"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי"

favory

New member
באלי =]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי! כי כולם התנהגו כ"כ יפה וכולם נתנו יחס ואהבה! ואני אוהבת את כולם באמת!1!111! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..- אע...העידוד שנתנו לי ושגיליתי ששבוע הבא אבא שלי טס! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...-חיבוק מאדם שאני מאוד אוהבת התעצבתי מעט כי.. - השיעור בשלישי..ציפיתי ליותרר התעצבנתי על.. - "חברה" האמת שהיא לא מבינה כמה היא פוגעת בי והיא עוד ממשיכה אבל בסוף סלחתי כי .. - אני לא סלחתי, לא אסלח, לא סולחת התאכזבתי מ- איילת =[ היא לא מבינה שכל הקטעים האלו מגעילים בכיתי מעצב כי..לא אפרט הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- משפט.. " יפה שלי! אני חולה עלייך נשמתי! רוני,אל תלכי! " חח חמודד מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..-רוני אני אוהב אותך,הכל יהיה בסדר..אני אעזור לך! סתם כייף הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - השגתי את מה שאני רוצה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... - לשרוד שבוע כ"כ טוב הסרט הכי טוב שראיתי..-ממ..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..- החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- ששששש..רק 2 יודעים את זה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- עומרי ויהב וסנואית! התודה שלי השבוע היא ל..- יהב ועומרי
פינקתי את עצמי השבוע עם..- אמבטיה טובה מאכל השבוע שהיה הוא..- יאפרח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?-"השבועע המושלם ! " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..-כלום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..- אשןן המון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..-אני? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..- חווה,שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..- טיסה לחול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..-אנשים מהחווה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):- (מוזמנים להוסיף שאלות..)- שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

PinkPony

New member
../images/Emo28.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הייתי חולה אז היה שבוע מעצבן
אבל אתמול היה כיף =) והיום
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות , שני ועדי באו אליי .. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי את הסוסה שלי היום אחרי שלא ראיתי אותה מיום ראשון
התעצבתי מעט כי..כי לא הרגשתי טוב . התעצבנתי על.. אפחד .. אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי... מזה שהייתי חולה . בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי . הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחחחחח שני ועדי באו אליי וכ"כ צחקנו ! תזהרו מבני סלעע
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת . הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ממ לאדעת .. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקטוף 30 ומשהו תפוזים טעימים ! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי .. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה .. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי באמת צריך לקנות קובן מגבת .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת . התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה אנשים . פינקתי את עצמי השבוע עם.. מיץ תפוזים
מאכל השבוע שהיה הוא..תפוז .ותות . אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? - שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הרבה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שהייתי חולה .. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא לשם .. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..להיות הרבה בחווה =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות .. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשים נחמדים
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Ontario R Z Y H

New member
שלום!!!!!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום ואתמול , כי אני צרודה וכולם צחקו מזה וזה ממש הצחיק אותי=] ימים טובים! וכי זה סופשבוע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. צחקתי המוווווון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממ התעצבתי מעט כי.. ישלי ככה (מסביב לכל העולם) מבחנים ועבודות!! איףף התעצבנתי על.. אלעד המטומטם הזה!!! אבל בסוף סלחתי כי .. איכ מי סולח לחרא הקטן?! התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא לא קלט בכלל בכיתי מעצב/אושר כי.. צחקתי כמו מטורפתתת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שאני צרודה=] חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שלום! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הולך לי טוב! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד תשבוע הנוראי הזה! בסוף נגמר טוב=] הסרט הכי טוב שראיתי.. הומממ למי היה זמן לראות סרטים בכלל!? חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פפפ למיטה שלי איי גס! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פחיות קולהP: זה קטלני! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הצחוקים של כולם התודה שלי השבוע היא ל.. כולם=] חברי הטובים פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקלחת חמה=]=] מאכל השבוע שהיה הוא.. הוהו המאפינס בבצפר!! חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לצחוק בלי הפסקה" או "עצרו! אתם טיפשים!XD" או "שלום!!" XDXDXD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Mama של MCR אלבום השבוע שהיה.. black parade משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. שלום! אני נוסעת... חחחחחחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מבחנים+עבודות+בצפר !! חוץ מההפסקות וההברזות חחח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לפסטיבל מטאל... לא יקרה!! אוף=/=/=/ לפחות יש תחרות להתנחל בה בלי להתחרות פפפ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שהר השמנה שליP:p: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לצחוק=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לצחוק=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הואא.... אולי לדבר איתו סוף סוף סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

