.. אמא קנתה.. משקפי שמש, חולצה וכובע... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... שיש לי את האח הגדול הכי טוב בעולם..!!!!
התודה שלי השבוע היא ל...מחנכת... שהייתה אחלה איתי... פינקתי את עצמי השבוע עם... עוגה טובה שאמא הכינה.. מאכל השבוע שהיה הוא... אוכל של סבתא... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טוב וברע... בעיקר ברע..." או משו כזה... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת... כל מיני.. אלבום השבוע שהיה.. החדש של סנופ דוג... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה... MP3 הייתי מוחקת מהשבוע הזה... את הבקרים...ואת היציאה מהמקלחת כל יום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... יהיה בחווה..!!! ירגיש טוב..! ושירושלים יבואו..! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא... קובי...
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע... שיש סיכוי שאני יהיה בקורס... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... שאני יהיה בקורס.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... ירושלים... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא מגניבה אבל זה מה יש.... (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. מזל טוב לדרורי על "רוכב החודש" מזל טוב למורוש' על יום הולדת 16,מזל טוב לנעם על יום הולדת _(?) מזל"ט ותודה...

ווינגז

New member
נהנהנהנהנהנהנה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, אין ספק בכלל.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תפוז.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את יעלי בפעם הראשונה. ואת ניצן [ושמחתי לראות גם אתכן, מורן ושני... פשוט אותן פגשתי בפעם הראשונה
].
התעצבתי מעט כי.. לא הספקתי לדבר עם אנשים שרציתי לדבר איתם... ונעמה כעסה עליי.
התעצבנתי על.. לא מדברים על זה.
אבל בסוף סלחתי כי .. ...
התאכזבתי מ... כי... העובדה שבקושי דיברתי עם אנשים.
בכיתי מעצב/אושר כי.. אמא שלי עצבנה אותי עד שהתחלתי לבכות.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אדיר מילר, אין ספק.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היום? כשהמחנכת הזמנית שלי אמרה לי כל הכבוד על התעודה... ושהיא מעולה (למרות שהיא זבל).
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי לתפו"ז!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיע לתפו"ז.
הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי בכלל?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הPrime הסגול.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין לי כסף להוציא, כבר השקעתי את כולו.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בעיקר את ניצן, מורן, שני ויעלי
.
התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי שהרגיעה אותי ועזרה לי המון בשלישי.
פינקתי את עצמי השבוע עם.. יציאה עם חברים למסעדה.
מאכל השבוע שהיה הוא.. הקינוחים ששני ערבבה ביחד.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע טוב.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כרגיל, "שיר פרידה".
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משהו ספציפי.
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עד שיהיה טוב, עד שיהיה".
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא מעט דברים, למעשה.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשמור על מצברוח טוב.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חשבתי שיש רק שמש אחת.
השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא חשבתי על זה עדיין. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה קצת רגוע בלימודים. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כרגיל.

gili600

New member
עונהה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום. הייתי בחווה ועשיתי מתיחות לדוזי =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבוחן בשל"ח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא לא שונא אותי התעצבתי מעט כי.. מיה לא הייתה להצחיק אותי בשיעור מתמטיקה :( התעצבנתי על.. חגית היא ברחה לפניי שאמרנו לה אבל בסוף סלחתי כי .. זאת חגית התאכזבתי מ... כי... מהציון במדעים :S בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הברד של נעם מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני רואה היום את דוזי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הציון בשל"ח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתכונן להכתבה בערבית הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה לי זמן לטלוויזיה!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שומדבר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחר התודה שלי השבוע היא ל.. שחר פינקתי את עצמי השבוע עם.. אמבטיית קצף אם זה נחשב מאכל השבוע שהיה הוא.. השניצל של נעם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לומדים קשה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל מה שרצית אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. עובדים קשה! קשה נוראא הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלימודים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח לנסוע אל אורטל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שחר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות את שחר והשיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אהיה על דוזי והוא יילך לי טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שבוע טוב לכולם

