"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי.."

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

MAYA 4827

New member
קופההההההההההההההההה!!!

שלא תחשבי אפילו לדבר איתי... ורציתי להגיד לך משהו חשוב!!! מורן ויעל אתם יכולות למחוק את ההודעה שלה מהררר!!!?!?!

segev 007

New member
חחחחח איזו תמונה../images/Emo6.gif

מיה זה לא ניראה טוב

MAYA 4827

New member
כי בא לי..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי כי כמעט הכול הלך לי מושלם וחמישי, סתם כי כיף עם אנשים שאני אוהבת
!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ יש חופש!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה חשובה עם מישו חשוב התעצבנתי מעט כי.. לא זכור לי שהתעצבנתי=] התעצבנתי על.. -- אבל בסוף סלחתי כי-- התאכזבתי מ.. כי.. ממני כי שחכתי תיומולדת שלו
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק ביום רביעי... ההדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. רביעי עם שלושת השמנים!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " את רוכבת ממש יפה", מה שעופר אמר.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי.. הייתי גאה בנו, ובעמית. אהה והשיעור ביום שישי.. היה טוב, ממש!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. יום חמישי בערב.. עשינו את המופע משו כמו 100 פעם... הסרט הכי טוב שראיתי.. חח שחכתי איך קוראים לו.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממ חווה!! משו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. 20 מנות חמות למחר=] משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע.. גלושש ונדביי התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה אנשים מהחווה=] פינקתי את עצמי השבוע עם.. שתיקנו לי תמחשב סוף סוף.. מאכל השבוע שהיה הוא.. גמדים!!!!!!!!!! אם היו עושים סרט מהחיים שלכם איך היו קוראים לו.. כשפתאום הכול מסתדר!! שיר השבוע שהיה.. "זומב" חח אם אני שמעת עוד זם אחד אני מתחרפנת!!!, I've Never Been To Me הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שכל הידיים שלי מתקלפות מטיטוא החווה!![ הייתי נותת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. ייגמור לארוז למחר.. משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אילת עם ההתעמלות מחר!! משהו שאתם מקווים שייקרה השבוע.. סוס!!! אוףף השבוע ייצא לירכב רק פעם אחת=/

Ruf Lil RusGal

New member
כי היה לי סופ"ש מרגש וכ"כ כייפי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי כי גם הייתה תחרות וגם ראיתי את דו דו= דומיה, הסוסה שהכי אהבת בעולם ואף אחד לא יכול להבין כמה... זה לא היה הרכיבה זה פשוט היא... ומכרו אותה והיא עברה חווה.... אני כ"כ מתגעגעת אליהההה!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ראיתי את דו! ליטפתי אותה והיא הייתה כזאת מתוקה! טפחה קצת
הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כשהלכתי מדו אחרי שעות של ליטופים היא הסתכלה עלי ועשתה לי מבט עצוב של "בואי בואי מה את הולכת" חחחחח התעצבתי מעט כי.. כי חברים יכולים להיות דוחים לפעמים התעצבנתי על.. אממ... על אחותי אולי? חחחח אני תמיד מתעצבנת עליה! בל בסוף סלחתי כי .. אחותי אחרי הכל! התאכזבתי מ... כי... סתם לחבר'ה מהחווה בתחרות לא הלך משהו אבל חפיף! בכיתי מעצב/אושר כי.. אני לא חושבת שבכיתי.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמ...שצרחתי על המורה שלי לאנגלית? [כן... היה מצחיק!] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רכבת טוב היום" הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות אלונים[התחרות]!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל האוכל שהיה בתחרות! מה זה המחירים האלה?! למה מה קרה!? ממתי שוקו שעשוי מאבקת שוקולית וחלב חם עולה 10ש"ח?! וממתי קבב בפיתה עולה 20 ש"ח וממתי ארטיק קרח עולה 6 ש"ח?! וכו'.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ווואי מלא.... כל אלה שפגשתי בתחרות התודה שלי השבוע היא ל.. לאמא שהתגברה על הפחד ונתנה לי לישון באוהל בתחרות בלי אף מבוגר! קבלי ח"ח אמא! פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם 8 קוביות שוקולד!
מאכל השבוע שהיה הוא.. צ'יפס וקולה של מקדונלדס... כמה שהייתי זקוקה להם ביום שישי בלילה אחרי שכל מה שאכלתי היה 3 טוסטים ואייס וניל! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הסוסה הכי יפה בגן [שגם לוקחת מקום 2 בפלז'ר]" חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אחד שאני לא זוכרת את שמו... חחח
אלבום השבוע שהיה.. ~~~ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כדי שמישהו [מסוים] ישים עלי!!! מניאק לא יודע שאני קיימת! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דווווווווו הסוסה כי יפה בגן! משהו שאתם מחכים לו השבוע.. האימון לתחרות נוער! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהתחרות תלך בסדר בסופ"ש שיהיה... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מישהו... [אהמ] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי רכבתי טוב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... באוהל שאמור להיות של 2 לישון 4 [כשאני הבת היחידה!]

