זה לא הגיל...זה התרגיל..

AlteX

New member
אני מניח שיהיה קשה מאוד למצוא

מישהי בת 60 שאוכל באמת להתחבר אליה...
אני מניח שיש גבולות, אבל קשה מאוד לנקוב במספרים מדוייקים...

עופר 123

New member
והגיל של התרגיל מתחיל מ....

גיל 17 - מותר להתחתן מהגיל הזה, אז קל וחומר שמותר
בגיל הזה. ואל תשאל למה אני יודע את זה....
עופר

pinkyuval

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחידוש השאלה...

איך הייתן מגיבות אם הייתי מביאה לאחד ממפגשי הפורום חבר חדש.. בן 15... והיינו מתנשקים לכם מול העיניים? תענו בשיא הכנות? מה הייתן אומרות? ומה מאחורי הגב?

את האמת ורק האמת

אולי בהתחלה זה יהיה מוזר, כי גיל 15 לנו אישית נחשב כילד אבל בסופו של דבר ואחרי זמן עיכול זמני ומהיר אני אישית אסתכל על זה בצורה הכי טובה בעולם אם טוב לך אז טוב לנו
גם לי קרו מקרים שאנשים התסכלו עליי בגלל משהו שעשיתי שאולי היה נראה שונה מוזר וא מה שאחרים יעשו בהתחלה הרגשתי אולי לא נעים אבל אחרי זה אמרתי לעצמי. שכולם......
החיים הם שלי,

איך הייתי מגיבה?

מה אני נכנסת לך לחיים? אם זה טוב לך...שיהיה גם בן 10! מה אכפת לי....תעשי מה שבא לך...כל עוד טוב לך.. שיבושם לך!

pinkyuval

New member
בסדר מקסי

זה לא ספציפי עליך... זה תקף גם על מפגש עם חברים וכאלה... פשוט היה לי דיון סוער עם החברים הכי טובים שלי על זה...

ואני תמיד יצאתי עם צעירים ממני

או בגילי, אבל היום ממרומי גיל ה40 + מקסימום 10 שנים לא יותר,בעקרון אין חשיבות לגיל בגבול הטעם הטוב כמובן. פערים של 20 ויותר לא מתאימים לי, בגלל הפער המנטלי.

AlteX

New member
למה לא, פינקושית?

בא לי דווקא לקנא קצת בך... כי אני מאחל לך אושר מכל ה-
, כי אני רוצה לראותך מאושרת... ולקנא באושר שלך, כדי שתרגישי עוד יותר מאושרת
לקנא זה נחמד לפעמים...

pinkyuval

New member
די אלכס אני אסמיק:)...

חשבתי שאחרי אילת לא תרצה לראות אותי יותר:)... אחרי שראיתי אותי בכל המצבים האפשריים:)

החורזת**

New member
בכנות, לא הייתי מרגישה בנוח

וכאן לא חשוב הגיל, אלא אני חושבת שיש דברים שיפה לעשותם בצנעא. בדיוק כמו שלא הייתי מצפה ממבוגרת שתתנשק ותתמזמז עם בן זוגה בפרהסיה, כך אני לא מצפה זאת גם מבני נוער. כמובן שיש נשיקה ויש נשיקה, אבל הרי אם היית מתכוונת לנשיקונת תמימה על הלחי, הרי לא היית שואלת בכלל.

leprechaun3

New member
דעתי...

אני בעד הפרש של עד סביבות ה-10 שנים, אבל רק כלפי מעלה, כלומר שהגבר יהיה מבוגר ממני. החבר שלי זה 3.5 שנים מבוגר ממני בכמעט 10 שנים. כעקרון אני חושבת שאם יש התאמה אז הגיל לא צריך לשנות, אבל העניין הוא שגברים - מה לעשות - מתבגרים מאוחר יותר מבנות ולעתים רוצים דברים שונים מהן. אני זוכרת שכשהייתי בת 17, לפני שפגשתי את החבר שלי, היה ברור לי שעם בני גילי אני לא הולכת לצאת, כי כולם היו ממש ילדים קטנים. מההודעות שלך שקראתי בפורום יש לי הרושם שגם את בנאדם בוגר נפשית ולכן צריכה גבר בוגר נפשית, ואלו ברובם הם גם מבוגרים פיזית. אבל אם מצאת גבר בגילך או צעיר יותר שמתאים לך ולאופי והרצונות שלך - מה טוב!

pinkyuval

New member
תודה על התגובה:)

אני לא יודעת אם אני אדם בוגר, יש דברים ומחשבות ורגשות שאני מאוד בוגרת בהם ויחד עם זאת כל מיני דברים שאני מרגישה שאני מאוד ילדה בזכותם(או בגללם). תודה על המחמאה בכל אופן(למרות שאני לא בטוה כמה טוב להיות בוגר) אני אסביר את עצמי קצת כרגע...יש לי ידיד מאוד מאוד טוב (אם לא הכי טוב לאחרונה) בן 15. הוא אחד האנשים היפים ביותר שהכרתי, פנימית וחיצונית. עברנו תהליך ריגשי מאוד גדול יחד, מהשלב שהוא לא דיבר על הרגשות שלו בכלל ועד היום שהוא מאוד פתוח איתי. יש לנו את אותו עולם אסוצאציות, שמישהו אומר משהו אנו עונים באותם המילים בדיוק, פשוט אותו ראש. הוא מבין מה אני צריכה לשמוע תמיד, בכל מצב. במהלך הידידות שלנו נתקלנו בקשיים רבים, מצב חברים שלו שבהתחלה מאוד קנאו בקשר שלנו, מבחינת חברים שלי שצחקו עלי שהוא ילד קטן(חלקם בכל אופן), מבחינת אמא שלי שכל פעם מזכירה לי שהוא ילד ושואלת אם אני מתאהבת בו ומבחינת ההורים שלו (שהתקשרו פעם לצעוק עלי) למרות שלאחרונה אנו די מסתדרים(מאז שאחותו הקטנה מאוהבת בי:) זה מצחיק אבל גם לו קוראים ליאור ולאחותו קוראים בשם משפחה שלי, המון איתותים של הגורל להראות לנו שנועדנו להפגש. חשוב לציין שכל הנ"ל לא קשור מבחינה רומנטית, אבל זה מעלה מחשבות...

leprechaun3

New member
ובכן,

נשמע שיש ביניכם חיבור שהוא משמעותי וחשוב בשביל שניכם. אם החיבור הזה מוביל למשהו רומנטי או "רק" לידידות עמוקה רק את תוכלי להחליט, אבל לדעתי האישית אם את באמת מרגישה שהוא מה שמתאים לך, שהוא מבין אותך, מדבר איתך, מתאים לרמה האינטלקטואלית והנפשית שלך - אז לכי על זה. ברור, לחברה תמיד יהיה מה להגיד (גם אם הוא היה מבוגר ממך ביותר מדי שנים), אבל למצוא גבר עם כל התכונות שציינתי קודם זה לא קל, בכל גיל. החברים שלו מקנאים? שיקנאו! יש להם סיבה טובה
לגבי ההורים שלך - אני מניחה שגילך מעל 18 (תקני אותי אם אני טועה) ולכן את כבר בזכות עצמך ויכולה לעשות בערך מה שבא לך. ומבחינת חברות שצחקו עליך - אני מניחה שזה עלול להיות לא נעים, אבל גם את בטח תגיעי למסקנה שיש דברים שלא שווה לוותר עליהם בגלל דעת הקהל. בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה במה שלא תחליטו!

למעלה