נעם222

New member
עונהה

סיכום השבוע:היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון כי החברות שלי הפתיעו אותי והביאו לי בלונים והייה לי יום הולדת (הייה ממש כיף) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע היום הולדת כמובן :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע ההסכם עם רועי התעצבתי מעט כי המורה לשל"ח עשתה בוחן עם שאלה אחת ואף אחד לא ידע :/ התעצבנתי על דור אבל בסוף סלחתי כי הבנתי שזה לא סיבה לריב התאכזבתי מחן כי הוא הבריז לי ! בכיתי מעצב/אושר כי לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע שפיכת הברד ביום רביעי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו ההסכם מרועי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי קיבלתי 96 במדעים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעבור את המבחן בבר אילן הסרט הכי טוב שראיתי לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי מסעדה ביום שישי חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ לא בזבזתי כלום אבל קיבלתי הרבה כסף=]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע רועי בגלל ההסכם התודה שלי השבוע היא לרוני פינקתי את עצמי השבוע עם יום שלם בלי כלום (יום רביעי) מאכל השבוע שהיה הוא פסטה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?יום הולדת >>> מבחנים!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ I JUST A KID אלבום השבוע שהיה לא הייה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה אמממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הבוחן בשל"ח והמבחן בערבית הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני ירגע ויכיף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא אמממ לאוסס חח השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לתוצאות של כל המבחנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יעבור את המבחן בבר אילן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טלל

SILVER LADY

New member
חזרתי מוקדם ובאלי :]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום :] קיבלתי 96 בביולוגיה חיחי וכי היה שיעור מעולהה!! וסתם יום חמודד וחמצחיקק!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היוםם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממ שחושבים על זה אז רק השיעור התעצבתי מעט כי.. תותי לא הרגישה טובב התעצבנתי על.. --- אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...עצמי.. בכיתי מעצב/אושר כי..פוצ לא הרגישה טוב =[ אבל עכשיו היא כרגיל חיחי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום עם דאן ויותם חחחחח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."קיבלתי 96 בביו" חחחחח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שקיבלתי פאקינג 96 בביוו !! 3> ועל השיעור היום!!סוףסוף יצאתי מאושרת מהצוציקית החמודה הזאתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעשות היום לונג' לג'ס חחח.אבל עשיתי!!והיה מעולהה
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.שהברזתי מביצפרר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נאדהה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הממ יש כמה דברים התודה שלי השבוע היא ל..הממ אין מישו מיוחדד.. פינקתי את עצמי השבוע עם..זה שלא הלכתי לביצפרר! חיחי מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תותי לא הרגישה טובב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב על תותיי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..היא חזרה לאכולל :] ולטרוףף P: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב על תותיי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילך טובב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקהה.כי הוא יטוסס=[ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):עזבו שטויות (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. מזל טוב לדרורי על "רוכב החודש" מזל טוב למורוש' על יום הולדת 16,מזל טוב לנעם על יום הולדת _(?)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifהיה.. ממ מעורב.. P=

טוב קודם כל הייתי בתחרות בשבת אז ייהייי לי..
היה כיף וראיתי אנשים, חוץ ממשהו שהפריע אבל לא משנה.. יום אחרי זה היה דוחה, אמרו לי דברים לא נחמדים כלכ ך ומישהו שמאוד יקר לי החליט לצאת לי מהחיים עם הרבה מאוד "מחמאות" כליווי.. =\ יום שני היה מאוד קשה, היה לנו מטווחים, אבל עם התמיכה שיל יעלי היה לי יותר קל להתמודד.. יום שלישי היה ממש כיף, חח נפגשתי עם יעלי שניס ומורני והיה אדיר..! (תרתי משמע
) רביעי היה בסדר, הייתי עייפה מתה אז חזרתי הביתה מהצבא ופוף למיטה.. חח והיום היה גם ממש כיף בבסיס ואז בצב"ח היה משעשע
זהו, בקיצור שבוע ממש נחמד =]]