PinkHorse

New member
=)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא היה ממש מסוים.. היה לי אחלה שבוע
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לדעת שיש תחרות השבוע. התעצבתי מעט כי.. של לנו מישהו דפוק בחווה.. התעצבנתי על.. עליו. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא זין. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. נזכרתי בכלב, וגם מצחוק.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. פומפה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "השתפרת המון"" מגיע לך". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי המון וקיבלתי המון מחמאות=]. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לזרוק על אהוד פומפה ולפתוח לו את הראש, לרכב כ"כ הרבה (5-6 פעמים ביום). הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל השבוע המדהים הזה.. התודה שלי השבוע היא ל.. לכולם בחווה.. פינקתי את עצמי השבוע עם..שאלה טובה.. מאכל השבוע שהיה הוא.. ארוחה בבית משפחת טרזי
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טירוף בחווה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין. אלבום השבוע שהיה..אין. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עבר כבר הסופשבוע.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל האנשים המתוקים מהחווה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות ואתחיל לקפוץ גבוה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..האנשים מהחווה.. ומאיה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): פאזייי(=

אניייי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שישי...היה מקצה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות...היה ממש כיף! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לפגוש מלא אנשים שלא ראיתי כבר חצי שנה התעצבתי מעט כי.. הסוסה בעטה לי במקצה והרסה את כל הניקוד התעצבנתי על.. הסוסה חח...^ אבל בסוף סלחתי כי .. מה לעשות..חח...זה האופי שלה התאכזבתי מ... כי... אני לא חושבת שהתאכזבתי ממשהו השבוע בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי השובע (יששששששששש) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. התחרות...כם כל החברים-היה ממש כיף! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..המדריך שלי יום אחרי המקצה-"אני לא יודעת אם הבנת את זה אתמול, אבל אני מאוד מרוצה מהמקצה שלך. זה היה המקצה הכי טוב שלך עד היום, והבעיטה לא הייתה באשמתך. את הצגת ממש יפה!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הייתי הלחץ לפני המקצה וזה עזר לי לעשות אותו טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיכנס למקצה ולעשות אותו כמו שצריך הסרט הכי טוב שראיתי..אמ....ראיתי שבוע שעבר, אבל לא נורא-"אהבת ילד"-מדהים! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי...אבל אני רוצה לקנות שמיכת תצוגה חדשה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..החברים החמודים שלי התודה שלי השבוע היא ל..שי שי...שעזר לי המון. ות'אמת גם לנועה ויובל ואוהד ואשיר ואבידן...שממש עזרו לי לפני המקצה והמון המון המון תודה למי שעודד אותי. באמת עודדו אותי הרבה, וזה ממש ממש עזר לי והיה ממש עידוד טוב וכיף!!!-תודה פינקתי את עצמי השבוע עם..אמ....ארוחה במקדונלדס, וגם על האש. מאכל השבוע שהיה הוא..דגים על האש אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים הטובים (אני לא מאמינה שהיה לי שבוע כל כך מעולה) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמ...לא היה אחד כזה אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...לא חושבת על אחד כרגע הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הבעיטה במקצה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה באיטליה (נוסעת ברביעי) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אוזי החמוד שלי ופופי החיים שלי ושי שי...וגם עוד מישהו (אולי אפרט אם יתפתח) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הטיסה לאיטליה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לקנות דברים טעימים בדיוטי פרי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש מישהו...אבל זה יקרה רק שבוע הבא תמונה מהמקצה אין לי בגלל שהוא היה בחושך ואי אפשר היה לצלם! אבל סתם תמונה יפה-

The Bitter End

New member
אשוו?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישבת, כי הבנות מושלמות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אנערף. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אנערף. התעצבתי מעט כי.. כצפוי הכל נהרס. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. לא. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל כךךך יום שישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "פיצה קוזזזזז פיצה מובחרת" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השיער!! חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום. הסרט הכי טוב שראיתי.. 'אמריקן דרימז' הסרט הכי גרוע בעולם בערך. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חברות=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל המושלמות וזה
, ויעלי ושירלי
התודה שלי השבוע היא ל.. שירלי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אנערף. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה קוז! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? 'לא עושיםן משלוחים' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אמ היו הרבה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא נראלי שיש. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את האיכסיות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמ עשיתי את מה שהייתי צריכהD: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי, שירלי, טורי, הבנות
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אמ מסתבר שכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הרבה דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני.

למעלה