SNTQ

New member
כי היה שבוע ממש טוב../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול (רביעי) בערב כי הייתה בת מצווה של בת דודה שלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. בת מצווה של בת דודה,חזרה לקשר עם ידיד
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בבת מצווה של בת דודה שלי עשינו לה הפתעה וקישרנו את אחי לאולם,הוא הוקרן מהודו על המסך שהיה באולם ואיחל לה מזל טוב (וביקש אפילו מכמה הודים שם לברך אותה
) והוא וכל החברים שלו שרו לה מזל טוב
התעצבתי מעט כי.. הגעגועים לאחי גוברים וזה קשה כבר
התעצבנתי על.. ידיד שהתנהג בילדותיות
אבל בסוף סלחתי כי .. ביקש סליחה
התאכזבתי מ.. כי.. חברה שנגררה למעשה שלילי עקב לחצים של חבר שלה
בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר בבת מצווה של בת דודה שלי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מבחן בספרות היום (מי היה מאמין שמבחן יכול להיות כ"כ מצחיק:])
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני מתגעגע אלייך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי ונאמתי מול 500 איש
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. הנ"ל ולשבוע העמוס שהיה
הסרט הכי טוב שראיתי.. נהפוך להצגה? החולה ההודי (עם אושרי כהן
)
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בת מצווה של בת דודה אתמול
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. השמלה וההכנות לבת מצווה (איפור,שיער וכו'..)
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בן
התודה שלי השבוע היא ל.. בהמה כרגיל-שהכי נמצאת פה בשבילי שאני צריכה,ולבן שידע להגיד את המילים הנכונות כשהייתי צריכה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל ההכנות לבת מצווה שעלו לא מעט כסף,אבל היו מאוד מהנות
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת שוקולד ממש טעימה בבת מצווה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חלשת אופי"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. בשוק מעצמי אבל- מתגעגע של אייל גולן
אלבום השבוע שהיה.. מבול של אורפנד לנד
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין משו שאני חושבת עליו כרגע
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם ידיד וגעגועים לאקס
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה כמובן בקשר איתו שוב (מה שלא יקרה) ואהיה עם בן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כרגיל-אחי.. והפעם גם בן
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ביום שישי לראות מישו
ומאוד מקווה שאת אדם גם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נחזור לדבר ואראה את בן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בן,דור,אדם,בהמה שלי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מאתמול בבת מצווה,אני האמצעית

ש נ י ס

New member
../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישי, גם בגלל הטקס עם מורני, ניצקוש ויעלי
, וגם בגלל הבשורות (!). ויום רביעי, בגלל המטר עשרה, ובגלל הסוסה
,וכי ראיתי את ענברי!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שלישי ורביעייי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הטלפון הזה.. התעצבתי מעט כי.. זה עדיין לא ממש סגור.. התעצבנתי על.. מישו מהעבודה.. אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח?! ,כלב! התאכזבתי מ... כי...מממ...מאפחד.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..א-ד-י-ר מ-י-ל-ר
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כשאני ניזכרת בחלקים מהמופע של אדיר..
והטלפון..חחח (לחייך ולקפוץ ולהתנהג כמו מפגרת!) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי יחסית סבבה...גם סוסה חדשה וגם 3 שבועות שלא רכבתי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחזור לשם.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתייייייי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ת"א יום שלישי, והחווה יום רביעי! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..המופע, הרכיבה, והאנשים! התודה שלי השבוע היא ל..אלוהים. פינקתי את עצמי השבוע עם..רכיבה.. מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל של תפוזזזז!!! והרבה ממנו!!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מהפך..זה ממש היה ככה! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. פרגלישז- פרגי. אלבום השבוע שהיה..ממ.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."את כל מה שנשאר, מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר, לעוד יום נהדר" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הכאבי ראש!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה עם תולל..ועם מורניי ( בשבת
) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אדיר, מורני, ניצקוש, יעל, הוא והיא. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..י-ו-ם ש-ל-י-ש-י ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-אמן- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כלמיניי.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):המממ...בא ליי
מורי (בת דודה מותקקק), סבאא, ואניי

Vintage Queen

New member
../images/Emo199.gifמשעמם לי../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. המממ אתמול היה ממש נחמד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחלתי לרכב שוב =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממ איי גס 10 חודשים עם החבר התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתי =] התעצבנתי על.. אולי על הסוס הטיפש שמנסה להרוג אותי כ-ל הזמן!! והיום דפק לי ביס בלכי וכמעט תלש לי אותה... אבל בסוף סלחתי כי .. הוא פשוט שמיין וחמוד התאכזבתי מ... כי... אפאחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שהתהכפנו! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי לרכב חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להצליח לרכב תבהמה הזאת הסרט הכי טוב שראיתי.. המממממממ אני רוצה לראות היום בוראט וזה בטח יהיה סרט נחמד, אבל חוצמיזה לא ראיית ממש המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הממ אתמול להופעה של משינה מסתבר, פשוט כי לא יצאנו לאף מקום אחר, אהה בעצם אתמול ארוחת בוקר בגולף ביסטרו בר! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אני לא זוכרת אם זה היה השבוע, אבל מעיל של פומה, ובלי מינוסים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הכל =] התודה שלי השבוע היא ל.. לוידעת פינקתי את עצמי השבוע עם.. מעילל מכנסיים ועוד גרבי רכיבה מגניבות מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת שוקולד של אמא! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. חח פולקרמה! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישלים שעות שינה! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שומדבר מיוחד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. תסרט בוראט חח

מממממ... אני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:ראשון .. כי הייתי איתו והיה משחק בסטט הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:לקבל את המבחנים.. והאימונים היו טובים!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :שלמרות שהוא לא פה יצא לי לדבר איתו המון ואני כל כך מתגעגעת.. התעצבתי מעט כי.. :הלגילד היה קקה התעצבנתי על.. :עימנואל אבל בסוף סלחתי כי .. הוא מצחייק התאכזבתי מ... כי...:בתחילת השיחה.. כי הוא חשב רק על עצמו בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר.. כי כי פשוט טוב לי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:כל השבוע.. אבל כולו!! בגלל עופרי הזאת וואוווו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:אני מתוורדת בגללך!!!!! חעחעחעחע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :בגלל היסטוריה ומתמטיקה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לסיים את זה היום הסרט הכי טוב שראיתי..:משו על ילדים שחורים באמריקה.. מממ....לא זוכרת.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:אממ.. אממ.. אממ.. עופרי!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: אממ... השופינג בבית מרקחת.. כל הסבונים וכל הבשמים איי היה מעולה חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.:יום ראשון. וסרילנקהההה. התודה שלי השבוע היא ל..עופרי.. שהפכה את השובע למושלם... פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא סבונים ושוטויות כאלה.. ומסאג'ים בספאאא מאכל השבוע שהיה הוא..:חח כדורי שוקולד! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ממ עופרי?! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..MY LOVE אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:חח כלוםםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה הכי בעולם עם היפות שליייי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..דפנטלי עופריייי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיחזור כבר אבל זה עוד הרבה זמן מהשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא יודעת... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המון.. הוא בעיקר.. עוז עופרי ווצירמיס שליייייי

