זה לא הגיל...זה התרגיל..

pinkyuval

New member
זה לא הגיל...זה התרגיל..

האומנם? רציתי לדעת בני כמה אתם... ובהנחה ולא היו לכם בני זוג, מהו טווח הגילאים שנראה לכם סביר לבן הזוג שלכם? מתי הגיל מפסיק להשפיע? אם הוא בכלל השפיע? מה היה הפרש הגילאים הכי גדול וכמה זמן זה נמשך?

זה לא הגיל זה התרגיל!!!

כשזה זה.....לא משנה בן כמה הוא או היא.... אין גיל פשוט כך!!!!!

כן!

אם הייתי מרגישה אליו משהו.... אני בת 32....עד לבן זוגי העכשווי....היו לי שתי מערכות יחסים רציניות שתיהן היו בהפרש של 8 שנים יותר קטנים ממני.... אין קשר....זה תלוי באדם...כמה הוא בוגר...כמה אתם מתחברים...כמה כייף לכם ביחד....אין קשר לגיל!

pinkyuval

New member
זה חוקי בכלל?:)

אגב מה החוק באמת? עכשיו שהגעתי לגיל 18 אני די צריכה לדעת..

את כבר לא קטינה....../images/Emo13.gif

החוק הוא שאסור לקיים יחסי מין עם קטין אבל ...חחחחחחח סתכלי מסביבך....נראה לך שיעצרו כל מי שכן מקיים יחסי מין?????? אין מספיק בתי כלא!!!!!!

שרית 29

New member
גם אני חושבת שככה

עד לפני חודשיים בערך היה לי חבר כמעט שנתיים שקטן ממני ב- 10 שנים והוא היה הכי טוב שהיה לי בהכל

עופר 123

New member
זה בהחלט התרגיל........

טווח הגילאים שנראה סביר בעיניי הוא עד 10 שנים יותר ממני (למרות שהיה גם יותר
). הגיל לא ממש משפיע, אלא אם מדובר בענייני שאיפות לחתונה, שאז הקשר יכול להיפסק בגלל ציפיות שונות.
עופר

pinkyuval

New member
ומה עם...

חברים? משפחה? חברה? אני יודעת שתענה לי שזה לא משנה ובלה אבל תנסה להכנס לעומק הדברים... ועופר אני צריכה לדבר איתך יש לי הצעה מפתה שלא תוכל לסרב לה:) או שכן...:)

מה איתם?

מה עם החיים שלך? הם את שלהם חיים....ואיפה את בכל התמונה<? כל אחד עושה וצריך לעשות מה שטוב לו!!! ולא לאחרים.... אם המשפחה, חברים אוהבים אותך....הם יתמכו בך!!!! ואם זה לא זה....הרי שזה לא ימשך....אנחנו לומדים כל יום ויום... ואני רוצה לדעת מה ההצעה לעופר? אולי גם אני לא אוכל לסרב?

pinkyuval

New member
מממ...את האמת?

זאת הצעה לכל הפורום...אבל אני לא בטוחה בעצמי עוד...

עופר 123

New member
האמת? לפעמים יש בעיות........

חברים? לפעמים החבר'ה ובת הזוג היותר-מבוגרת-מהם לא מסתדרים ע"ר הבדלים בסוג הבילויים ובנושאי השיחה. זה עשוי לגרום לעיתים לחיכוכים, אז פשוט מפרידים אם לא הולך (למרות שהיו מקרים שזה עבד יופי). משפחה? אמא שלי רצתה להכיר לי פעם מישהי שגדולה ממני בשש שנים....
עופר

pinkyuval

New member
למזלי...

משפחה זאת לא הבעיה... אבא התחיל עם אמא שהיא הייתה בת 12 והוא בן 15 וכבר יצאתי עם מישהו בן 24 ופחדתי לספר לאמא ...ושסיפרתי לה היא אמרה.."נו מה את עושה ביג דיל?" יש לה רגעי חסד...:) עופר אמרתי שיש לי הצעה!!!:)

pinkyuval

New member
טוב אז ככה...

למי שזוכר כבר הרבה זמן אני מזיינת לכם את השכל על סרט שעשיתי.. ובכן הסרט גמור לחלוטין... בתאריך ה4/6 יש הקרנה של כל הסרטים שלנו החל מהשעה 7 ערב שלם שמוקדש לכל הסרטים שעשינו... רציתי להזמין אותך באופן אישי...כי דיברנו על הסרט שלי לא פעם.. אם יש עוד מישהו שרוצה לבוא אני אשמח... רק מה.. צריך להודיע לי לפני. מחי כרטיס 20 שקלים ואפשר לקנות החל מעוד שבועיים כרטיסים ולכן אם יש מישהו שמעוניין לצפות בסרטים איכותיים אחד אחד...ולראות אותי נואמת ושרה שיבוא:)

תרגיל,,,,,

גם אני חושבת שאין זה משנה פער הגלאים ,,, כי כשיש אהבה הכל מתגמד ,,, לי היו מערכות יחסים עם גברים גדולים ממני בלמעלהה מ 10 שנים אני לא אוהבת ילדים קטנים בראש דרך אגב אני יצאתי עם בחור כבן 20 והיתה לנו כמיה נהדרת הבגרות שלו יותר משל גבר בין 40.
עופר יש לי סיכוי איתך,,,,,
<חייכה אודליה> תרגעו זה בצחוק !!!

מרילו14

New member
לדעתי מניסיון זה מאוד משנה

למרות שאני לא פועלת לפי סטיגמות, תמיד הולכת לפי הזרם, אני מצאתי את עצמי כמה פעמים בקשרים עם גברים יותר צעירים ממני. והאמת זה אף פעם לא יצליח..... למה ??? יכול להיות הרבה סיבות פער בניסיון פער בציפיות פער בבגרות ניראה לי ככה, לפי הניסיון האישי שלי

אין מצב שאני אצא עם מישהו יותר

צעיר ממני
מצטערת, לא הולך אצלי. לגבי מבוגרים יותר, אני יותר גמישה , אבל ההורים שלי לא מוכנים לשמוע על מישהו יותר משש או שבע שנים גג מבוגר יותר. שיהיה, אני מאוד ממושמעת

למעלה