זה מה שקורה שאני לא מתכננת ארוחות |בוקס

שלגיה**

New member
זה מה שקורה שאני לא מתכננת ארוחות |בוקס

אני חייבת לסכם שהיה לי יום רע עם הארוחות ! או יותר נכון ללא סדר בארוחות. את הבוקר פצחתי עם נס קפה וביסקוויטים מקמח מלא וללא סוכר (ולא הסתפקתי בשניים...אח"כ זרקתי את חצי החבילה הנותר)... אח"כ בצהריים אכלתי סלט ירקות וכשבאתי הביתה התחילה החגיגה... אמרתי לעצמי שאני אלך ברגל קודם ואח"כ אני אוכל ארוחת ערב ואז קפצתי למכולת בדרך הביתה וקניתי גבינת קצ´קבל (שלא קניתי או אכלתי יובלות...) כדי לשים קצת קצת בפשטידת קישואים שתכננתי לעשות לעצמי... ושיא ההגזמה - בדרך הביתה חיסלתי פסק זמן ללא סוכר ....נורא פשוט נורא ! התחלתי אח"כ לגלף את הקצ´קבל (סתם בשביל לטעום) ויצא שטעמתי הרבה מדיי... אח"כ המשכתי לאכול עוד כמה דברים...שאני לא אפרט יותר...כי זה ממש מוגזם. וזה שאני כותבת אותם רק נותן לי את הפרופורציות הכמותיות שאליהן הגעתי היום (איזה חוסר פרופרציות משווע !!!!) עכשיו אני לומדת את הלקח ! אין דבר כזה "יהיה בסדר,כשאני אגיע הביתה אני אכין לעצמי !" צריך להיות לי אוכל מוכן בבית ! חבל שאין ניתוח בראש נגד בולמוסים ! אם היה כזה הייתי רזה ! כי זו הבעיה שלי ! ועכשיו אני מרגישה מגעילה ומפוצצת !!!!!!!! ועייפה .... כאילו לא עשיתי ניתוח בכלל ! אני לא מנסה אפילו להתנחם בעובדה שלפני הניתוח הבולמוסים היו מפלצתיים יותר עשירים בקמח וסוכר.... אוף !! זה נורא ! ונכון שתגידו "לא נורא יש ימים כאלה" אבל זה כן נורא כי זזה אשמה שלי של חוסר תכנון של ארוחות מסודרות ! טוב ,אני אצא להליכה אחרי שהכבדות תיעלם... חייבת להצליח ! sorry

lir42

New member
גל יקירתי

את חייבת להיזהר עם מה שאת אוכלת את סך הכל שבוע וקצת אחרי ניתוח. אני עברתי את אותו ניתוח לפני 3 חודשים ורק לפני 5 שבועות בערך התחלתי לאכול ירקות ב3 שבועות הראשונים של הניתוח אכלתי גבינות נוזליות כמו גבינה לבנה וקוטג ומעדנים. וקצת פירה מעורב עם חלב אני לא מעיזה לקנות או לאכל שוקולד גם אם הוא ללא סוכר. בכל אופן בזהירות ובהצלחה שלך לירי

gal33

New member
לירי, עשית מישמאש אחד גדול ../images/Emo5.gif

זו שלגיה, לא גל. בשלב הזה אני כולה מסתכלת על שוקולדים, כמו שקרה לי אתמול בלילה כשהגיעה לבית של ההורים שלי חבילת שוקולדים של אורנית, אם מישהו מכיר, חבל על הזמן!, שוקולדים hand-made. הם הסתכלו עלי, ואני על הלבן. אני דווקא אוכלת ירקות בצורת מרק. מירית הדיאטנית המליצה לי לאכול אותם מבושלים גם. תודה בכל אופן מתוקה גל

lir42

New member
קודם כל התנצלות על הבילבול!!

לא הסתכלתי טוב על השם מצטערת - חןזרת בי לוקחת את כל מה שכתבתי חזרה..... חוץ מזה מה שלומך? שלך לירי

gal33

New member
לא קרה כלום, זה סתם היה משעשע.