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאוי אאאאוווופפפסססס

חחח רק עכשיו שמתי לב שעניתי כמו בפורום סוסים במקום לפי מה שרעות רשמה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי כי היה מצחיק
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ משהו בצבא היה טוב =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משהו שלא ממש בא לי לכתוב התעצבתי מעט כי.. מישהו שחשוב לי שונא אותי כרגע וניתק קשר התעצבנתי על.. זה בהתחלה הוא לא רצה להגיד לי למה אבל בסוף סלחתי כי .. הוא גם ככה לא סלח אז זה לא משנה התאכזבתי מ... כי... ממנו כי ציפיתי ממנו קצת מעבר.. בכיתי מעצב/אושר כי.. הייתי בהסטריה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההופעה של אדיר, דפנטלי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אהה.. זה בצבא.. "מאז שהגעת לענף נהיה פה יותר מגובש וכייף" :] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למרות הקושי הצלחתי בסוף לעשות משהו שיהיה לי מאוד חשוב בהמשך השרות.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עשות את זה הסרט הכי טוב שראיתי.. משהו אתמול בהולמרק המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לדבר הזה של תפוז.. חח ואתמול בצב"ח היה גם מצחיק ממש.. =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה לאחי הקטן משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וואו הרבה אנשים
היה לי שבוע מורכב מאוד התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי, היא יודעת למה.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה אוכל? (אבל די, זהו, דיאטה..(?)) מאכל השבוע שהיה הוא.. תירס וצ'יפס שאכלתי המון, כמעט כל יום אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "קצת מהכל בשבוע אחד" משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי, טיפה טיפה אני אוספת את השקט שבי.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ה"מחמאות" שקיבלתי, כי הוא יכל פשוט להגיד לי מה שהוא רצה גם בלי זה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתפרק במסיבה ממש טובה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחחח כה אה..!?

*מגיע לי צל"ש* חחח כפרות היה מצחיק!

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחח תכלס

רק לא נראה לי שתפוז יאשרו אותו מסיבה כלשהי..

חחחח שוס!!!

דוגרי מתאים לנו!
אבל סיכמנו שיש לנו פורום חדש, לא? הפרעות פסיכוטיות בשביל הכייף

2eye

New member
אניאנאיני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום: היום, אני חושב, כי התגברתי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: קרו דברים טובים, אבל בהולים בעצב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: העזיבה התעצבתי מעט כי: לא בדיוק התעצבנתי, אבל היה לי חשק לשבור משהו התעצבנתי על: הממ....אפאחד אבל בסוף סלחתי כי לא התעצבנתי על מישו התאכזבתי מ -נו וואן- כי -נו וואן- בכיתי מעצב/אושר כי: קשה לי, עצב-מן הסתם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: אני מניח שהשטויות עם פוקסי או פיקסמן. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: המפשטים של דרור. :) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי התגברתי. ולמדתי להעריך דברים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעמוד ככה. הסרט הכי טוב שראיתי.. X המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה, דיאלוג בחשכה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אני מניח שביום השבת הקנייה שתהיה לי ברוכב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: את כולם מהחווה, היו כ"כ טובים איתי. התודה שלי השבוע היא ל דן, אופקורס. פינקתי את עצמי השבוע עם X מאכל השבוע שהיה הוא: אינלי מושג אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הממ, קשה..." דה בריג' " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: wonderwall/oasis אלבום השבוע שהיה: X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "I don't belive that anybody feels the way I do" הייתי מוחקת מהשבוע הזה: לא יודע, אני מניח שאת העזיבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אמשיך לחייך, כמו היום... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: דן, אמרלד, וכל החברים בחווה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שגרה, ולהתחיל להבין מה הולך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דן

lereran

New member
עונהה בא לייי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מממ המסיבההה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המסיבהה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. לא משנה התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. לא שלחתי!!! התאכזבתי מ... כי... עצמי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח הפגישה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חח העבודה הארורה הזאת... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי !!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור תפאקינג מבחן קשה הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ השבוע לא ראיתי משו מי יודע מה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המסיבהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! ממ זה היה ממש ממש שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גיליעעעע התודה שלי השבוע היא ל.. הדר פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה.... יותר מידי מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידעעע אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לוידת.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. love you lately אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום רביעי!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יעשה את מה שכזה רציתי ... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פףף. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור קפיצות טוב!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נעםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה