"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי.."

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי.."

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MC sApiR

New member
ראשונהה=]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישי כי היינו בהצגה והיה מצחיקק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור היוםומה ש--- אמרה=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שסוס כמעט העיף את פומה קבינימאט?
התעצבתי מעט כי.. - התעצבנתי על.. אפחדד אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..המ..מקס ברנר.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ההצגה-כיפכף תכפכף אותי!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..^^ ו-"ואי-זה אבסולוט? מזה הוא שונה..יש לו תפוחים,הוא יותר בהיר וישלו ראש ענק! רגע-זה לא אבסולוט זה הסוס של שי!! אעעעע....חחח
ילדה סתומהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר איתו אחרי מה שהוא עשה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הרצליה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלוםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- התודה שלי השבוע היא ל..אבא פינקתי את עצמי השבוע עם..- מאכל השבוע שהיה הוא..תפוחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ואולי-עברי לידר ואשם של סינרגיה אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי עם המחבלים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייסע מחר לאייל לשירותוש הכוסיתתת=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילהה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ליסוע לאייל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הילה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

בא לי גם...../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום..כי היה כיף חחח או יום שני כי היה יום אדייר!!
וגם אתמול חח כל השבוע היה דיי נחמד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כמעט הכל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת..אולי שהצלחתי לרכב פחות או יותר בסדר.. התעצבתי מעט כי.. עצבנו אותי כנראה חח התעצבנתי על.. לא זוכרת אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ... כי...עצמי קצת..כי רציתי יותר.. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, או יותר נכון סוג של לחץ.. כי אבא היה בתאונה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום חחחחחח שבדודה שלי פלטה בחנות 3 פעמים!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכרת.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי שאני מנסה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -- הסרט הכי טוב שראיתי..וואלה כבר לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הכי נהנתי בחווה..היו עוד מקומות.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח לא מינוס אבל אני ואחותי הוצאנו אתמול הרבהכסף..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כמעט הכל.. התודה שלי השבוע היא ל..כל מי שהיה שם.. פינקתי את עצמי השבוע עם..עם מה לא??? חחח מאכל השבוע שהיה הוא..ארומה..חחח נעשתי מכורה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמממ לא יודעת..אולי The Reason אלבום השבוע שהיה..אלבום תמונות
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא מוחקת..אבל..=/ את התאונה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אמשיך להנות..(?) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המון..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות, נהיגה, קניות..חחחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל פחות או יותר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הווו הרבהה!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

SILVER LADY

New member
../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום , שני ורביעי :] וראשון=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורים.יום שני =] וקניות עם נויקהה.שיחות עם מורקה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..כל ההודעות שיחות מאנשים ועם אנשים מושלמים.המתנות והשיחות התעצבתי מעט כי..אני ודידי רבנו התעצבנתי על.. דידי=\ אבל בסוף סלחתי כי ..כי זאת היא=] התאכזבתי מ... כי...הם נפרדו =| בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב..בובי שלי מושלמת
.ואושר.גם בזכות שירקה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ רביעי בערב עם נויקהה ושני..והיום=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..וואו כל ההפתעות מיום ראשון הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אממ רכיבות אולי..שסוףסוף קניתי את כל הדברים שהייתי צריכה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... יום רביעי =\ הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.וביג=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מכנס חולצה אוכל וחזיות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה ונויקה=] התודה שלי השבוע היא ל..מורקה ונויקה=]
פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל חולצה מכנס מאכל השבוע שהיה הוא..טייואן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..The Reason אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."..A reason to start over new and the reason is you" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום שישי =[[ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב על תות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה ונויקהה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מחר חחח ואימוניםם טוביםם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..היא תבואא.ומחר יילך טווב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גליי!!ומורקה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

קוסמת4

New member
ואני בן לא בת... פשוט זה מה שהמערכת

נתנה לי כי לא היה לי כח לבחור שם לבד....