בדיוק כעת אלו הן השעות של הכאבים המאוד חזקים. אני כבר מקופלת כמו סימן שאלה. עדיין הרוב מאוד נפוח. גם נפתח לי קצת החתך הניתוחי ומה שיוצא משם לא נחמד. ממש מרגישה כמו אחות רחמניה שמטפלת בעצמה. מקווה שעוד יומיים הוא כבר יצליח להיסגר, כי הוא ממש מעצבן אותי ומעיב על מצב רוחי. חוץ מזה, בסדר גמור. מקודם אכלתי במשך שעתיים, יוגורט, קצת גבינה, וביצה!! נראה לי שזה היה יותר מדי. כי כאב לי יותר מדי אחר כך. הבעיה היא שעם כמות הכאבים הפנימיים, אין לי אפשרות להבחין מה בדיוק כואב. כך שאני אוכלת לפי העין ולפי תחושת הרעב, שגם אותה עדיין קשה לי כל כך להרגיש. מה שלומך את? איך הולך?

lir42

New member
גל יקרה

אני בסדר כבר מבדילה בין רעב לסתם נישנוש ובין כאב מבפנים. גם אני אוכלת לפי העין ואחר כך מתחרטת אצלנו השמנים זה בעיה אבל אם נזער ונשמור אני בטוחה שנצליח לטוב. לגבי הנפיחות - אצלי הבטן עוד לא הסתדרה כל כך יש עדין נפיחות מסוימת אבל זה הסתדר במשך הזמן שאני עוד ארד במשקל. הייתי אמורה להגיע לבקרך בבית החולים והתפקשש לי מצטערת מקווה לראותך בקרוב שלך לירי

דליה _ג

New member
גל, יש לי רעיון חמוד בשבילך.

אם נורא בא לך על שוקולד. ועדיין לא הכריזו על זה כמוצר דיאטטי מוכר
). תנסי להכין שוקו. (עדיף מחלב סויה. חלב פרה עושה בלגן להרבה אנשים). שוקו כזה די מרוכז - ניסיתי את זה אתמול - זה מילא לי את החסר בטעם של השוקולד שהיה חסר לי. וזה עשה לי ממש 10!! אולי תרצי לנסות. דליה.

מירי,

New member
שוקו וופל שוקולד הולכים יופי יחד...

אני בגישה לא להתקרב בכלל לדברים האלה! עם הזמן הצורך בהם פוחת... אני מבינה שהגעת מוואלה , אבל מכיוון שאני לא נכנסת לשם בכלל (ולא בגלל האנשים חלילה) אז... ספרי קצת על עצמך...

דליה _ג

New member
היי מירי - ../images/Emo9.gif

מירי היי, כן אני מוואלה. מירי, שמעתי משלגיה שגם היא לא נוגעת בסוכר וקמח לבן. שלושה וחצי חודשים!!!!!!!! מה זה מדהים!!!!! אז ממנה אני מבינה שאפשר להתרגל. אבל תשמעי עוד משהו מירי, היתה תקופה של טבעונות בחיי. שבה ככה העמקתי ולמדתי קצת על ענייני הגוף. ומה ששמעתי מהטבעוני שהדריך אותי (הוא די ידוע ובר סמכא בענין. כתב גם ספר בעניין הזה). שחשוב לאכול פירות, ופירות מתוקים עדיף. ושאכילה יומיומית שלהם מפחיתה את החשק למתוק. בכל אופן מירי, אני אוכלת בתפריט שלי בצהרים, אמי בטעם תות (יש עוד המון טעמים נפלאים. שטרודל וכו´) + 4 כפות גבינה לפעמים יותר. שמה קינמון. קליפת לימון או תפוז. וקצת שקדים מרוסקים. (תמצית וניל טיפה לפעמים). קודם כל זה נורא טעים. וגם לפחות על עצמי שמתי לב, שכשאני אוכלת את הסלט הפירות הזה. אני פחות כמהה למתוק. (וזאת חולשה שלי.). מירי, לגבי מה ששאלת עליי. אז כתבתי לגל בשורה יותר למטה על עצמי יותר. ועוד אהיה בקשר בכיף איתכם. יש לכם פורום עם אוירה טובה, ממש 10 כאן!!!! הרבה הרבה הצלחה בתוכנית שלך, מדליה.

