=].
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני נראה לי.. לא נראה לי שהיה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לישון בחווה למרות שאני פה עכשיו ומפחיד לי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
ג'וניור מגולח. לא הקאתי משוקו יוטבתה (עדיין!!) התעצבתי מעט כי.. אני לא יודעת לרכב, חסר לי כסף לדברים חשובים ועוד משהו. התעצבנתי על.. הרבה. אבל בסוף סלחתי כי .. חלק סלחתי וחלק לא.. כי ככה זה אמור להיות. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי בסוף ויתרתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. התחנפתי לאמא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו הרבה כרגיל.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כלום. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הסתפרתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד תקופה ארוכה כזו של אימונים/תחרויות. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי כלום. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תחרויות, תספורת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מקווה שאת הלינה בחווה XD. התודה שלי השבוע היא ל..ג'רום כמובן.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. תספורת, דאודורנט ב17 יורו. מאכל השבוע שהיה הוא.. הסנדווצ'ים של אמא=]. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? The Money Makes it all שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא שמעתי יותר מדי... אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רכיבות גרועות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב בצורה נורמאלית מחר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'רום. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הממממ רכיבות.. לראות אך הולך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיו רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל החברים מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני בחווה אז אין לי תמונות על המחשב..
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני נראה לי.. לא נראה לי שהיה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לישון בחווה למרות שאני פה עכשיו ומפחיד לי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)