בלה.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, כי היה מצחיק. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל מיני דברים שאמרתי ועשיתי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום רביעי [?]. התעצבתי מעט כי.. הבנתי כמה דברים. התעצבנתי על.. הסתומה הזו בהרצאה. אבל בסוף סלחתי כי .. היא סתם סתומה. התאכזבתי מ... כי... בלה, כי ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. התפרקתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור מתמטיקה אתמול. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "נחת". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה טוב באסיפות הורים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לענות. הסרט הכי טוב שראיתי.. דומה? :|. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ההצגה בראשון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הוהוהוהו. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיעור מתמטיקה אתמול. התודה שלי השבוע היא ל.. יעליק ויעלי המברעש"מית
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. יום סטלה
. מאכל השבוע שהיה הוא.. קרימצ'יז. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "ייאוש מתגבר" :|. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Don't feel like dancing. אלבום השבוע שהיה.. אהה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Could it be any harder? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמצא כוח לעבוד כמו שצריך. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שינצי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הוהוהוהו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שילך לי טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אף אחד, למען האמת. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי שישי כי החזרתי מים המלח והיה בסטט הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נסיעה לים המלח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. - התעצבתי מעט כי.. - התעצבנתי על.. - אבל בסוף סלחתי כי ..- התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..לא לפה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כלמיני שטויות בטיול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אתם לא תבינו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להצליח להירדם בקור הזה
הסרט הכי טוב שראיתי..ואי..לא ראיתי כבר הרבה זמן
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ים המלחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ים המלח(כמה מפתיע
) התודה שלי השבוע היא ל..פוקסי פינקתי את עצמי השבוע עם..כניסה לים המלח ולמעיין טבעי שגילינו..חיחי
מאכל השבוע שהיה הוא..פויקה?..חח בלעכס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."לטיול יצאנו,כלנית מצאנו.."חחח אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את מה שהיה ביום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייסע למיככ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממ.. כנס ט'(?) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא משהו מיוחד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מיככ

טללאדי

New member
עונה..............

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שישי בגלל השיעור הצוצלח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור התעצבתי מעט כי.. נקעתי בשירותים של החווה...... התעצבנתי על.. עומרי ויהב כי הם צחקו עלי...... אבל בסוף סלחתי כי .. כי בכל זאת הם "הצילו" אותי....... התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שיונתן נפל חח!!!!!!!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. פיצי ופיצי איזו אירוניה....... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי!!!!!!!!!!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. לקפוץ! הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עומרי ויהב בגלל החילוץ! התודה שלי השבוע היא ל.. עומרי ויהב??! פינקתי את עצמי השבוע עם.. לעשות קאנטר על ניקי!!!!!! חחחחחחח...... מאכל השבוע שהיה הוא.. ביסלי! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חילוץ" חחחחחחחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ואת...... אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. זה שנתקעתי בשירותים בחווה....... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח...... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עומרי ויהב כי בשירותים לא היה בדיוק הרבה אור חחחחחח........... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לקבל את הציונים של כל המיליון מבחנים שהיו לנו חחחח....... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. עוד שיעור מוצלח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

favory

New member
ממ..

הלוו אנשים,חרשתם על התמונה.. מה קרה מלחמה?!?!
חחחח סתם..אני שמחה שהלך לך טוב רק חבל לי על בר..=[[ טוב אני לא אפיל את זה עלייך..