מירי,

New member
בהחלט אפשר להתרגל!

אני מאז הניתוח לא נוגעת בקמח לבן או סוכר לבן , המתוקים שלי הם פרות! ואני אוכלת מהם ללא הגבלה (פרט להגבלה של הניתוח כמובן...), אבל כמיהה למתוק היא רק אחת החולשות שלי , הבעיה העיקרית שלי היא האכילה עם העיניים.. קראתי מה שכתבת לגל , ולא היצלחתי להבין , עברת ניתוח כל שהוא את המתכננת לעבור ניתוח ??? וכמו שכתבתי כבר לגל בעבר - אני מ´זה מקנאה בך על ההתמדה בפיעילות הגופנית ......

דליה _ג

New member
מירי, אכתוב מהבית. בינתיים תשמעי..

תקראי מה כתבתי לפני רגע לגל. כולללללל יכולים!!!! באמת!!!!!! אבל אכתוב מהבית אח"כ. להתראות, מדליה.

שלגיה**

New member
דליה,שמחה לראות אותך כאן

ין ספק שגם אם אין לך קשר לניתוח יש לך קשר מאד גדול לעשייה חיובית לגבי הגוף שלך וההשקעה הקשה שהשקעת כדי להוריד 20 ק"ג. נפלא! שלגיה

דליה1

New member
שלגיה יקרה

"היצלת" אותי היום. אמרת פעם שעזרתי לך מאוד. היום הושטת אליי יד. ואני ממש עם דמעה בעיניים - מודה לך. באהבה רבה, דליה.

דליה1

New member
מירי - הבטחתי שאחזור ......

הרצון שלי לרזות כל כך בער בי..כל כך שהייתי מוכנה להזיז את עצמי (מה שכבר אמרתי שאני עצלנית ממש!!). ואם את רוצה רעיון קטן. קחי ווקמן או דיסקמן - אם מוסיקה שאת אוהבת. ואת נורא תיהני בהליכה - זה יעשה לך כיף לא רגיל!!!!! והכנסתי את זה לסדר היום שלי. כמו עוד חובה. וזה באמת עובד ככה טוב. בחיי, כל אחד יכול להתמיד מירי. רק צריך שהרצון יהיה ענקי ענקי!!! דליה.

gal33

New member
הי דליה, עם מה, עם שוקולית?

כרגע אני בשלב שאני מנצלת את המומנטום של הניתוח ולא מוכנה לחשוב אפילו על מתוקים. אני מפנטזת איך סלט ירגיש עוד פעם, איך גבינה צפתית תרגיש שוב, אוכל מוקפץ, וכו´, אך שוקולדים ואני לא חברים יותר, לפחות לחודשים הקרובים. חוץ מזה, בסופשבוע לפני שבועיים, כמות השוקולדים שאני טחנתי רק מהידיעה שאני הולכת לסבול מ- dumping syndrome, תספיק לי עד אוקטובר שנה הבאה. זה לא היה בקוביות, זה היה בחבילות: לבן, חלב, עם פקאן, עם שקדים, עם קורנפלקס, עם מקדמיה, עם מילוי קרם שמנת ועוד ועוד ועוד
.

