"זה כבר סוף השבוע,ומחר יום שישי.."

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SoosKatan

New member
בעקרון כן

אבל אבל אבל אני רק מחכה לבדיקה של הוטרינר P:

ram ram

New member
חקירת שב"כ...:

- באיזה מקצים תתחרי עליה העונה.? - יש לך עוד תמונות שלה.? - יש לך מסנ'/אייסי..? חחח.. משעמם לי....

SoosKatan

New member
יאי ^^

- באיזה מקצים תתחרי עליה העונה.? הממ... לא סגורה עדיין.. אולי ריינינג, אולי פלז'ר... ניראה כבר. זה לא המטרה שלי- התחרות. המטרה שלי היא לרכב בכיף, וכבר ממש ניקשרתי אליה, אני לא מאלה שקונים סוסה בשביל להתחרות ואז כשמיתקדמים מוכרים את הסוס ומתחרים "יותר טוב".. אם אני אתחרה [וסביר להניח שאני אתחרה
] אז זה יהיה רק בשביל הכיף, ולא בשביל הניקוד או התהילה XD .. ככה שבטח תיראו אותי בתחרויות, לפעמים עם הסוסה ולפעמים בלי P: - יש לך עוד תמונות שלה.? ברור :) - יש לך מסנ'/אייסי..? [email protected] תוסיפי [=

SoosKatan

New member
עוד תמונה של המדהימה

יאוו היום ניקיתי לה את התא, ופתאום אני רואה ראש ענק בא מאחורה (עובר מעל הכתף שלי) והתחרתי לנשק את הראש הזה ולחבק ולגדר =]

doron225

New member
סופשבועעעעע X_X

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. -יום שישי [היום] כי יש לי זמן לנשום ולנוח מהאימונים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. -שקיבלתי 89 במתמטיקה ואני מקבלת סוס בגלל זה!!!!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -שהביאו לי 40 בלונים כי קיבלתי 89 חחח התעצבתי מעט כי.. -כי נתנו שיעורים לחופש התעצבנתי על.. -אלה אורלי!!! רר אבל בסוף סלחתי כי .. -כי אין לי כוח לריב איתה התאכזבתי מ... כי... -מנדב כי הוא לא בא לתחרות שילי :[ בכיתי מעצב/אושר כי.. -מאושר כי קיבלתי 89! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. -שעשיתי גלגלון בחווה ונפלתי על התחת ..... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. -קוצ'ימוציפולוצימושי [בן אמר לקארלוס >< ] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי היה לי כוח להחזיר לאלה :\ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -להצליח במסלול [בערך S: ] הסרט הכי טוב שראיתי.. -לא היה לי זמן המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -החווה אני מניחה לא היה לי זמן לכלום השבוע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -ד-ו-ר-ב-נ-ו-ת-!!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. -את זיו כי היא תמיד תומכת בי והיא חברה טובה!! התודה שלי השבוע היא ל.. -לזיו פינקתי את עצמי השבוע עם.. -עם יום נופש במיטה! אבל זה עדיין לא קרה :[ מאכל השבוע שהיה הוא.. -כל השבוע לא אכלתי... אכלתי רק סנוויץ' בבוקר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -מי המשועמם שירצה לעשות על החיים שלי סרט!? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -לא היה זמן לשמוע מוזיקה אלבום השבוע שהיה.. -של אוונסס משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית אז זה המשפט בתרגום:"הרחובות עולים באש" של בלינק182 הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. -את המריבות שלי עם כולם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. -שילך לי בתחרות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. -נדבוש אנחנו היום חצי שנה ביחד :] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -רוזטה של מקום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -שאני אזכה בטרייל ופלג'ר מקום ראשון לפחות אחד מהם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. -נדבוש :[ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אומגאש, סופ"ש!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, כי סוף הרבעון וחווה :]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נגמרו המבחנים :|. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... התעצבתי מעט כי.. כי הוא היה כזה מסכן
. התעצבנתי על.. הרבה אנשים, אבל בעיקר על עמ"ש! אבל בסוף סלחתי כי .. הם מטומטמים ואני טובה יותר מזה? התאכזבתי מ... כי... כי זה בסוף לא קורה מחרתיים. בכיתי מעצב/אושר כי.. אם בכיתי, זה בגלל טלוויזיה
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל היציאות שלי עם שירי פוקימון וארתור
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "למה את חושבת ככה?". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי לעצמי :]. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למבחנים. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה והיום. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מכנס רכיבה וצ'אפסים? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מי שעשה לי טוב השבוע :]. התודה שלי השבוע היא ל.. להרבה אנשים! פינקתי את עצמי השבוע עם.. מחרמחר. מאכל השבוע שהיה הוא.. נמממ בייגל עם קרים צ'יז
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אומגאש!!" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. גרמנית! Ubers Ende Der Welt. אלבום השבוע שהיה.. לא. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I am Extraordinary. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבים שלי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אההההה! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופש!!1!!11111 [למה אני הבנאדם היחידי שלומד ביום ראשון?
] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נמ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לאדעת. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אומגאש!

