זה לא הגיל, זה התרגיל. האמנם?

חחחחחח

דווקא, אני, בכל שלושת שנות התיכון לא דיברתי עם ה'פופולארי' של השכבה, והיום הוא הידיד הכי טוב שלי. אני, אישית, לא אוהבת ביישנים ושקטים, אבל יש בחורות שזה עושה להם את זה. אתה יודע מה הנחמה? כמו שאני רואה את זה, אתם אלה שמוצאים בסוף את הדברים הכי שווים...

Sefy

New member
אני יודע, יש לי הרבה ידידות

כל מה שאני שווה זה בתור ידיד. כן, יש כאלו שזה עושה להן את זה, אבל לא מהסיבות הנכונות, הן כמו אלו שרוצות לחנך את ה"רעים" אז הן רוצות להפוך א ה"טובים" ל"רעים" או במילים אחרות, לשנות אותם. אני לא יודע אם אנחנו מוצאים את ההכי שווה, אבל אני יכול לומר לך שאנחנו נפגעים רגשית הרבה.

אני חושבת שכל אלה

שהם הפופולאריים, והמקובלים, מוצאים את עצמם, עם הרבה ניסיון, המון ברזומה, שיירה של בחורות אולי, אבל זהו. את האהבה הנשגבת, כמו שאני רואה סביבי, מוצאים דווקא אלה שיש בהם מעבר למקובלות החברתית. [אני דוגמא חיה..]

free soul

New member
אנחנו מסתכלים על אנשים כאילו הם

צעצוע! וזה דיי מגעיל... אני איהיה עם מישהו בגלל שאני אוהבת.. זה לא הגיל ולא התרגיל זה
ה א ה ב ה ! ! !
ואני כבר עניתי לשאלה הזאת

קצת פחות כבדות...

ברור שאהבה באה קודם, אבל.... גם הגיל חשוב! ולפני שאת צועקת לי לא, תחשבי , האם את רואה את עצמך מתאהבת בגבר בן 70? או בן 15? אני מתארת לעצמי שלא..... כלומר יש משהו בגיל שגם יוצר את המשיכה ומכאן את האהבה שבאה בעקבותיה. ויש נשים שאוהבות ונימשכות למבוגרים יותר ויש להפך, ויש כאלו שזה יותר חשוב להן ויש להפך. מה השאלה קשורה לצעצועים לא ממש הבנתי .......(אולי אני זקנה מדי ויש משחקים שאני כבר לא מכירה?

lachlee

New member
מניסיון..

היי כולן/ם! אני יודעת שאני יחסית צעירה אבל עכשיו יש לי חבר שצעיר ממני בחצי שנה, ובשכבה אחת יותר קטן ממני ואני חייבת לציין- זה לא משנה! ברור שבהתחלה זה היה די מוזר ולקח לנו מלא זמן ואנחנו לא היינו בטוחים אם אנחנו רוצים להמשיך בקשר וכו' אבל אנחנו פשוט לא יכולנו לנתק את הקשר ועכשיו אנחנו חודשיים ביחד והכי כייף לי בעולם! ברור שיש קטעים שזה מוזר שהוא יותר קטן ממני- אבל למי אכפת! בחיים לא הייתי מחליפה את ההרגשה הזאת בגלל שהוא יותר קטן ממני. הייתי עם יותר מבוגרים והרבה יותר מבוגרים ולא הרגשתי ככה אם אף אחד. בקיצר- זה לא הגיל זה ההרגשה שאת מרגישה כשאת איתו!

למעלה