זה לא הגיל...זה התרגיל..

מה, ככה לפני כולם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

28 בשבילך
(וגם בשביל האחרים).

pinkyuval

New member
אני חינכתי את עצמי לזה...

יש פעמים שנימוסים זה בגדר הנחמד..אבל אופן כללי יש נימוסים שעדיף להתעלם מהם... ופשוט להיות מי שאתה... אם אתה רוצה להגיד תודה תגיד תודה...לא אם צריך.. ואם אני רוצה לדעת את הגיל שלך אני אשאל..הכי הרבה לא תעני לי... לא?

הגיל זה שטויות, זה בהומור...

אבל מה עם דברים אחרים? להיות מי שאתה פירושו להיות לא מנומס? רק אם אתה אדם לא מנומס!!! אני מי שאני תמיד וחלק מזה הוא שאני בן אדם מנומס. אם הייתי מוותרת על זה, אז לא הייתי אני. (תשובה קצת מבולבלת יצאה לי).

AlteX

New member
אז זהו../images/Emo35.gifאין לי סיכוי איתך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אז בפארק, כשראיתי אותך באור הירח והזיקוקים, מרוב יופייך נעצרה נשמתי כך שאפילו לא הייתי מסוגל להגיד לך שלום... אני כבר רציתי לחזור בתשובה בשבילך. התחלתי לגדל זקן (טוב, רק יומיים), הלכתי לישיבה (הרבה יותר נוח מאשר לעמוד!), ואפילו כבר אין לי רכב כדי שלא אסע בטעות בשבת! אז רק בגלל שאת בת 28 ואני בן 27 פחות חודש (היום בדיוק פחות חודש!) לא תתחתני איתי? לא נבנה יחד בית כשר בישראל?!? זהו! אין אלוהים! מחר אני מתגלח, לא יושב אפילו לדקה ומשיג לי רכב מיוחד רק לשבתות! אני חוזר בשאלה! אני כ"כ חוזר בשאלה שאני אפילו הולך להתחרות במקסי - מלכת השאלות!

וואו, אני ממש מסמיקה עכשיו ../images/Emo9.gif

אתה בא גם היום בערב
לפחות נכיר כמו שצריך

AlteX

New member
הלוואי ויכולתי...

אבל הפעם אין לי כ"כ איך, לצערי... לא נורא, תהיינה עוד הזדמנויות!

ברוב הפעמים זה התרגיל

מאז ומתמיד יצאתי עם בחורים שהיו גדולים ממני בתווך של 4 עד 10 שנים ולא לי ולא להורים שלי היתה בעיה עם זה אמא שלי מזמן הגיעה להכרה שאין לי מה לחפש עם ילדים בגיל שלי לפני שבועיים היא אמרה לי שלי מתאים בחור בן 26 27 לא פחות...

זה גם וגם

וזה כבר תלוי באופי האדם יש אנשים שבגיל הם גדולים אך במוח
הם שונים ומתנהגים כאילו הם פחות ויש כאלו שהם קטנים בגיל ומתהגים יותר מכפי גילם. ויש כאלו שמתנהגים בהתאם לגיל שהם..
בוא נגיד שאני לא פוסלת היום שום גיל כמעט בוא נגיד פחות או יותר טווח מינמום 3-4 שנים פחות ממני וגג גג גג גג 20 שנה הטטוח הוא גדול ומה שחשוב לי זה מה שיש לאותו אדם בתוך הלב. כמובן שבכל שלב בחיים אנחנו רוצים דבכרים אחרים לשמל כשהייתי יותר צעירה לא ראיתי את עצמי יוצאת עם צעיר יותר, או אפילו עם מישהו בגילי. היום זה השתנה קצת ההפרש הכי גדול שיצאתי עם מישהו זה היה 20 שנה. אישית זה לא הפריע כי הוא היה בראש שלי לכל דבר
אבל זה הרהר לי קצת את הבטחון בעתיד שיבוא ומה יהיה ומה ייקרה אך אני יכולה להגיד לך שבגילך כשהייתי יצאתי עם מישהו בן 26 שנה וחצי אהבה ענקית ואפילו בגיל 16 יצאתי עם האהבה הראשונה שלי שהיה גדול ממני ב-10 שנים שנה בכל חלק בחיים מתאימים לנו דברים שונים ולכן את צריכה לרואת מה מתאים לך הכי

סקסיית

New member
פינקי איזה שאלות.....פשששששששש.....

