"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי"

PinkHorse

New member
=].

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני נראה לי.. לא נראה לי שהיה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לישון בחווה למרות שאני פה עכשיו ומפחיד לי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
ג'וניור מגולח. לא הקאתי משוקו יוטבתה (עדיין!!) התעצבתי מעט כי.. אני לא יודעת לרכב, חסר לי כסף לדברים חשובים ועוד משהו. התעצבנתי על.. הרבה. אבל בסוף סלחתי כי .. חלק סלחתי וחלק לא.. כי ככה זה אמור להיות. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי בסוף ויתרתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. התחנפתי לאמא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו הרבה כרגיל.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כלום. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הסתפרתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד תקופה ארוכה כזו של אימונים/תחרויות. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי כלום. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תחרויות, תספורת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מקווה שאת הלינה בחווה XD. התודה שלי השבוע היא ל..ג'רום כמובן.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. תספורת, דאודורנט ב17 יורו. מאכל השבוע שהיה הוא.. הסנדווצ'ים של אמא=]. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? The Money Makes it all שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא שמעתי יותר מדי... אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רכיבות גרועות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב בצורה נורמאלית מחר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'רום. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הממממ רכיבות.. לראות אך הולך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיו רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל החברים מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני בחווה אז אין לי תמונות על המחשב..

SoosKatan

New member
אני!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
יום ראשון! כי רכבתי על פפני!! (פפוניטה) !! היה מדהים!! פפוניטה היא סוסה שעתידה להיות הסוסה שלי ושל מתן
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הלך לי מעולה באיזה מבחן :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
סוד. [= התעצבתי מעט כי..
כל החברים שלי יצאו אתמול לבלות ואני נשארתי בבית ללמוד. =| התעצבנתי על..
חברה שלי. אבל בסוף סלחתי כי ..
אני אוהבת אותה. התאכזבתי מ... כי...
אבא שלי. בכיתי מעצב/אושר כי..
נעול. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
היה איזה קטע ענק עם ידיד שלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"את ממש חשובה לי. ושלא תעזי לשכוח את זה. אני תמיד תמיד יהיה פה." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
אני מרגישה שהסוסה קרובה אלי :) בקרוב בקרוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
אשכרה לספר לה. הכל. הכל. הסרט הכי טוב שראיתי..
לא ראיתי :( המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
החלום שלי :) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
שתי ג'ינסים מדהימים!
התודה שלי השבוע היא ל..
אמא. וחברה שלי. פינקתי את עצמי השבוע עם..
הרבה אוכל טעים החוץ :) מאכל השבוע שהיה הוא..
נמנמנמנמנ פררו רושה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
החיים על פי ליאור. ^^ (מקורית, אה?!) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
איש הכמעט, אביב גפן. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
לא זוכרת עכשיו.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
איזה טאקל מויכוח עם ידיד. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אהנה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
ננמנמנ לא יודעת :) טולי התמיכה של המשפחה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
שיחה חשוב שצריכה להתבצע :| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
לשלוח מיכתב למישהי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
אף אחד מיוחד

שירלי317

New member
ועכשיו לא מצליחה להירדם../images/Emo178.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום חמישי, כי הייתה לי שיחה טובה עם תום, או אולי רביעי, בגלל הסרט אצל יותם במקום שלוש שעות בבצפר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קצת הארה ליד כל רגשות האשמה, שיחה טובה עם אחותי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאו דווקא מרגש אבל מלא רגשות טעונים זה בטוח, שיחה עם ליאור..
התעצבתי מעט כי.. לא רציתי לשמוע את זה, אבל הייתי חייבת התעצבנתי על.. עצמי, כי אני לא צריכה להרגיש אשמה אבל אני כבר מרגישה חסרת אונים אבל בסוף סלחתי כי .. אין מה לסלוח, אני פשוט צריכה לצאת מהבועה שהכנתי לעצמי
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, שאני כזאת קרציה מפגרת בכיתי מעצב/אושר כי.. עדיין מרגישה דרוסה ומעוכה, לא מצליחה לצאת מהבלאגן הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..התקף צחוק של 20 דקות במשך כל ההפסקה ביום שלישי, מעין פריקה של הרבה עול ועומס. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לחייך כל היום, לא קרה השבוע, אבל רב היום, בגלל בוראט
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להבין את הטיפשות, והגעתי למסקנות נכונות סופסוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לבכות היום בבוקר, למרות שבסוף כן בכיתי.. הסרט הכי טוב שראיתי.. בוראט!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול כשקפצתי לליאור? לא ממש יצאתי=/ משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עוד גופיה כיפית משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תום ורותם התודה שלי השבוע היא ל.. תום, שהצליח לגרום לחייך ולצחוק למרות כל העצבים, ושהוא שם כדי שאני אפרוק הכל, גם אם הוא לא שם לב לזה פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא בטוחה שיצא לי להתפנק באמת.. מאכל השבוע שהיה הוא.. המלאווח אצל ליאור, חח או שאולי הטחינה?! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טחינה גולמית של משק לין (אותו מרקם ואותה מרירות
) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. i got life- hair משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לרוץ לרוץ, יעבור היום ואני תקועה באותו המקום...לקחת אוויר ולצחוק על כל מה שהיה כבר לא מפחדת ליפול אם יש לי סיכוי לא אכפת לי...אסור לסמוך על אף אחד חברים, חברים ובכל זאת לבד אני לא מחכה לך יותר..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הקטע עם הפלאפון אתמול ואת ה"ישיבה" ביום רביעי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה מאושרת גם אם לרגע, ואפסיק להרגיש אשמה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רותם החמודה, כי האי סופסוף מאושרת, וזה עושה לי טוב
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לעבור סופסוף, למרות שלא יודעת לאן.. ולדבר עם תום, כי זה עושה לי חיוך גדול בסופו של דבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. זה ביני לבין עצמי
ואולי שנחליט כבר לאן עוברים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נורא רוצה לראות את ליזי, אבל בספק אם זה יצא לפועל
חתול דופק בחלון
אחד על המיטה ואחד בארון

אז מה אם כבר מוצ"ש../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, כי יומולדת 18 של אנשים זה כייף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שסוףסוף טוב לשני. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממ משהו שההורים מתכוונים לעשות, זה לא לפה. התעצבתי מעט כי.. אני שונאת שמתעלמים ממני. התעצבנתי על.. מי שמתעלם ממני. אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי...אלעד כי הוא מעפאאאאאאאן בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..עזרתי לסימון עם החיבור, זה היה מבדר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את תמיד יפה, אבל היום אפילו יותר מתמיד"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ה-ש-ת-ח-ר-ר-ת-י לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לזוז היום אחרי שלא ישנתי כמו שצריך הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי, התקלקלה לי הטלויזיה בחדר אררר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ברח לי השם של המקום, אבל בלי ספק היומולדת של טולי,ליאור ועומרי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שום דבר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..האירוע של תפוז!!! היא אדיייייייייר
התודה שלי השבוע היא ל..הנהלת הפורומים חחח
ולשני, על ההקשבה. פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..סופגניה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? י"ב - טעם החיים
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל השירים של שלמה ארצי
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."אני רוצה, אני רוצה מכונית"
/ "היא אוהבת להיות נאהבת" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..נמננמ ריב עם מור הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שימשיך, עוד יום אחד! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הייתי אומרת שני, אבל היא האור שבחיי, לא משהו זמני! אז טולי ואלעד. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שני ברכיבה על השחורה ההיא
וטולי ואלעד. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה