זה מה שקורה שאני לא מתכננת ארוחות |בוקס

דליה _ג

New member
גל יקרה

את צודקת, חלב הסויה הראשון ששתיתי, אפילו אינני זוכרת של איזה חברה הוא היה. היה מה זה מגעיל.. שהרבה שנים אחר כך לא רציתי להתקרב אליו. אבל יום אחד המליצו לי על חלב סויה של חב´ "אלפרו" - והוא ממש בסדר לא דומה לאחרים בכלל ובעיניי טעים. אבל צריך להתרגל אולי גם. בקשר למה שאמרת על העבודה. וואלה...תשמעי גל כל החיים שלנו אנחנו נאלצים "לחרוש" ולהרוויח את לחמנו. ככה שאני מה זה מבינה אותך, שככה באמצע החיים את מקבלת "מתנה" כזאת ויכולה לשכוח מהכל לכמה זמן. קצת לנקות קצת את הראש. כולנו צריכים את זה. (וחוץ מהעבודה עוברים עלינו הרבה דברים אחרים גם וכל מיני התמודדויות. כך שלהוריד קצת לחץ ורגל מהגז ככה זה 10!!!!) מה שלומך היום?? את סובלת מכאבים או אי נוחות מסויימת בגלל הניתוח?? (אני לא עברתי כזה). הגעתי לכאן אחרי שפגשתי בפגישת הפורומים חברה שלכם (אחלה. דרומי ופנינוש (?), שלגיה (נסיכה אמיתית) ועוד). וכשהגעתי הבוקר לביקור הרגשתי שממש חמוד כאן. יש כאן אוירה קלילה וכיפית. (כתבתי לך מקודם לא??). גם שמעתי שרוייקו כאן. הוא מהמייסדים של פורום השמנה והרזייה בוואלה. ושהוא כזה על הכיפאק. זהו בינתיים. להתראות, מדליה.

gal33

New member
עכשיו, עשיתי 1+1, את דליה גולן מהשמ

והרזיה בוואלה?! התכוונתי לשל אלפרו, אחרי שטעמתי וירקתי אותו, את האחרים כלל לא ניסיתי. העדפתי שתמות נפשי עם פלישתים (יעני עם החולרות של תוצאות אכילת מוצרי חלב). לגבי העבודה. זה אני עשיתי את זה כך. זה לא נחת עלי. דווקא זה היה זמן ממש ממש לא טוב מבחינתי האישית להיעדר מהעבודה לתקופה כה ארוכה. אך כפי שציינתי, סדרי עדיפויות בחיים משתנים לפעמים.

gal33

New member
עכשיו לכלכת ובגדול ../images/Emo46.gif

אם הוא היה שור, היו לו 2 קרניים עולות למעלה. רואים בבירור שאלו אוזניים
. אל תעליבי!! נ.ב: למה שור מהיר יותר מפרה?

שלגיה**

New member
כדי שלא יתחילו להתלונן מהפדגוגיה

אז אני אסכם בשבילך את העובדה שחשבתי שיש לה (לפרה )קרניים קטנות חמודות... אבל כנראה שזה "פוטו רצח" אז לא רואים ברור... בטח ששור יותר מהיר,רדף אחרייך פעם שור...??? גם אחריי לא ... מי יודע אולי יתמזל מזלי וירדוף אחריי איזה "שור חתיך" (אני דלי אולי זה יתאים...).... טוב נו ,אני הכי אוהבת את מיצי...
חתול שנראה קוטר כזה לא? טוב די...הגזמתי...

gal33

New member
וואלה! מתנצלת!! באמת יש לה קרניים

אבל אלה קרניים של פרה, לא של שור. עירונית שכמוך!!! וכן זה באמת נראה חתול קוטראי, וכן, אכן נראה לי שמיצינו את הדיון האקדמי המעמיק הזה.

דליה1

New member
גל

תמות נפשי עם פלישתים - עשית לי את היום
) אבל את צודקת, הכי חשוב שתעשי מה שבראש שלך. (את יודעת בהתחלה גם אותי זה הגעיל לשתות את אלפרו. אבל עם קורנפלקס היה טעים לי. וגם בתור שוקו.) דליה.