אז ככה......... יצאתי עם בחור שקטן ממני ב- 7 שנים והיה מדהים וכיף... עד למיטה.... כי התברר שהוא..........בתול!
הרגשתי פאדיחה שלימדתי כל מה שידעתי.... קצת מוזר... והכי מבוגר היה במרחק 25 שנה מהגיל שהייתי בו.... הוא היה אדם אינטיליגנט מדהים...ד"ר..... ופשוט היה נהדר גם בסקס.....וגם בשאר. בין לבין בדר"כ אין הפרשים גדולים חוץ מעוד אחד שיצאתי איתו - פרופסור למחשבים שהיה ב- 20 שנה יותר ממני....אבל היה לו..
קטנטנה.. אז ברחתי ממנו כמו מ-
........ וגם בעלולי היפה שלי הוא קטן ממני.... בשנה +........

טווח גילאים

אני חושבת שבגיל העשרה הגיל מאוד משנה כי מן הסתם ילדה בת 13 ובחור בן 18 ניראה לי די לא מתאים. אבל בגילאי ה - 20 , 30 והלאה הגיל לא ממש משנה. אצלי הפרש הגילאים הכי גדול שהיה היה בעצם עם האקס שלי ,אני הייתי בת 20 והוא בן 26 . מה שכן אני נמנעת מלצאת עם בחורים שקטנים ממני . מייאוו חתולה

נוי בת42

New member
נראה לי שאני הכי זקנה כאן../images/Emo7.gif

כולם בני עשרים פלוס או הכי הרבה 30 פלוס ואילו אני??? זהו? נגמרו חיי???????

הלווווו החיים לא נגמרים בגיל 42!!!!

יש כאן גם גדולות ממך.....וגם גדולים ממך.... תקחי את החיים בקלות ותפסיקי להזיק לעצמך.... נסי להתסכל עליהם ממבט שונה.... ואגב, דווקא להיות בחברה של צעירים...נותן תחושה של צעיר יותר הכל בראש את זה אמרתי כבר? אם לא אני אומרת כעת!!!!!!

AlteX

New member
לדעתי, זה בהחלט התרגיל

אמנם הפרש הגילאים הכי גדול שהיה לי עם בת זוג היה רק 5 שנים (לכל אחד מהכיוונים), ולרוב יצאתי דווקא עם בנות גילי (לא כי חיפשתי כאלה אלא כי במקרה מצאתי דווקא כאלה), אבל אני מאמין שגיל זה רק מספר ולא הייתי נרתע מלהתחיל עם מישהי שגדולה או קטנה ממני גם ב-10 שנים. זה סה"כ עניין של התאמה... כשלראשונה הכרתי את זאת שאח"כ היתה החברה הראשונה שלי, לא תיארתי לעצמי בכלל שיש סיכוי שנהיה זוג, דווקא בגלל הפרש הגילאים. אבל בסוף זה קרה. אני הייתי בן 21, היא היתה בת 16 (בעצם קצת פחות מ-16). היא אמרה לי שאני בגיל המקסימלי שההורים שלה מרשים לה מבחינת חבר. דרך אגב, זה מתקשר לעניין הקטינים/קטינות. כן, החוק אוסר על קיום יחסי מין מתחת לגיל 18. זה נחשב לאונס ולכן אם מישהו תופס מישהו מקיים יחסי מין, למשל, עם הבת שלו שהיא בת פחות מ-18, הוא עלול לתבוע את אותו הבחור על אונס. אני והחברה הראשונה שלי היינו ילדים טובים ולא עברנו על החוק...
כיוון שאף פעם לא היה לי קשר ארוך עם אף אחת, אז גם עם אלה שהיו בהפרש גילאים של 5 שנים ממני לא היה לי קשר ארוך, כמו גם עם אלה שהיו ממש בגילי. אני מאמין שהגיל משפיע על בן-אדם. אנשים שונים רוצים דברים שונים בגילאים שונים. בן אדם יותר מבוגר, יש יותר סיכוי שירצה "להתמסד", אבל עדיין זה לא אומר שכל מבוגר/ת י/תרצה "להתמסד" (כמה שאני לא אוהב את המילה הזאת! (סליחה!)). אנשים יותר מבוגרים אולי יותר "בוגרים" - אבל מה זה "בוגר"? זאת הגדרה מאוד אישית. אני זוכר שכאשר הייתי בן 20-22 היו לי שיחות נפש מרתקות עם בנות 14-16. אז מה זה אומר? שהן היו בוגרות יחסית לגילן? שאני הייתי לא מספיק בוגר לגילי? כמו שכבר אמרתי, מה שחשוב זאת ההתאמה... לא לפסול לפי מספרים!

למעלה