דליה _ג

New member
היי גל

תשמעי קטע גל, כשהתחלתי את הדיאטה הנוכחית. שאיתה הצלחתי לרדת 20 ק"ג ולשמור 3 שנים. שיניתי בכל אותן נקודות שצלעתי בפעמים הקודמות. למשל, לי "אסור" לחשוב שאני בדיאטה. ולהיכנס ללחץ. וגם לחשוב שהנה הגיעה תקופה "שבה עליי לסבול" עד שאראה את התוצאות. אז החלטתי לשנות כמה דברים. תיכננתי אוכל דיאטטי נפלא. ויש גל...יש. (את הזכרת לי את זה כשכתבת על גבינה צפתית, אוכל מוקפץ וכל זה). ודאגתי שאלה יהיו ארוחות משביעות. (חבל"ז אם לא). וכשהיתה לי הידיעה בראש, שבארוחה הבאה יש משהו כיפי. הייתי ככה מחזיקה את עצמי מארוחה לארוחה. חושבת לעצמי: חכי עוד קצת. עוד שעה. עוד שעתיים. יש משהו ששווה לחכות לו. אז לקחתי את הדיאטה "במנות קטנות". לא חשבתי וואו....חכי חודש עד שתרדי X. הלכתי מארוחה לארוחה בהתחלה. ואח"כ מיום ליום. וככה זה עבד 10!! עכשו. הוספתי ספורט. ואני מה זה עצלנית גל. במקום שלא צריך להזיז אצבע גל. אני הראשונה בתור. אבל.....נורא רציתי תוצאות מהר!!! אז, התחלתי. אני כבר לא רק מדברת על התוצאות הפנטסטיות שמקבלים. ויותר מהר יחסית. גם המצב הרוח הנפלא. המרץ - מה לא. עוד משהו גל. הספורט ממש "שמר עליי. החזיק אותי". כי כל יום שהשקעתי בספורט - זה הפך למסגרת ששמרה עליי. היה "חבל" לי לא להקפיד ולשמור על התפריט היומי. כשהשקעתי בספורט. זה ממש כזה על רגל אחת. ו..נזכרתי בקשר לשוקולית. נדמה לי שיש בזה סוכר. לא יודעת באיזה יחס והאם זה לא רצוי. והאם לפי התפריט שלך מותר. אז אולי אפשר מקקאו פשוט. טוב אני עוד אדבר איתך. אני באמצע העבודה עכשו. בידידות, דליה.

gal33

New member
דליה, זה סתם עניין אותי עם מה, כי

לא רשמת. כרגע אין לי כוונה להכין את זה. כפי שאמרתי אני ושוקולד בינתיים בחרם הדדי. דרך אגב, באחד ממסעות הבריאות שלי, עברתי למוצרי סויה, זה היה בהתקפת הספר "רזה לתמיד". אני חייבת לציין שחלב סויה זה אחד הדברים היותר דוחים שקיימים. איך את שותה את זה בכלל?
אני רוצה להגיד לך שבאמת הפעם טפו טפו, אני לוקחת את זה רגע ברגע. כל כך הייתי בטוחה שאני לא חוזרת מהניתוח, ומסיבוכים לאחריו (טפו טפו טפו), כך שברגע שהכל עבר בשלום ונתנו לי לשתות לבד (בינתיים עד עכשיו, טפו טפו טפו), זהו מבחינתי, הזמן יכול להיעצר, הגעתי למנוחה ולנחלה. מעתה והלאה שהחיים יעברו שניה בשניה. אני דווקא התעמלות מאוד אוהבת, ומסכימה עם כל מילה שכתבת. עוד חודשיים אוכל לחזור להתעמל. איזה כיף! וואו, עבודה, זה נשמע לי משהו כל כך רחוק ממני עכשיו. כולה 10 ימים אני לא שם. אתמול בדיוק התקשרו אלי וביקשו ממני משהו, אשכרה לא זכרתי במה אני עובדת. זה כל כך שולי בעיני עכשיו. איך שסדרי עדיפויות משתנים במהלך החיים. גל

gal33

New member
נ.ב: כל הכבוד על הדיאטה. דרך אגב,

יש לך רקע ניתוחי?

דליה _ג

New member
לא ראיתי את השאלה שלך כאן.

לא לא עברתי ניתוח. אבל בלי קשר לזה. תשמעי - אני כל החיים לא לא יכולתי לעשות דיאטה. יום אחד - 3 ימים וזהו מכסימום. ובפעם האחרונה (קצת כבר סיפרתי) שיניתי כמה דברים שהם היו נקודות התורפה שלי. וככה הגלגל שלי סוף כל סוף התחיל לשנות כיוון. וגל, כולללללם יכולים!!!!! באמת..זה לא סיפור ועניין!!!! צריך רק לדעת איך לעבוד על הקטעים הבעייתים. (ואני אומרת את זה אחרי שבאמת אני לא יכולתי. ממש). איך אומרים: "אל תהייה צודק - תהייה חכם". אבל עוד אדבר איתכם, אני הולכת הביתה עכשו. להתראות, מדליה.

למעלה