RomiVais

New member
שילגוש יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

צר לי שהיה לך יום רע עם הארוחות.
קשה קשה קשה עכשיו, מי כמוני מבינה אותך יקירתי, נראה לי שאנחנו עוברות הכל יד ביד. זו באמת תקופה קשה עכשיו כי הניתוח לא מגביל אותנו בכלל וזה כמו כל דיאטה אחרת שעשינו עד היום, אבל לא ניתן לזה לקרות, הפעם אנחנו לא נשברות, מובן??? שילגי, אני חושבת שבריא לתת לעצמנו להישבר יום אחד, פעם ב... תראי את זה כצ´ופר ליום אחד בלבד!! מעידה קטנה שמגיעה לנו מדי פעם. אין אדם שיכול בלי לאכול או בלי להרשות לעצמו משהו שהוא אוהב לאורך הרבה זמן - זה אנושי יקירתי!!! אז קומי, נערי את עצמך מהמעידה הלא נעימה ומחר יום חדש, יום נפלא ביותר שבו לא ניתן לעצמנו להישבר, אלא נמשיך יחד בדרך שבה בחרנו, עד שנגיע ליעדנו!! מתאים???
אל תביטי אחורה, אל מה שהיה היום, תלמדי לקחים ותמשיכי הלאה!! אני שולחת לך המון חיבוקים
, חיוכים
, חיזוקים
ושלושה קישורים שחיפשתי עבורך... מקווה שזה ירומם את רוחך!!
קשה זה לא בלתי אפשרי - ואנחנו ננצח!!! אוקיי?
רומי

gal33

New member
שילגוש ../images/Emo25.gif

לא נורא, למדת לקח חשוב בדרך הקשה. את צריכה ארוחות מסודרות. אז מעתה והלאה תדאגי שתהיינה לך כאלה. אבל אל תהרגי את עצמך בכל זאת, את לא רובוט, את נסיכה מהאגדות! דבר נוסף, נסי להימנע בשלב זה מהתקרבות לדברים אליהם יש לך חולשה, אפילו לא טיפ טיפה - "אל תשים מכשול בפני עיוור". מקווה שההליכה עשתה לך קצת טוב על הלב. לילה טוב חמודה. תזכרי: After all tomorrow is another day...

gal33

New member
אה, ועוד דבר אחד חשוב!!

כל הכבוד לך על הכנות המדהימה, ועל האומץ הרב, להודות בפני עצמך, ויותר מזאת להעלות זאת על הכתב. גל

רוייקו

New member
כמו נרקומן שתמיד מבטיח ששוב זו

הפעם האחרונה ...
נו נו נו, פויה. פעם הבאה לא לקנות קצ´קבל ולא לעבור ליד המכולת וגם לא ליד הקיוסק כדי לקנות פסק זמן בלי סוכר כי זה לא משנה כלום. יש בהם כמעט אותו ערך קלורי. (עיקר הקלוריות באות מהשומן)

gal33

New member
גם נרקומנים מצליחים להיגמל! ../images/Emo80.gif

ומי עובד עם נרקומנים במוסדות גמילה? נרקומנים לשעבר...

ronnymp

New member
שלגיה - הפסדת .... ../images/Emo129.gif

אז בתחרות שנערכה אתמול בינינו תחרות באכילת שחיטויות הבולמית - וללא ידיעתנו (התחרות ... ) אז בתחרות הזו אני מבשר לך שהפסדת
אנחנו הלכנו לקניות (איזה כייף) לקחתי לי לדרך בקבוק משקה אשכוליות JUMP של חצי ליטר וביציאה מהמרכול עברנו ליד בית מאפה שם לא עמדתי בפיתוי של הסופגניות הטריות
(זה הכי דומה שיש) אז אקיצקוצ .... סופגניה שלמה + בקבוק חצי ליטר אשכוליות (אחרי הסופגניה) מה אני אגיד לכם ??? לאן זה בדיוק נכנס ? ומה עם הטבעת ? - יצאה לה לחופשה ? ואיך חצי ליטר - א ח ר י - סופגניה ? וחרוזי .... דוווס פואה
- כל הכבוד על התפרים העמידים יללה - שיהיה לנו יום נעים רוני

gal33

New member
רוני, נראה לי שהפובי פאוצ´ שלך כבר

יותר גדול מהקיבה המקורית!

ronnymp

New member
גלצ´וק - לא יודע לענות על זה

אבל ..... מצד שני יש מיקרים שבהם אני אוכל ממש מעט - ונסתם -
אז זה לא משהו שהוא חד משמעי . מוזר לי קצת - וקשה לי להסביר את הפרדוקס הזה רוני

gal33

New member
מאוד מעניין. ואתה כולה שנה אחרי.

בצילום ביקורת הבא שלך, תבקש שיעריכו את גודל הפאוצ´. בלי שום קשר, נראה לי שכדאי מאוד שתחזור למסורת של חצי שעה הפרדה בין אוכל לשתיה, ובין שתיה לאוכל.

רוייקו

New member
גמני יכול ליכול סופגניה שלימה...

אז מה.. זה אומר שאני אוכל אותה ?? (תרתי משמע) לא. בדר"כ, אני לא מרשה לעצמי לאכול יותר משתיים שלוש סופגניות בכל החודשים שהן קיימות בשטח. ובכלל, כשאני אוכל סופגניה, אני דואג לאכול אותה ליד מישהו שיכול להתכבד ממני לפחות בחצי, אחרת אין דיל. למה אתה כזה הרסני, רוני, לא חבל ?? צ צ צ ... צריך להעניש אותך !!! מכות יעזרו לך ?? מכות רצח, יעני..

למעלה