favory

New member
סופ"ש!../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי. סתם יום נחמד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע חחחחחח לינדה הצחיקה אותי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע " יוני...עומרי....יוניון....יהב....הילה! חחחח" התעצבתי מעט כי אני חולה בוהו בוהו
התעצבנתי על אבא, אכן! אבל בסוף סלחתי כי לא יודעת...עבר? התאכזבתי מבר...כי היא אמרה לי לכתוב חהחה! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ..." עומרי..יהב...יוניון עם האוזניים הגדולות."..והשירים המגניבים של נעה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכרת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כתוב סופ"ש ולהיות בחווה. הסרט הכי טוב שראיתי..בופור. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון חהחה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליים וג'ינס. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ברבר ומתן.. התודה שלי השבוע היא ל..רחינה. פינקתי את עצמי השבוע עם..לא יודעת...! מאכל השבוע שהיה הוא..ספגטי מוקרם ...
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע מוזר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארגיש טוב ואקיים למכוערת את ההבטחה שלי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שבוע אימון טוב! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..תחרותתתתת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בעזרת השם את אורטל ומאיה...( ששששש......!!) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

segev 007

New member
סופ''ש מעולה!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי שיעורי קפיצות מעוליםםםם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני ושישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא שוכר עם היה??? התעצבתי מעט כי.. לא היה לי...... התעצבנתי על.. אבא שלי....>< אבל בסוף סלחתי כי ..כי זה היה סתם שטות להתעצבן ביגללה!!! התאכזבתי מ... כי...אף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..השיר שהמצאתי על.... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.....מחיים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..שהיה לי כה שיעור טוב בשני לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעזיזי את עזיז ה
בשיעור להביא אותו לקצב ממש ממש טוב הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה והשפרו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולך להיות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חיים וזוהר התודה שלי השבוע היא ל..זוהר פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה דברים טעימים מאכל השבוע שהיה הוא..עוף של אבא יאמייייי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..''אשם'' אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי היית חולה >< הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.......<<<< השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

gili600

New member
אחח איזה מצב רוח טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום שישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חולצה ונעליים.. (נעם תבין
) התעצבתי מעט כי.. אספסת וקטמן התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... קצת מעצמי בשיעור בחמישי בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק בחמישי ושישי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל יום שישי וחמישי אחרי השיעור מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו הרבה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איכפתי את אלפרד ב3 שניות? (למרות שמיה עשתה את זה
) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנקות את השביל המזורגג הזה (עם כולם) ועוד שעופר יגיד שהוא מלוכלך אחרי זה הסרט הכי טוב שראיתי.. יש לה ביצים בפעם המיליון בערך המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה!!!!!!!!!!!!!!! משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי אבל אני הולכת לרוקן את הארנק בחופש הזה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בעיקר זהר ומיה אבל יש עוד מלא אנשים
התודה שלי השבוע היא ל.. אותו דבר כמו למעלה פינקתי את עצמי השבוע עם.. חיבוק לשמן שהוא שכב? מאכל השבוע שהיה הוא.. המים שרפי הביא לנו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יום שישי מוווווווווווושלם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. יום שישי את יודעת-או אה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר איתו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זהר ו... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור כיף, התנחלות אצל קפלן ברביעי חמישי (דברי איתי בקשר לזה אגב), שיעור דרסז', מגשימים ועוד מיליון דברים בערך..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הרבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. זהר, קפלן, חגית,... ,נעם (מרוצה?! ותסתכלי על זה שבינך לבין חגית
) ועוד הרבהה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני ושוסיק שוכב

