זה לא הגיל, זה התרגיל. האמנם?

Sefy

New member
לגמור יותר טוב ? ../images/Emo8.gif

רעבה ? בקשי לק מקרחונית

רגע..רגע..רגע...

אני לא פה לכמה זמן.. וכבר מדברים על לקים ממני.. אני מבקשת..אם יקחו יותר מדי לקים.. כבר לא תישאר קרחונית... לא חראם..חח..(;...

סקארלט היקרה ../images/Emo3.gif

לחנך אפשר בקלות כל גבר... השאלה היא עד כמה את מודעת לעצמך ואת כמה את מבינה אותו. הגיל לא משנה בכלל, כולם ניתנים לחינוך מחדש!

לי אין בעיה של סבלנות ../images/Emo8.gif

יש לי עודפים של סבלנות... רוצה לקנות קצת? והעובדות מדברות בעד עצמן!

מי רוצה לחנך??

אם הייתי רוצה לחנך מישהו, הייתי הופכת רישמית למורה ציפורה. גם לא רוצה לגדל אף אחד (אני צעירה, מה אני צריכה ילדים?) שורה תחתונה, אני רוצה מישהו פחות או יותר בגילי ומעלה, כמה למעלה זה כבר קשור בגבר עצמו, הגבול עובר פחות או יותר כשלו ולאבא שלי יש יותר מדי נושאי שיחה משותפים

ילדת הכוכבים היקרה ../images/Emo3.gif

יש חינוך, ויש חינוך! יש חינוך לילד, יש חינוך לאח קטן ומעצבן, יש חינוך לתלמיד בכיתה, יש חינוך לחברים חדשים (להרגיל אותם לדפוסים ולסדרים שלי, תוך כדי התקרבות), חינוך לבן-זוג, להתאים זה את זה זה לזה... יש כל כך הרבה צורות של חינוך...

תראי זה לא זה....../images/Emo41.gif

לפי דעתי זה לא משחק פה משמעות אני מכירה בחורות שיוצאות הרבה שנים עם בחורים קטנים מהן, אבל זה אהבה! וכמו כן כולכן שמעתן בננות על בר רפאלי ה"פלקט" (תרתע משמע) שיוצאת עם גבר בן 40 שספק אם היא אוהבת אותו... אבל יש גם הפרשים גדולים שמסתדרים טוב יחד...
אז בואו נגיד שזה תלויי ברצון ובחיבור בין האנשים ואין לזה קשר לגיל. אבל תמיד יש את הקטע שאני יכולה לפסול בחור כי הוא גדול ממני אבל אם הוא ימצא חן בעניי אני ישתדל לא לראות בו מספר אלא מעבר ואם יש זרימה וכימיה אז יש על מה לדבר...

Sefy

New member
בן 6 חודשים ? ../images/Emo8.gif

רק תחשבי על פוטנציאל היניקה שלו

גברברת

New member
בגיל שאני לא אאסר אם מישהו ישמע

על יחסנו.... מעל 18 למי שמעקש שלא להבין

למעלה