חח לקחת את ההיתקעות בשירותים קשה

שטויות נו זה קורה לפעמים
חחח הו פיצי ופיצי האירוניה! וזה אפילו לא אירוני

עונה ../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
רביעי
סוף סוף הרגשתי כמו חלק מהחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
עליתי קצת לרכב אחרי ההובלות ביום חמישי והיה כיף הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
היחס כלפי בחווה השתפר בהרבה התעצבתי מעט כי..
תחילת השבוע פשוט עייפה אותי התעצבנתי על..
מישהו שלא התייחס אלי למרות שיש ביננו איזה קשר אבל בסוף סלחתי כי ..
עוד לא סלחתי. ניראה אם היום אני אסלח. התאכזבתי מ... כי...
הרבה אנשים סביבי. בכיתי מעצב/אושר כי..
עצב, תחילת השבוע. סתם היה לי רע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
המדריך החליט להראות איך הוא מרים כדור של הורס בול בלי רצועות ונפל
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"אני סומך עלייך הכי מכל המתנדבים בחווה הזאת" (אתמול
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
הרגשתי שקרעתי את התחת בשיעור היום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
שיעור הרכיבה היום הסרט הכי טוב שראיתי..
ממבו איטלינו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
הפרישה אל האמבטיה הייתה המקום הכי טוב שאליו הגעתי בסוף כל יום
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
לא קניתי כלום האמת היא
מחכה לראות אם אני צריכה ללכת לקנות מגפיים (כי שלי מתחילות לדבר אלי) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
היחס שקיבלתי בחווה משני מדריכים. התודה שלי השבוע היא ל..
ר' וי' שמזה עשו לי את השבוע בחווה. פינקתי את עצמי השבוע עם..
לא... לא היה כזה. מאכל השבוע שהיה הוא..
אגס
פשוט שלא היה לי זמן להתחיל לאכל משהו אחר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
לוידעת, משו קיטשי ורומנטי כזה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
לדודה טובה יש תרנגולות....
אלבום השבוע שהיה..
לא שומעת אלבומים. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
i don't wanna miss a thing הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
כמה אי נעימויות והתנשאויות כלפי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אוכל להירגע קצת ולצאת לראות תתחרות באינטרא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
החווה, באמת. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
שיעורים טיפוליים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שהגישה בחווה תשתנה אפילו עוד קצת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
ניייייטטטטעעעעע
אבל זה כניראה לי יקרה

LordHorse

New member
סופסוף משהו לא שגרתי=P

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי.שיעור קפיצות שיעור קפיצות! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור קפיצות שיעור קפיצות! וגם הרכיבה על לורדי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היו המון לידות,וכולן בנות,מזל"ט!
התעצבתי מעט כי.. הפחדתי את לורד ברשלנות (תצרחי שעתיים על הסוס שלך! רק אל תגעי בו בלי שהוא רואה! טיפשה!) התעצבנתי על.. האנשים שאיתי בקבוצה באזרחות,אנשים טיפשים. אבל בסוף סלחתי כי .. ילדים טיפשים,שיסתדרו לבד. התאכזבתי מ... כי... לא יודעת,אנשים,אה! אני יודעת.אבל זה לא לפה. בכיתי מעצב/אושר כי.. אמ.אני רוצה שיעורי קפיצות,אני רוצה לקפוץ,רק שזה לא ילך,ואני אעשה מעגלים סביב זה לנצח. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. האמת שמדריכים שמקללים זה מאוד מבדר,מאוווד.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."We Live In A Beautiful World" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הישיבה שלי השתפרה (לדברי תהילה.),אני פחות עקומה
(לדברי.),והמפגש הורים היה מצוין,ומאוד מבדר. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר,להתמודד עם המבחן הטיפשי במתמ',לעשות את העבודה באזרחות עם אנשים טיפשים. הסרט הכי טוב שראיתי.. נו,ראיתי משהו,או שלא בעצם. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה,למיטה שלי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המונים של בקבוקי מים,קפואים
,הו הצמא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיעור קפיצות שיעור קפיצות! התודה שלי השבוע היא ל.. למדריכה שלי,ולסוסים,מל ולורד השולטים!:# פינקתי את עצמי השבוע עם.. ביום חמישי,לקום מאוחר לביצפר (חצי שעה
) וארוחת בוקר בארומה. מאכל השבוע שהיה הוא.. התמכרתי קשות לבמבה,זה מתחיל להפחיד.אני פריקין מסיימת שתי שקיות גדולות ביום! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השגרה,או הטיפשות,או שיעור הקפיצות,או משהו כזה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Angels של רובין. אלבום השבוע שהיה.. ^___^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."You Don't Know What You Got 'Till It's Gone" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריבים עם ההורים,את הריבים בכלליות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה משהו..לא שגרתי,אזכה בלוטו או משהו,ואז אני אקנה סוס. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מל ולורד,האהובים שלי,האבירים שלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בבקשה לא להיכשל במתמ',בבקשה,אני רוצה הבימה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני כן יקפוץ,שיבינו שאני רצינית. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני. שבוע נעים וטוב!
תהנו,תצליחו,תאהבו,תחכימו

למעלה