שירלי317

New member
אההה... לישון!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמשישבת
(קימיקימי ועוד קימי
) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תחרות? שני לילות+ שלושה ימים ברצף בחווה. קימי!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קים
התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי לגמרי כמו שצריך... התעצבנתי על.. בנות מפגרות... גם כן טיול לכנרת. אבל בסוף סלחתי כי .. נו שיהיה.. נמאס לי להתעצבן סתם. התאכזבתי מ... כי... מעצמי. כי יכולתי לרכב הרבה יותר טוב. אבל אני בכל זאת מרוצה :] בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חווה חווה חווה!!!!
והנסיעה לתחרות ובחזרה הייתה משעשעת משהו... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "פרס הרוכבת הסקסית? ^^ "
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוצאתי את המיטב מהתחרות הזו ומהימים האלו! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב עם השריר התפוס שלי בשוק
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי למי יש זמן?!. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה!!!!!!!!!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הממ... תחרות תחרות תחרות? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קים
והדס! התודה שלי השבוע היא ל.. הדס וקים שסבלו אותי בימים האחרונים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שני לילות בחווה! מאכל השבוע שהיה הוא.. הפסטה של הדס!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פחד עד מלט שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Life Is Short - Butterfly Bouche אלבום השבוע שהיה.. פס קול של האנטומיה של גרי
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Oh I am young but I have aged Waited long to seize the day All things said and plenty done...life's too short Ooooh could this be.... Ooooh could this be the day I've waited for? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההתמוטטות עצבים... את כולן. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח לישון מספיק כדי שאני אפסיק לפהק!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קימי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קימי וכנרת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שללי תבוא איתי לחווה ותרכב סופסוף. ותשאר!!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ללי, ליאור, ליזי, ברבר, יעלי, יעלי, אורלי והממ.. אולי את עצמי סופסוף?

שירלי317

New member
../images/Emo13.gif

אז דברי איתי מחר (כש ואם אני אתעורר בשלב כלשהו... כי אני בתכנון של לעשות לעצמי שנת חורף או שנת יופי שהאמת מאוד נחוצה לי
) ואני אדבר עם הדס :]
לילה טוב.

ram ram

New member
השבוע שלי...../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה.. שישי נראה לי... ראיתי אנשים שהתגעגעתי אליהם...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אהה.. התחרות... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה.. לא יודעת... התעצבתי מעט כי.. כי לא היה לי על מי להיכנס לתחרות... התעצבנתי על.. כל מיני אנשים... אני לא אפרט פה כי הם עוד יכולים לקרוא את זה..
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... אבל נראה לי שאני ארגע עוד מעט... [לפחות בחלק מהמקרים...] התאכזבתי מ... כי... אהה... מזה שלא היה לי על מי להיכנס לתחרות.. מזה רציתי מקצה..! בכיתי מעצב/אושר כי.. כל כך כאב לי הגרון עד שרציתי לבכות! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח... לראות את קובי ודביר עם קסדה..!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אה... "את המזכירה והמארגנת המיקצועית שלנו..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אהה... אירגנתי לקובי את הציוד כמו שצריך.! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר ב6:30... בסוף התעוררתי ב-5:00
הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה... "מר וגברת סמית'"..? כן, כן, עוד פעם...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. התחרות באלונים..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה אוכל..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה... לא יודעת... התודה שלי השבוע היא ל.. סבא וסבתא.... שקיבלו את ההתנחלות שלי אצלם בברכה..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה יומיים לתחרות! מאכל השבוע שהיה הוא.. אהה... לא יודעת... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אהה.. I Don't Want You Back... חחח... אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אהה... לא יודעת... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון... הייתי כל כך חולה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי ללכת לתחרות ולרכב על ג'ונה.. עשיתי את שניהם..! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..החווה! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב הרבה ולעשות שיעורים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעורים+להיכנס לתחרות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ירושלמים..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חחח... פיקולינה אולינה..! חחח.. סתם סתם... (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

מריחים חופש באווירררר!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
כלללל השבוע!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אימונים, סוס
, בצפר, חווה, חברים! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שוס התעצבתי מעט כי.. הוא מתגייס..
התעצבנתי על.. אח שלי אבל בסוף סלחתי כי .. הוא התחנף התאכזבתי מ... כי...נו באדי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, אצל רחלי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בצפר, חווה, אימון היום, אצל רחלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אז את רוצה עוד דייט?!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב לשם שינוי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לאימון היום אחרי שרחלי השאירה אותי ערה עד רבע לשש בבוקר
הסרט הכי טוב שראיתי..פוסידון המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רחלי, חווה, בצפר.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נפינגגג משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..פווללל צחוקים מאכל השבוע שהיה הוא..אסאדו של שאול
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?יופי טופי אחלה בחלה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..משום מה..hips don't lie אלבום השבוע שהיה..שירים מהפלא של איתי בשיעור אנגלית משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מה אומרים כשהשמש זורחת? בוקר טוב! בוקר טוב! מה אומרים כשהשבת ניגמרת: שבוע טוב! שבוע טוב!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אם רק הייתי רגע אחד בבית.. אולי הייתי מסיימת את העובדות לחופש, אולי..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר, עופר, ונוני שכ"כ התגעגעתי אליו!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חופשששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהוא לא ילך.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גלגלית סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
איזה רעה!!

את יודעת שהיא שונאת את התמונה הזאתי
ותבואי מחר!! אם חם נעשה מלחמת מים.. אבל רצינית הפעם

למעלה