כי היה לי סופ"ש מרגש וכ"כ כייפי
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי כי גם הייתה תחרות וגם ראיתי את דו דו= דומיה, הסוסה שהכי אהבת בעולם ואף אחד לא יכול להבין כמה... זה לא היה הרכיבה זה פשוט היא... ומכרו אותה והיא עברה חווה.... אני כ"כ מתגעגעת אליהההה!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ראיתי את דו! ליטפתי אותה והיא הייתה כזאת מתוקה! טפחה קצת
הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כשהלכתי מדו אחרי שעות של ליטופים היא הסתכלה עלי ועשתה לי מבט עצוב של "בואי בואי מה את הולכת" חחחחח התעצבתי מעט כי.. כי חברים יכולים להיות דוחים לפעמים התעצבנתי על.. אממ... על אחותי אולי? חחחח אני תמיד מתעצבנת עליה! בל בסוף סלחתי כי .. אחותי אחרי הכל! התאכזבתי מ... כי... סתם לחבר'ה מהחווה בתחרות לא הלך משהו אבל חפיף! בכיתי מעצב/אושר כי.. אני לא חושבת שבכיתי.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמ...שצרחתי על המורה שלי לאנגלית? [כן... היה מצחיק!] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רכבת טוב היום" הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות אלונים[התחרות]!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל האוכל שהיה בתחרות! מה זה המחירים האלה?! למה מה קרה!? ממתי שוקו שעשוי מאבקת שוקולית וחלב חם עולה 10ש"ח?! וממתי קבב בפיתה עולה 20 ש"ח וממתי ארטיק קרח עולה 6 ש"ח?! וכו'.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ווואי מלא.... כל אלה שפגשתי בתחרות התודה שלי השבוע היא ל.. לאמא שהתגברה על הפחד ונתנה לי לישון באוהל בתחרות בלי אף מבוגר! קבלי ח"ח אמא! פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם 8 קוביות שוקולד!
מאכל השבוע שהיה הוא.. צ'יפס וקולה של מקדונלדס... כמה שהייתי זקוקה להם ביום שישי בלילה אחרי שכל מה שאכלתי היה 3 טוסטים ואייס וניל! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הסוסה הכי יפה בגן [שגם לוקחת מקום 2 בפלז'ר]" חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אחד שאני לא זוכרת את שמו... חחח
אלבום השבוע שהיה.. ~~~ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כדי שמישהו [מסוים] ישים עלי!!! מניאק לא יודע שאני קיימת! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דווווווווו הסוסה כי יפה בגן! משהו שאתם מחכים לו השבוע.. האימון לתחרות נוער! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהתחרות תלך בסדר בסופ"ש שיהיה... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מישהו... [אהמ] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי רכבתי טוב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... באוהל שאמור להיות של 2 לישון 4 [כשאני הבת היחידה!]