ToryMaster

New member
בואו נעצור כאן

ישנם דברים שאנשים בוחרים לשמור לעצמם, יש דברים שעדיף לומר באופן פרטי יותר, ויש דברים שראוי שלא יאמרו. בכל מקרה, הפורום הוא לא המקום לדיון הזה.

הדס73

New member
../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני ושלישי כי הייתי בטיול הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על אפחד.. אבל בסוף סלחתי כי לא התעצבנתי.. התאכזבתי שלא רכבתי השבוע כי הייתי בטיול אבל היה כיף.. בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי- בופור.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי-אין לי זמן לצאת.. יש לימודים... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה ..לא אני משלמת... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא לאמא פינקתי את עצמי השבוע עם... מאכל השבוע שהיה הוא..לא זוכרת.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים הטובים.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. תיראי זה אני של סינרגיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה "לא יודע איך לתאר את הימים הללו שאני עובר.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה את יום ראשון.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני יהיה בלי ש"ב ובלי מבחנים.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..

סוף של שבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום לא היא התעצבתי מעט כי..לא החזרתי לה התעצבנתי על.. אחותי התאכזבתי מימני בכיתי מעצב כי אף אחד לא מבין אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הצגה טירונות מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יש בך יותר ממה שאתה חושב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אני יודע את טעם החיים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לסים _ י _ על המורה לאנגלית הסרט הכי טוב שראיתי..בופור המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחפש סוס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..האוכף משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את אבא שלי התודה שלי השבוע היא ל..סבא שלי על איך שוא בנאדם חזק פינקתי את עצמי השבוע עם..ב100 באנגלית מאכל השבוע שהיה הוא הפיצה האיטלקית אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?הטרגדיה של זיו שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה במשא ומתן מורידים אותנו נמוך... הייתי מוחקת מהשבוע הזה את המבחן במורשת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני ירגיש בנאדם יותר טוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא ה'

SoosKatan

New member
=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון, כי רכבתי לראשונה על רוקיטה, והיום, היה ממש כיף בביה"ס כי לא למדנו ועבדנו כל היום על הספר מחזור.. כמובן שציירו אותי על סוס
ובערב [עכשיו] היה הופעה של התאטרוניקים- והיה מדהים!! כ"כ נהניתי! יש לי חברים מוכשרים.. חחחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רוקיטה הגיעה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממ.. חחחח מישהו הציע לי נישואים ^^ התעצבתי מעט כי.. לא התקבלתי :( התעצבנתי על.. העולם באותו הרגע אבל בסוף סלחתי כי .. אולי זה הדבר הנכון לעשות בסופו של דבר :\ התאכזבתי מ... כי... מעצמי. כ"כ. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב. החזיקו אותי 3 שעות בביה"ס ובסוף מודיעים שלא התקבלתי. ואני עוד ציפיתי מעצמי.. כן בטח =[ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום בתאטרון!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היום הרכיבה שלך אפילו יותר טובה מאתמול" חחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. זה סוף סוף קרה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת אליו הסרט הכי טוב שראיתי.. שכחתי את שמו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה :) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוסה XDD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את יום ראשון התודה שלי השבוע היא ל.. לכ"כ הרבה אנשים! תומר, שי, יוסי, ההורים, החברים וכל מי שתמך פינקתי את עצמי השבוע עם.. 3 מצות מרוחות בשוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא.. הנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "ואז הגיע רוקיטה" [נווווו מי שלא הבין זה כמו "ואז הגיע פולי"] חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. girlfriend של אבריל לוין אלבום השבוע שהיה..? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ההחלטה היא רק ההתחלה. כשמישהו מקבל החלטה, הוא בעצם קופץ לתוך זרם חזק שיישא אותו למקומות שבכלל לא חלם עליהם בשעה שהחליט" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי ואת מחר! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהייה בתחרות
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..תאמת שהיו הרבה [: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רוקיטה
וחופש!!!! יאו יש לי כ"כ הרבה מה להספיק בחופש! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יקרה הרבה..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הממ.. יש כמה.. דין, שני, רותם, מתניסימוב חחחח, ועוד כמה XD

למעלה